Móna!
Kitartás, saját példámból tudom, hogy nem szabad feladni, nekem is sokáig kellett próbálkozni. Szorítok,hogy neked is sikerüljön! Próbálj még vonalkódokat cserélgetni, hogy ne fogyjanak el!
Gratulálok a nyerteseknek! Nekem csak virtuális ajándékok jönnek.
A kávéim pedig vészesen fogynak (van olyan lakás, ahol már lenulláztam magam)
El se hiszem, pont amikor a legkevésbé számítottam rá, végre sok-sok hét és 4 virtuális ajándék után én is nyertem 2 mozijegyet
törpi.
Úgy is mondhatnánk, hogy ezt dobta a gép
Rita 21!
Csak kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekünk ez a 3.-ik ajándék a családban
Meg sem mertem volna álmodni. Amire hajtottam az is meg lett. Én már csak a játék kedvéért játszom, meg az újabb meglepetésekért.
köszi!
LaGroovy: gratu
angyal1960: mázlista,kicsikkel nem kezdesz
Gratu angyal nekem addig egy pendrive sikerült.Remélem azért még sikerül valamit bezsebelni
A férjemnek napi belépő a Balaton Soundra
( eledó )
Hoztak a rokonok egy lávalámpát! Fényt kapok tőlük, most már komolyan... Hozhatnának valami kézzel fogható, postás által kézbesítendő ajándékot is!
tettem fel teszveszvaterára (anni13) 355 bögrényi vonalkódot, ha érdekel valakit.
igen, én ezt tudom. a legtöbb játékhoz egy "főállás" kell ! nem könnyű kenyér ez sem,mint sokan mások gondolják, nem beszélve arról, hogy néha azért befektetés is kell az eredményhez.
most ennyi,mert mennem kell! szép (esős) - nyereményekben gazdag - napot!
van ma néhány sorsolás, ami hozhat a konyhára!
palmalive: rengeteg időt töltök ott,.meg sokszor a páromat is ráveszem csinálgassa így ehhez képest nem olyan jó arány.de örülök mindennek,csak tényleg nem úgy van,mint sokan gondolják napi 20-szori nyitás elég a nyeréshez. Több száz is kevés
nagyon ügyes! nekem a nyerőidőpontosok nem mennek.
tavaly jobban sikerült a játék
kapszula,kávéfőzők,,pólók,pendrive-ok a családban,de van még Fb ismerős annak én csinálgatok,neki 2 kisebb ajándék
miket nyertetek már - ha szabad megkérdezni?
palmalive: köszi. eddíg nekünk sem volt gond,ráadásul nem ingyenes a levelezőnk,de e-mail nem. na majd tuti hívják a páromat
Én is gratu Nektek! Szinte azonnal jött az email a citromail-es fiókba "rendes úton" (nem spam)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások