Kávéfarm
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 101 oldal |
Én 07.18.-án adtam fel kb. 23000-et érő vk.-ot, amit nem írtak jóvá. Amit 07.25.-én adtam fel, azt jóvá írták. Igaz, hogy mindig csíptek le a beküldöttekből 1-2000 babszemet, pedig szépen, sorba ragasztottam őket minden alkalommal.
akié nem lett feldolgozva,az tuti nem ért be a postán,azaz elveszett. én olyan 25-én adtam fel és időben fel is dolgozták. szerintem nem rajtuk múlt
Pedig a júliusban beérteket jóvá kellett volna szerintem írniuk. Ha nem győzték miért nem halasztották el a sorsolást? Ezért érdemes volt vagdosni és postára költeni.
Én július 25-én adtam fel elsőbbségivel, és szintén nem írták jóvá a babszemeket.
Sziasztok! Van más is akinek nem írták jóvá a beküldött vonalkódokat? Július 21-én adtam postára kb. 20ezer babszemnyit, de nem írták jóvá. Szerettem volna beváltani sorsjegyekre.
patrik4, köszi szépen, közben rájöttem.
kavefarm.hu
SOS!
Hol tudok belépni a kávéfarm oldalára?
Hol tudok belépni a kávéfarm oldalára?
Kaszáné Szilvi
Olyan szorgalmasan dolgoztunk Annával a farmodon, hogy tudtam még egy sorsjegyet venni Neked
Olyan szorgalmasan dolgoztunk Annával a farmodon, hogy tudtam még egy sorsjegyet venni Neked
jojó
Miért? Egy sorsjeggyel szerinted nem lehet nyerni? Pontos választ
csak 2 nap múlva adhatok
Miért? Egy sorsjeggyel szerinted nem lehet nyerni? Pontos választ
csak 2 nap múlva adhatok
labdába sem rúghatok
52 db sorsjegy a holnapi sorsolásra!
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mire lesz elég!
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mire lesz elég!
jojó
Írtam! G-chat!
Írtam! G-chat!
An.13
Köszi
Köszi
Én megelégednék 1 törölközővel is... csak már vmi legyen... tény h. jól elszórakoztam, főleg a pörgetéssel... de ennyi...
jojó!
Holnap 09:59-ig!
Holnap 09:59-ig!
Rájöttem már!köszi!
Nekem 105 babszemem maradt, és 13 kisebb-nagyobb értékű sorsjegyem van a holnapi sorsolásra //szeretem a 13-as számot //
Ma éjfélig lehet beváltani vagy holnap éjfélig?
Este volt a szerencsekerék, most lett kész a kávé, délután töltöttem a kutat. Ehhez már sajnos semmi nem jöhet.