Szia,Törpi!
Röviden,például:Amstel-Thaiföld,Coca-Cola-New
York,tampon-Rajnai hajóút,Apenta-Norvégia,Nők Lapja-Izrael,süti-Ciprus,Chio-Kaprun,Cora-Dominika,A
uchan-München,Auchan-Róma,stb,stb...üdv:moravia
Kedves Fortuna ! Nem szoktam ide írni, de úgy döntöttem, hogy új év, új szokások

" alt="

">. Szeretném kérni, hogy 2011-ben legyél mellettem az élet több területén is. Szeretnék olyan dolgokat nyerni amiből előre tudom törleszteni a lakáshitelem (pénz, autó) és szeretném ha a vizsgáim terén is mellettem állnál. Kezdetnek jó lenne kedden a 4-es tétel

" alt="

">. Nagyon szeretném ha a ki nem mondott kívánságom is teljesítenéd

" alt="

"> lécci, lécci.
moravia:hol lehet ilyen különleges utakat nyerni?Gratu!
angyal1960
Szia!Örülök,hogy már megtapasztaltad te is a nyereményutak szépségét.Kivánom,hogy legyen benne ujra részed.Tavaly 2 utunk volt és 12 db 3-4 napos wellness-hétvége.Szuper volt mind.
Ezért írtam alább,hogy az utazásoknál jobb nincs.Nem mondom,nagyot lenditettek rajtunk az autók,robogók és sok egyéb müszaki cikk,de...
Üdv:moravia
Kedves Fortuna,
Bárminek nagyon örülnék, mert 2010-ben a szerencse nagyon elkerült, a szerelemben is és a nyereményjátékoknál is.
Kérlek, most add meg nekem is a lehetőséget! Köszönöm!
Moravia. 1.-et értek veled,hogy az utazás a legcsodálatosabb dolog és azt
az élményt nem veszi el senki.Gratulálok a sok utazási nyereményedhez,
tudom mit jelent megnyerni,mert én is nyertem párat. Szinte hihetetlen addig
amíg teveled nem fordul elő,mert addig nem hiszed el,hogy ilyen nyeremény is létezik és földi halandó is eljuthat a paradicsomba. Csak így tovább!! De,ha netalán nem lesz 1x utitársad gondolj rám nyugodtan:

" alt="

"> és hívjál
meg. Biztos lehetsz benne,hogy nem foglak visszautasítani.
További sok szerencsét a nyereményekhez!!!!
Drága Egyetlen Fortunácska!
Nagyon köszönöm Neked az eddigi nyereményeimet amikkel megajándékoztál, szeretnék idén is a kegyeidbe férkőzni!!!

" alt="

">

" alt="

">
Kérlek, segíts nekem és a többi fórumos társaimnak is!!!

" alt="

">
a Hohes c macijában rejtett 1 milliót szeretném nagyon,mint rajtam kívűl még sokan

" alt="

">
lindababa!
valamit félreértesz,nem ábrándozásról van szó,hanem,hogy idén a 76. nyereményutazásomat várom.üdv:moravia
annyira nagyon szeretnék brise wellnesst nyerni. gondolj rám

" alt="

">
köszönöm az eddigieket!
Szeretnék idén is nyerni sok-sok pénzt.... wellnesst.... utalványokat... nyaralást...

" alt="

">
Nem csak magamnak, hanem mindenkinek, aki erre vágyik!

" alt="

">
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A TAVALYI NYEREMÉNYEIMET FORTUNA!
SZUPER VAGY!!!!

" alt="

">
Sok sok mindent

" alt="

">
nonem!
Az egyik 20 Milliót én is szertném

" alt="

">
Esélyt megadtam...kérlek, drága FORTUNA!
A mai lottóval 20 milliót szeretnék.
Elsősorban egészséget és békét mindenkinek a szeretteim körében

" alt="

">
Pénzt, utalványt, autót, nyaralást, wellnesst...de a kisebb dolgoknak is nagyon örülök.
Köszönöm az elmúlt évi nyereményeket Fortunának!
egy nyaralást vagy egy robogót:-D
Wellnesst és utazást, ha nem is annyit, amiről lejjebb ábrándoznak.

" alt="

">
Meg tudod te, mit szeretnék.
Kedves Fortuna!
Elsősorban egészéget szeretnék családomnak , a többit 2011-ben megnyerni szeretném.
Szia Susa! Jól érted.Csak néhány izgalmasabb:dzsungeltúra az Arany háromszög-ben /Thaiföld,Laosz,Burma határán/,Jézus életének színhelyei Izraelben,Koh Samui,New York,Ciprus,Dominikai Köztársaság,hajózás a Rajnán,Norvégia fjordjai,Disneyland,stb.Egy-kettő évente összejön,de olyan is volt,hogy hat külföldi utunk volt egy évben.
Üdv:moravia
moravia
76. nyereményút?
Ezt jól értem?
De nem irigylem, csak gratulálni tudok.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások