Mati
Milyen jó is volt az

" alt="

"> olyan szép helyen nem is voltam még

" alt="

">
Magyar termékes játékról senki sem tud? Május elsején szokott indulni

" alt="

">
Egyre több az ilyen heti egy nyereményes ..Emlékszem kb. 3-4 éve az egyik Schwarzkopf-Henkel játékban pl.elég sok wellnesst sorsoltak Hévízre (100-on felül ha emlékeim nem csalnak)sokan is nyertünk innen

" alt="

">Meg persze lehetne sorolni.De most ez is pozitív,hogy egy kicsit szélesedik a választék a nyereményjátékokban.
Igen: Végre beindult a pezsgés.

" alt="

">
De a nyeremények összértéke töredéke a tavaly, v. előtte indult hasonló játékoknak.

" alt="

">
törpi
Én is pont erre gondoltam végre beindulnak

" alt="

">
Végre rengeteg nyereményjáték indul,lehet válogatni

" alt="

">
Ma két Cerbona müzlit vettem, és külön blokkoltattam, de a blokkok sajna egy percen belüliek lettek. Ma fedeztem fel, hogy lehet két egy időben készült blokkot is feltölteni, mert a másodiknál már kéri a nyugta sorszámát és akkor elfogadja.

" alt="

"> Én meg majdnem eldobtam az egyik blokkot mérgemben, pedig próbáltam húzni az időt a második előtt, de nem jött össze.

" alt="

">
Gratulálok a Penny-nek a csere-bere lehetőségért. A hostesseknél is rengeteg csere matrica volt, szórakoztatták a gyerekeket, míg cserélgettünk. Segítettek, hogy kinél milyen matricák vannak, mit keres az illető, így sokkal gyorsabban ment a csere. Kb másfél óra alatt 3 kivételével az összes matricánkat elcseréltük. Már csak 21 matricánk hiányzik. A fiúk nagyon élvezték, és a vásárlók is jókat mosolyogtak rajtunk, hogy hogyan cserélgetünk. Azok a vásárlók, akinek nem kellett, azok szívesen odaadták a matricáikat vásárlás után. :-)
Hatalmas + a Pennynek!
"Esetenként lehetőségünk nyílik az album pótlására, ezért Önt ezúton kérjük, hogy legyen szíves e-mailben mihamarabb megküldeni felénk az Önhöz legközelebb eső Penny Market áruházat, ahol 2013.április 24-ét követően 2013.ápr. 30-ig módjában áll megvásárolnia névre szólóan az albumot. Emellé – az Önnek okozott kellemetlenség orvoslása képpen – 1 csomag matricát biztosítunk Önnek térítésmentesen, bízva abban, hogy intézkedésünkkel Ön is elégedett lesz, és sikerül Önnek is bebizonyítanunk, hogy a Penny Market valóban a Vásárlókért van."
Egy köztes megoldás lett volna pl. egy esti 6 órás időpont.
Nem könnyű az éjféli start, de aki nagyon akarja, az meg tudja oldani.
Most meg ti bombázzátok őket e-mailokkal, fb-s beírásokkal.
Fúj hát ez az activia...Ez most nekem nagyon nem tetszik, hál istennek nem volt feltöltve csak 60 kódom azt be is váltottam mind, de aki már tényleg feltöltött több százat? Ami megmarad neki azt bukja? Vagy mi? Másik meg, éjjeli baglyok.... Még mindig jobb ha valaki felhuzza az órát 11:50-re és felkel, mert az az ö döntése, ott az esély, de aki dolgozik/iskolába van? Mert pl délben iskolából/munkából honnan szerezzek gépet?
sada
Én is így értem, 15-étől naponta 100 db, szóval aki akar, az minden nap próbálkozhat délben, addig amíg nem sikerül... vagy ha lassabb a gépe, lehet sosem sikerül majd a 100-ban benne lennie?
Jó is és rossz is ez a változtatás.
Én mondjuk örülök, mert a párom egyáltalán nem díjazza az éjféli gyorsasági dolgokat.

" alt="

"> Így most nem lesz ezzel gond, ha valamit szeretnék Activiáéktól. Ha mástól, na az más... azok úgyis mind éjfélkor lesznek aktuálisak.
Akinek van sapkája, meg akinek nincs.....
Éjjel bki fenn maradhatott, ha nagyon akart.
Nem minden munkahelyen díjazzák, ha vki munkaidőben (gyorsasági ajándékért) játszik.
Jól értem:
15-től minden délben napi 100?
ACTIVIA
Elég vidám a napotok?
Ha nem, most megpróbáljuk szebbé tenni: csütörtök déli 12 órától újabb 1000 db szilikonos sütőforma várja, hogy VIP kódjaitokért cserébe a Tiétek lehessen!

" alt="

"> A szett 2 db pillangós sütőformát tartalmaz.
Mint már tudjátok, áprilisi garantált ajándékunk, a Tchibo sütőforma néhány óra alatt elfogyott. Összesítettük az elmúlt napok tapasztalatait és visszajelzéseiteket, és néhány pontban változtattunk a játékszabályon annak érdekében, minél több VIP Program taghoz juthasson el a havi garantált ajándékunk. A változások röviden a következők:
- nincsenek előnyben az éjjeli baglyok: a havi garantált ajándék minden hónap 15-én déli 12 órától elérhető
- ezentúl nagyobb eséllyel juthattok hozzá a havi garantált ajándékhoz, mert adott hónapban minden VIP Program tag 1 darabot igényelhet, illetve naponta 100 db ajándék lesz elérhető
Bocsi, nem írtam, hogy mi is lett a jobb. Itt a wny. fórum oldalán a betűk feketék, jól láthatók lettek és nagyobbak. Így azért jobb lett.

" alt="

">
Hú, de szuper lett az előzőhöz képest!!!

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Sziasztok! Nemrég beírtam a negatívba, hogy a CBA-Unileveren játszottam, és ki voltak rakva a szórólapok a Cba- ban amelyik pedig a játékos boltok listáján nem is szerepelt. Rákérdeztem, ezt a választ kaptam:
Kedves Én!
Azok a boltok, amelyekben meg van hirdetve a nyereményjáték, részt vesznek a játékban, tehát a blokkal nyugodtan pályázhat.
Nagyon köszönjük észrevételét és hogy jelezte felénk, javítani fogjuk a boltok listáját.
Üdvözlettel:
Unilever Magyarország Kft.,
Piros pont a Penny- nek. Az országot végigjárva /A mi földünk/ matrica csere- bere órákat szerveznek le. Kiplakátolják az üzletekben, városonkét egy market vesz részt, péntek du. -tól vasárnap estéig. Nálunk kevesen voltak, nagyon jó hangulat volt a jó időben.
Én pedig NEM írtam nekik, mégis jóváírták ma.
Egyszerűen ma foglalkoztak a beérkezett blokkokkal.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások