Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 80 / 511 oldal |
http://href.hu/x/1xhy
lindababa: köszi azt hívtam, nem veszik fel. Beszéltem a központtal a Gáborral ő nagyon kedves volt és mondta hogy elintézi és beszól megint a boltnak, majd ma délelőtt ismét bent voltam és még mindig nem tudtak róla, és elküldtek a béka ........ . Ráadásul amikor hívtak arról a számról külföldön voltam és jól leszopta a kártyámat is.
A játék idején is sokat telefonáltam, most meg az átvétel ügyében is. Szerintem már többet költöttem rá. 
A játék idején is sokat telefonáltam, most meg az átvétel ügyében is. Szerintem már többet költöttem rá. 
Hívd fel a 06 30 344 03 70 telefonszámot. Annak idején erről a számról hívtak, amikor egyeztették velem a nyeremény átvételt.
Mostmár beírom eddig vártam. Hétfő óta próbálom átvenni az 1 szem Plus utalványomat, sikertelenül. A megbeszélt boltból elhajtanak, nem tudnak róla. Már annyit eltelefonáltam ez ügyben hogy lassan én fizetek rá. 

Ja,ez akkor már tényleg gáz,hogy neten nem küldhető! 

Fáreó, tegnap dél óta nem tudok küldeni neten kódot 

Barilla sms-t nem fogadja a rendszer,de vagy már 2 órája, "pilanatnyilag túlterhelt a rendszer"

borscs
Igen.
Igen.
Tündike
Minden, ami Magyar Posta
sada Hozzászólás - 2006. november 07. :: 08:33
Minden, ami Magyar Posta
sada Hozzászólás - 2006. november 07. :: 08:33
Október 25.-én feladtak nekem egy ajánlott küldeményt!! Még nem kaptam meg!! Mi van a postával??? Mit lehet csinálni ilyenkor???
én vettem virslit már játékos napon de nekem 219 ft-ba került. szerintetek ezzel is pályázhatok, hiszen a blokkon a dátum játékos időszakban van, nem tehetek róla h még nem árazták át. elég nagy coop
cica
amikor játszottam a pepito-val a coop-ban én sem azon az áron vettem a terméket,ahogy az ujságban volt az ára,de beküldtem a blokkot és látod elfogadták,mert nyertem vele
amikor játszottam a pepito-val a coop-ban én sem azon az áron vettem a terméket,ahogy az ujságban volt az ára,de beküldtem a blokkot és látod elfogadták,mert nyertem vele

akkor az biztos "nagy" coop. A mi boltunkra az van irva, hogy mini és az újságjukra is
a mi Coopjaink elég nagyok gondolom nem minik
,ha szoktak lenni az olyan akciós dolgok is mint pl.tányérok meg multkoriban azthiszem valami melegszendvics masina volt kitéve a polcra
,ha szoktak lenni az olyan akciós dolgok is mint pl.tányérok meg multkoriban azthiszem valami melegszendvics masina volt kitéve a polcra
a mini coop csak 2 termékkel vesz részt ebben a játékban:Arany pulyka virsli 179ft és Paprikás kolbász 259ft.
A többi coop/Maxi, supermarket/több termékkel játszik
A többi coop/Maxi, supermarket/több termékkel játszik
cica, a főoldalon van elírva szerintem. Megnéztem a www.coop.hu-n és ott is 275 Ft szerepel a játszós szaláminál.
szökebabu
nem értem
nem értem

Arra azért figyeljetek,hogy a mini cooppal csak 1 fajta kaiser kolbász van 259 ft-ért akcióban+ a virsli 179ft
Akkor a főoldalon el van írva az ár ?
Ráadásul ez a játék még a Coop oldalán sincs fent
Az újságban + nem tudom megnézni mert a törpém kiolvasta
Ráadásul ez a játék még a Coop oldalán sincs fent
Az újságban + nem tudom megnézni mert a törpém kiolvasta

nem
kolbaszok: 259, csak ez a jo ar semmi mas
szalamik: 275, csak ez a jo ar semmi mas
szoval a blokkod teljesen jo!
GL!
kolbaszok: 259, csak ez a jo ar semmi mas
szalamik: 275, csak ez a jo ar semmi mas