"" krysztasz theifman, mano77
nekem is. De biztos nem tudtál róla ""
Nem is vettem ezt észre, nem irok senkinek, ha kaptok mégis akkor töröljétek !!!!!!!!!!!!!
Vírusinvázió a neten
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 11 oldal |
egymás után kapom az ismert cimekről a mailokat....
Aki ma képeslapot kap ismeretlen címről, törölje, vírus!
http://www.origo.hu/techbazis/internet/20040419amatav
.html
.html
Tárgytalan. Sikerült kiirtani. :))
De a fene egy meg az összes ilyen hülyeséget, annyi bosszúságot okoznak :(
De a fene egy meg az összes ilyen hülyeséget, annyi bosszúságot okoznak :(
Számtech tudorok, segítsetek :|
Két napja húztam új rendszert, és máris befurakodott egy spyware a gépemre. Átírta a kezdőlapot az Explorerben, de úgy, hogy nem is lehetett módosítani, inaktív (szürke) lett az összes gomb ott, ahol állítani lehetne :(
Ráadásul letiltotta a regisztrációs adatbázishoz való hozzáférést is, ha próbálok regedit-et indítani, azt az ablakot dobja ki, hogy a rendszergazda letiltotta a reg. adatbázishoz való hozzáférést :(
Több spyware keresőt is futtattam, azonosították és elvileg le is szedték, most blank a kezdőlap, de továbbra is szürkék a gombok, nem tudom állítani, és a regedit se indul el :( Mit tehetek még? Ad-Aware, Spy-Bot, HiJack már futott, amit talált, kiirtotta, de ezzel már nem tudok mit kezdeni :(
Help, pls, az agyamra mennek ezek a marhaságok.
És a legbosszantóbb, hogy semmi olyan helyen nem jártam, ahol egyébként ne jártam volna már, index, webnyeremény, meg a c2 lett megnyitva, honnan a fenéből jönnek ezek a sz@rok? :((
Két napja húztam új rendszert, és máris befurakodott egy spyware a gépemre. Átírta a kezdőlapot az Explorerben, de úgy, hogy nem is lehetett módosítani, inaktív (szürke) lett az összes gomb ott, ahol állítani lehetne :(
Ráadásul letiltotta a regisztrációs adatbázishoz való hozzáférést is, ha próbálok regedit-et indítani, azt az ablakot dobja ki, hogy a rendszergazda letiltotta a reg. adatbázishoz való hozzáférést :(
Több spyware keresőt is futtattam, azonosították és elvileg le is szedték, most blank a kezdőlap, de továbbra is szürkék a gombok, nem tudom állítani, és a regedit se indul el :( Mit tehetek még? Ad-Aware, Spy-Bot, HiJack már futott, amit talált, kiirtotta, de ezzel már nem tudok mit kezdeni :(
Help, pls, az agyamra mennek ezek a marhaságok.
És a legbosszantóbb, hogy semmi olyan helyen nem jártam, ahol egyébként ne jártam volna már, index, webnyeremény, meg a c2 lett megnyitva, honnan a fenéből jönnek ezek a sz@rok? :((
Ez sajnos vírus, mégpedig friss, mai... :(
Elterelésképpen, álcaként indítja a "Fekete Macskát".
Bővebb leírás:
http://virusbuster.hu/hu/viruslabor/leirasok/bagl
e.u
Elterelésképpen, álcaként indítja a "Fekete Macskát".
Bővebb leírás:
http://virusbuster.hu/hu/viruslabor/leirasok/bagl
e.u
kerekperec
Küldd el légyszi nekem.
Küldd el légyszi nekem.
Én már 4 különböző címről is kaptam "Fekete macskát".
Meg is nyitottam, valamilyen kártyajáték.
Még működik a gépem, én nem látok rajta bajt. (bár nem értek hozzá)
Nyugtassatok meg: ugye akkor nincs gáz?
Meg is nyitottam, valamilyen kártyajáték.
Még működik a gépem, én nem látok rajta bajt. (bár nem értek hozzá)
Nyugtassatok meg: ugye akkor nincs gáz?
krysztasz
"Én is kaptam egy csatolást. Megnyitottam..." Miért???
Ha egy frissebb vírus, amit még nem ismer a víruskergetőd, akkor most csak csodálkozol. :(
"Én is kaptam egy csatolást. Megnyitottam..." Miért???
Ha egy frissebb vírus, amit még nem ismer a víruskergetőd, akkor most csak csodálkozol. :(
És még hol van az április 1-je!? Akkor jön majd a sok vírusindító! :((
theifman, mano77
nekem is.
De biztos nem tudtál róla.
nekem is.
De biztos nem tudtál róla.
thiefman vírust küldtél nekem!
Én is kaptam, ismerős címről, ahonnan vártam egy levelet .. megnéztem, csatolt állomány .exe - törölve azonnal. Egyébként álatlános javaslat, ha valaki ilyenféle kiterjesztéssel kap levelet ismerőstől, kérdezzen rá .. inkább nézzenek hülyének, mint format c:
Én is kaptam egy csatolást. Megnyitottam, kérdezte hogy akarok fekete macska játékot játszani? Aztán jött egy ablak, hogy vírus, ... fogtam, kiléptem, és töröltem.
FIGYELEM! :O :-/ :(( :(
Dátum: Fri, 26 Mar 2004 16:28:38 +0100
Feladó: info@cegkat.hu
Címzett: kekcsoka@freemail.hu
Tárgy:
Filenév: jjfewybwps.exe
Típus: application/x-msdownload
Méret: 11097 byte
Dátum: Fri, 26 Mar 2004 16:28:38 +0100
Feladó: info@cegkat.hu
Címzett: kekcsoka@freemail.hu
Tárgy:
Filenév: jjfewybwps.exe
Típus: application/x-msdownload
Méret: 11097 byte
Mai hírlevél:
Kedves Felhasznalonk!
Az interneten terjedo feregvirus modosult valtozatanak, a Netsky.C virusnak koszonhetoen elkepzelheto, hogy olyan e-maileket kaphatsz, melynek feladojakent a FreeStart van feltuntetve. A levelnek tobb valtozata van, angol nyelvu, es altalaban tartalmaz egy .zip kiterjesztesu allomanyt, amelynek megnyitasara biztatja a cimzettet. A csatolt allomany megnyitasakor a virus aktivizalodik es megfertozi a szamitogepet. Ezek a levelek termeszetesen nem a FreeStarttol, hanem a virus altal megfertozott gepekrol erkeznek. Javasoljuk az ilyen jellegu e-mailek azonnali torleset.
Egyuttal felhivjuk figyelmedet a FreeStart+ biztonsagi szolgaltatasunkra, mely mas hasznos funckiok mellett a kezbesites elott meggatolja az e-mail virusok bejutasat a szamitogepedre.
Udvozlettel:
FreeStart
Kedves Felhasznalonk!
Az interneten terjedo feregvirus modosult valtozatanak, a Netsky.C virusnak koszonhetoen elkepzelheto, hogy olyan e-maileket kaphatsz, melynek feladojakent a FreeStart van feltuntetve. A levelnek tobb valtozata van, angol nyelvu, es altalaban tartalmaz egy .zip kiterjesztesu allomanyt, amelynek megnyitasara biztatja a cimzettet. A csatolt allomany megnyitasakor a virus aktivizalodik es megfertozi a szamitogepet. Ezek a levelek termeszetesen nem a FreeStarttol, hanem a virus altal megfertozott gepekrol erkeznek. Javasoljuk az ilyen jellegu e-mailek azonnali torleset.
Egyuttal felhivjuk figyelmedet a FreeStart+ biztonsagi szolgaltatasunkra, mely mas hasznos funckiok mellett a kezbesites elott meggatolja az e-mail virusok bejutasat a szamitogepedre.
Udvozlettel:
FreeStart
Nekem is jött. :(
Új szűrő: ha a levéltörzs tartalmazza -Password is "- , töröl. :)
Új szűrő: ha a levéltörzs tartalmazza -Password is "- , töröl. :)
A vírusoknál előjött egy ujabb generáció:( a felhasználók hiszékenységét kihasználva meg tudják kerülni a vírusírtókat:((
Az elöbb említett levéltípusban arra veszik rá a felhasználót, hogy egy jelszóval aktiváljon valamit. Ha ezt megteszi, akkor egy kiskapu segítségével a férgek-vírusok el tudják kerülni az antivírus védelmeket:(
SEHONNAN!! kapott , angol nyelvű levélben szereplő aktiválási kódot ne írjatok be!
Most az angol nyelvű játékoknál kicsit baj lesz, hiszen néha azért a játékhoz kell aktiválni. Nem árt, ha valaki tud hozzá angolul:)
Az elöbb említett levéltípusban arra veszik rá a felhasználót, hogy egy jelszóval aktiváljon valamit. Ha ezt megteszi, akkor egy kiskapu segítségével a férgek-vírusok el tudják kerülni az antivírus védelmeket:(
SEHONNAN!! kapott , angol nyelvű levélben szereplő aktiválási kódot ne írjatok be!
Most az angol nyelvű játékoknál kicsit baj lesz, hiszen néha azért a játékhoz kell aktiválni. Nem árt, ha valaki tud hozzá angolul:)
Hű, de bosszantó:(
Kezdenek érkezni a lentebb említett vírusos levelek :(
Így néz ki:
Hello user of C2.hu e-mail server,
Your e-mail account has been temporary disabled because of unauthorized access.
For further details see the attach.
For security purposes the attached file is password protected. Password is "50357".
Kind regards,
The C2.hu team http://www.c2.hu
Kezdenek érkezni a lentebb említett vírusos levelek :(
Így néz ki:
Hello user of C2.hu e-mail server,
Your e-mail account has been temporary disabled because of unauthorized access.
For further details see the attach.
For security purposes the attached file is password protected. Password is "50357".
Kind regards,
The C2.hu team http://www.c2.hu