Archivum - // Csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 80 / 1445 oldal |
Knorr sütőtálat cserélnék sok Haribo vonalkódra. Csak személyesen Budapesten. Ha így érdekel valakit, akkor írjon bátran!
Sziasztok!
Keres valaki még GO blokkot, van egy 4 termékesem egy blokkon?
Keres valaki még GO blokkot, van egy 4 termékesem egy blokkon?
Én is felajánlom a Whiskas belépőt. 

Vannak cserére mi világunk kuponjaim és egy tesco benzinutalványom.
Elsősorban mágnes és fémdoboz érdekel, de írj, megegyezünk.
Elsősorban mágnes és fémdoboz érdekel, de írj, megegyezünk.
Help, akinek cif-blokkokat ígértem/cseréltem kérem jelentkezzen!
Kismackó sátrat vennék, ill.cserélnék! Írj, megegyezünk!
Marty04:írtam e-mailt!

Astos filces szemhéjtus cserére vár.
Talán ide irom : Whiskas belépőt keresek, hátha van aki nem tud elmenni. Valami kódért, mondjuk Whiskasért vagy megegyezünk.
2 fornetti kártyát,4 szentkirályi most játszó cimkét,2 rossmann pontot,3 sió kódot elcserélnék.
szabcsina, írtam.

Sziasztok!
12, illetve 15db Haribo vonalkódért bizsu nyakláncot adnék ( az egyiket 12, a másikat 15 db vonalkódért cserébe: mindkettő felbontatlan, az egyiknek 12vonalkódosnak sérült a zacsija; mindkettőt leárazva 990Ftért vettem, még az ára is rajta van) és 10db vonalkódért még 1db PallMallos piros oldaltáskát, vagy 1db hamutartós öngyújtót!
Akit érdekel, jelentkezzen, és küldök képet!
Elsősorban személyes csere érdekelne, de nincs kizárva posta útján sem!!!
Cserére van még Boci vkód, Maggi vkód és pontok, Milka vkód, Knorr vkód, 3 db DM pont !
Ezekért is cserébe Haribo vonalkódokat kérek!
12, illetve 15db Haribo vonalkódért bizsu nyakláncot adnék ( az egyiket 12, a másikat 15 db vonalkódért cserébe: mindkettő felbontatlan, az egyiknek 12vonalkódosnak sérült a zacsija; mindkettőt leárazva 990Ftért vettem, még az ára is rajta van) és 10db vonalkódért még 1db PallMallos piros oldaltáskát, vagy 1db hamutartós öngyújtót!
Akit érdekel, jelentkezzen, és küldök képet!
Elsősorban személyes csere érdekelne, de nincs kizárva posta útján sem!!!
Cserére van még Boci vkód, Maggi vkód és pontok, Milka vkód, Knorr vkód, 3 db DM pont !
Ezekért is cserébe Haribo vonalkódokat kérek!
Cirbolya
Válaszboríték ellenében én tudok neked küldeni!Hány db kellene?Jelenleg 2dbom van!Írj privit, és megbeszéljük!
Válaszboríték ellenében én tudok neked küldeni!Hány db kellene?Jelenleg 2dbom van!Írj privit, és megbeszéljük!
DM-Vanish játékhoz keresek beküldendő szórólapot. Cserébe DM pontot vagy Rossmann pöttyöt tudnék adni, vagy mit kérsz?

Szeretnék venni Knorr tányérokat , ha van valakinek eladó.
Köszönöm.
Köszönöm.
Legújabb szentkirályi akciós cimkét keresek (vagy infot, hol lehet ilyet kapni).
Van dm pont vagy írj, mit kérsz érte.
Van dm pont vagy írj, mit kérsz érte.
Picur25 válaszoltam neked...nem kaptad meg?
van egy 1,5 literes Cappy multivitamin csomagolásom
egy Haribo cs. , Maggi vk
Rossmann pontokat keresek.
egy Haribo cs. , Maggi vk
Rossmann pontokat keresek.
C&A 50% -os kuponjaimat elcserélném kismackó sátorra.
adok: garnier
kérek: balaton kód
kérek: balaton kód