Holnap lesz az Orsi sorsolása.
Aki kap holnap nyerő sms-t írja be legyen szíves! Akkor már tudni fogom, hogy már ne várjak...
Szuzy!
Az infovonalon csak pár napra rá kapják meg a nyerteslistát. Szerintem hétfőn esetleg már lehet érdeklődni.
Nincs véletlenül valakinek infója a nyertesekről?
A hivatalos Infovonal már nem működik ...
Szóval erről van szó:
Ma 10 órakor Jacobs maci sorsolás!
GGK Direct Kft
Budapest XIV. ker.
Laky Adolf u. 25.
Hát esik az eső, szóval én nem tudok elmenni a sorsolásra. Kiváncsi lettem volna rá.
Elképzelhetetlen, hogy engem húznának ki, de egy fórumos sikeréről szívesen beszámoltam volna

Reácska, így, hogy írtad a több darabos húzás, hirtelen tényleg beugrott néhány ezer kiskanál és társai

Bocsánat, az tényleg csak kávés volt, de ennyi sorsolás és játék között már kissé eltájolódtam

" alt="

"> De hátha Gabi vagy valaki más eljut ide is..

Évi*: én nem ezen voltam.

Vagyis nem ennél a cégnél. A Kraft 2 reklámügynökséggel dolgozik. Az egyik amelyik a Jacobsot szervezte (most is a Jazz-eset) a másik aki a Sport szelet + Jacobs-ot szokta és a Milkát is azt hiszem. Itt még nem jártam úgyhogy nem tudom hogy dolgoznak. A capuccinosok profin dolgoztak, szerintem ezek is, habár jobb mindent megnézni....

Én inkább az olyan sorsolásokat szeretem ahol több húzás van, ott lehet felmérni a hozzáállást, 3 db-nál nemigen.
OK. Még holnapig megszülöm mit csináljak, bár most inkább a nem felé billegek. Félek, hogy a gfyerkőcök nehezen bírnák. Egyébként ahogy igy gondolkodom, csak egy trolival kéne mennem. Imádnak utazni a gyerekek, de ülni várni nagyon utálnak

Pont ott van. Gyarmat u. Laky u. sarok.
fozo.gabi
A Thökölytől kezdődik a számozás, és a Gyarmat utcánál lehet a 25.
Nekem úgy rémlik, Reácska volt már náluk sorsoláson, hátha ö meg tudja holnapig mondani. Az persze kérdéses, hogy a pici meddig bírja, de hátha lefoglalják addig is a mackók!

www.terkepbank.hu Utca, házszám szerint lehet keresni. Vagy a bkv.hu -n útvonaltervező, vagy a http://bpterkep.index.hu oldalon is utca házszám szerint megmutatja.
Köszi! azt én is megtaláltam, de azt is látom rajta, hogy ez az utca több km hosszú lehet és nem mindegy merről kezdődik a számozás.
Gabi, van egy online utcakeresö, megkerestem Neked, erröl van szó:
http://utcakereso.hu/utcakereso.php?utca1=Laky+Ad
olf+u.&ker1=14&utca=Laky&ker=&kepter=
Ahogy elnézem, házszámot sajnos nem lehet keresni vele, de hátha ez is segít.
Hát igen, jó hosszú utca!
Akkor azt mondod, hogy a 82es troliról leszállok a Róna utcánál, itt megáll a 7es is, és ott ha megtalálom ezt az utcát, már nem is kell nagyon begyalogolni? De nagyon morfondírozok, hogy egyáltalán elmenjek-e két pici gyerekkel. Végülis csak 3 nyertest húznak, de ki tudja meddig fog tartani. A fiam pedig elég türelmetlen.

fozo.gabi,
szuper kis utca

. A hetesnek a Róna utcai megállójától is lehet oda menni, párhuzamosan az első utca.
Most hívtam a Mildi babavonalat. A fődíj nyertese Horváth Judit Sárbogárd,de a 200 legónyertes listája még a közjegyzőnél van ,majd talán jövő hétre visszahozza.
Tegnap volt a multi sorsolása.
Juj, én itt lakom a XIVben. Csak sajnos két kis gyerekkel vagyok most itthon. Na mindjárt megnézem, hogy hol is van ez az utca.
Holnap Jacobs maci sorsolás!
2005.05.19. 10 óra
GGK Direct Kft
Budapest XIV. ker.
Laky Adolf u. 25.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások