SI
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 18 oldal |
Még Vágási Feri is mondta de jó, és folyamatosan össze kellene kapcsolni.
Tsokolom ezt mondtam én is félig, de volt játék ahol összekapcsolták.
Auchan - A4C NEM kéri a bizalomkártya használatát.
DE!
Ha a nyertes blokkon van bizalomkártya szám, akkor a nyereményt csak akkor adják ki, ha a nyertes neve és a bizalomkártya tulajdonosának neve megegyezik.
Vagyis talált/gyűjtött blokkal csak akkor érdemes játszani, ha az eredeti vevő NEM használta a bizalomkártyáját.
DE!
Ha a nyertes blokkon van bizalomkártya szám, akkor a nyereményt csak akkor adják ki, ha a nyertes neve és a bizalomkártya tulajdonosának neve megegyezik.
Vagyis talált/gyűjtött blokkal csak akkor érdemes játszani, ha az eredeti vevő NEM használta a bizalomkártyáját.
A Screvo jó volt, amíg több feltétellel indított játékot.
De manapság...
Nem tudom, miért nem lehet kikötni, hogy vegyél valamiből legalább kettőt. Aki a játék miatt (is) vásárol, annak mindegy, hogy kettőt vesz egyszerre, vagy egyesével blokkoltat.
De manapság...
Nem tudom, miért nem lehet kikötni, hogy vegyél valamiből legalább kettőt. Aki a játék miatt (is) vásárol, annak mindegy, hogy kettőt vesz egyszerre, vagy egyesével blokkoltat.
Paintuci!
Tutira nem lehetett az elején többször küldeni a screvo-t, még csak másik névvel sem. Mondjuk még soha nem nyertem velük, de így az a maradék esély is elszállt. Fasza.
Tutira nem lehetett az elején többször küldeni a screvo-t, még csak másik névvel sem. Mondjuk még soha nem nyertem velük, de így az a maradék esély is elszállt. Fasza.
Az öcsém ugyanígy, nemrég..... Egy egész céget hozott át vodaf.-tól a t.komhoz, erre nem pipált ki egy tételt, aminek amúgy az égivlágon semmi jelentősége és fegyelmit folytatnak le ellene...
Az, hogy nem tudom hány "új" ügyfél lett azért nem jár hátbaveregetés, de a pipa elmaradásáért fegyelmi jár.....
Az ilyen dolgok szánalmasak....
Az, hogy nem tudom hány "új" ügyfél lett azért nem jár hátbaveregetés, de a pipa elmaradásáért fegyelmi jár.....
Az ilyen dolgok szánalmasak....

De amúgy lehet tök vicces a srevonál kapargatni, csak nem sok értelme van.
(Főnököm a kisebbik anno egyszer azért lett meghurcolva mert törölt egy x évvel ezelőtti adatot a gépről ami a kutyának nem kellett volna, kb. olyan mint amikor törölsz egy régi emailt a fiókodból, hogy a következő emailoknak legyen helye. Fegyelmit kapott, ami egyenlő volt hogy nincs karácsonyi prémium, és ráadásul meg sem érdemelte. Ki is akarták rúgni. De megvédtük, elmagyaráztuk ez nem hiba. Engem egyszer azért rúgtak ki mert nem vagyok társasági ember, és nem mentem oda a szomszéd asztalhoz érdeklődni mit csinálnak.
Festegetni kellett ezt meg azt. Mondtam a főnöknek nem tudok egyszerre festegetni a helyemen, meg beszélgetni máshol. Meg ha én festegetek, nincs külvilág. Szünetemet, meg én nem mással akarom tölteni????
Közben más cégek meg milliókat felmarnak egy sz@r játékért, azt sem tudja mi az Ap-kód, és állítólag marketinget tanult, és még mindig ott dolgoznak.
Itt van pl. a srevo, ugye többször küldhető a csokis blokk?
Eddig nem volt többször küldhető egy blokk sem.
Vagy igen?)

Festegetni kellett ezt meg azt. Mondtam a főnöknek nem tudok egyszerre festegetni a helyemen, meg beszélgetni máshol. Meg ha én festegetek, nincs külvilág. Szünetemet, meg én nem mással akarom tölteni????
Közben más cégek meg milliókat felmarnak egy sz@r játékért, azt sem tudja mi az Ap-kód, és állítólag marketinget tanult, és még mindig ott dolgoznak.
Itt van pl. a srevo, ugye többször küldhető a csokis blokk?
Eddig nem volt többször küldhető egy blokk sem.
Vagy igen?)
Egyébként tök mindegy ki kicsoda, meg mindenki mindenkit nem kedvelhet, meg nem lehet szimpatikus, munkahelyeken, iskolába, de még óvodában sincs ilyen. Itt miért lenne.
Álnéven, vagy saját neveden ha észreveszel egy szerinted elbaltázott játékot írj a lebonyolítónak, szervezőnek akárkinek akinek jónak látod, és adj tippet nekik mi lenne a jó. Lehet történik vmi.
Csak abba gondolj bele téged, a rokonodat kevesebb hibáért kirúgnak, fegyelmit kapsz, meghurcolnak munkahelyen elvonják a prémiumodat, bónuszodat, ezek a cégek meg simán követhetnek el olyan hibát, hogy egy blokk többször, meg Aval, meg utána Apval és sorolhatnám.
Álnéven, vagy saját neveden ha észreveszel egy szerinted elbaltázott játékot írj a lebonyolítónak, szervezőnek akárkinek akinek jónak látod, és adj tippet nekik mi lenne a jó. Lehet történik vmi.
Csak abba gondolj bele téged, a rokonodat kevesebb hibáért kirúgnak, fegyelmit kapsz, meghurcolnak munkahelyen elvonják a prémiumodat, bónuszodat, ezek a cégek meg simán követhetnek el olyan hibát, hogy egy blokk többször, meg Aval, meg utána Apval és sorolhatnám.
Fiat500, a tippem nem csak a feketelistára alapoztam, ott csak a telefonos hozzászólás tűnt fel. Hátha csatlakoznak még oknyomozók ahogy paintuci mondta sokan piszkálják itt sokak csőrét, és sokan nem tartják be a másoktól elvárt nyereményvadászati szabályokat.
Szólítottál? Ne legyetek már nevetségesek! Álnéven az álneveket akarjátok megfejteni! Az agyam eldobom! Meghasadt az elmétek vagy mi?
S.I., én bevallom, hogy kíváncsi vagyok. Azért te is elég jelentős kutatómunkát publikáltál már itt ahhoz hogy az ellenkezőjét állítsd.
Na a feketelistába biztos hogy nem írtam még soha. A telefont meg látod, Jelica sem szereti és még de sokan vagyunk! Szerintem a fiatalok szeretik egyedül. De amúgy én nem értem, mit kell tippelgetni, engem sem érdekel hogy te ki vagy.
S.I., nem végeztem demográfiai kutatásokat. Inkább a majd én megmondom atutit stílus, meg ami most tűnt fel egyezés a feketelistát olvasgatva, a telefon nemszeretete. Amúgy R. kezdőbetűt tippeltem, de nem csodálkoznék T-n sem. Aztán ki tudja, itt nem jön valós válasz barchobára😅
Meg tudod úgy látom itt sok mindenki sok mindenki csőrét piszkálja.
Walaki!
Az egyik fele igaz csak, de hogy melyik, ki tudja.
De amúgy sejtem, hogy erre volt a legkönnyebb tippelni, mert szerintem zömében 40-es nők vannak itt.
Az egyik fele igaz csak, de hogy melyik, ki tudja.
De amúgy sejtem, hogy erre volt a legkönnyebb tippelni, mert szerintem zömében 40-es nők vannak itt.
Kevés itt a fórumos már 1 nickkel.
Találgass nyugodtan te is, gondolom piszkálom még a csőröd.
Találgass nyugodtan te is, gondolom piszkálom még a csőröd.
De miért az találgatja ki kicsoda aki szintén nem szeretne színt vallani?
Látom sokan leléptek, biztos többször külditek a csokis blokkot, és akkor már lehet kapirgálni a tescora is. 

S.I., megkövetlek azt hiszem. Bedőltem a péntek hozsannázásának, ő ilyen kis öntömjénező. Hogy nő vagy- e vagy férfi esetleg csillár, a következő tippem régi fórumos 40-es nő. Na?😉