Az elöbbit a startlap fórumáról idéztem.
Elvileg épen belefér a dologba..a fullra- való regisztrációig elvileg mindent kihasználva (a vasárnapi kezdéstől kezdve) 89 lap volt összegyűjthető, ha minden nap 24 órán át meglelte, egyetlen lapja se veszett el, ő lelte meg az először a bónusz kódot stb. Hiszen megkapva a bónusz 10 lapot, határeset.. (99 lap, a lap szerinti 2-3 hibával benen vagyunk 100-ban, és amilyen ügyes, az összes lapját sikerrel cserélte el megfelelőre ...)
Részemről ez lezárva, de két kérdésem marad:
Ha ezt az elején tudták, akor előszörre miért magyarázkodtak, aztán meg miért késtek ezzel 2 napot?
Szóval, határeset...
Kedves Játékosok! A játék indulásakor volt egy biztonsági hiba, amit
pár felhasználó annak rendje és módja szerint ki is használt. Ezektől
a felhasználóktól a lapokat visszavettük, de mivel nem csalásról volt
szó, hanem egy hiba kihasználásáról, ezért a már beküldött
kombinációjukat meghagytuk (2-3 játékosról van szó). Továbbá az első
két nap kellemetlenségei miatt mindenkinek jóváírtunk a két nap végén
10-10 bónuszlapot. Tehát további játékosok kerültek közel a
FULL-hoz. A FULL nyereményt is, akár a többit, sorsolás útján osztjuk
ki, tehát jelentős előnyt nem szereztek azok, akik hamarabb beküldték
a kombinációt. (Gondolom megérthető, hogy a kombinációjuk elvételével
már nem sújtottuk őket.) A játékot úgy találtuk ki, hogy lehetőleg
minél többeteknek lehetősége legyen bármely kombináció
megszerzésére. Tovább jó játékot és kártyavadászatra fel!
Nem tudok egyetérteni, hogy kevesebben lesznek később..
Aki ezen a héten összehozta az ajánlatát, várhatóan legalább a fele a jövő héten is összehozza..
A játékosoknak jó része még igencsak nehézkesen cserél, ők esetleg megvárják, amíg összejön nekik csere nélkül, stb.
A héten egyedül a hétvégére lesz kb. 1:250 az arány, a többinél 1:5000 vagy még gyengébb.. inkább 1:10000 arány lesz már most.
Ami a FULL-t illeti, szerintem nem érdemes elmenni a hétvégére, én megnéztem az ajánlatot, nekem nem nyerte el a szimpátiámat.. (főképp meg nem úgy, hogy a játék szerint tízszeresét éri a házimozinak .. milyen lehet az a házimozi?? ott van a hotel árajánlata..anak alapján nem értem a díjazási sorrendet:)
A cseréket illetően, én úgy érzem, ráérek szépen holnap estig, vagy ha stimmel a beadási határidő, akkor vasárnap du-ig, akkor meglátom, mim hiányzik.. mert lehet, csereberélek, aztán a következőnek éppen azt kapom:)
Én úgy gondolom, hogy holnapra kb. 3-4 szeresére duzzad majd estére a beadott pályázatok száma..
Qeki, savika
Ti éppen különbözőképpen cseréltek, nem egyformán. Qeikinek azért tart reggelig a csere, mert ő szabja meg, hogy mit kér a kártyájáért.
savikának meg azért megy gyorsabban, mert savika választja ki, hogy mit ad a kártyájáért.
Vagyis Qeki szabja a feltételt, savika pedig cselekszik. :))
Hát nálam meg az volt a baj, hogy a Full-hoz már csak 4-5 lap hiányzott volna, de épp olyan cseréket nem tudtam összehozni, ami kellett volna nekem. Egy pár úgy sikerült, hogy több lépésből szereztem meg a nekem kellő kártyát, aztán mire a full meglett volna, rájöttem, hoyg nem is akarok hosszú hétvégére menni sehova, így számsoronként küldtem be a kombinációimat :))
Pedig egyszerű, nem egyedül játszom, hanem az egész "család".Amit lehet, és jó azt egymás között rendezem le, éjjel csak 0.50 a net.
Szerintem semmit, így a legegyszerűbb, nem teljesen értem a többiek mit csinálnak!?
Queki: nálam ugyanez a helyzet! mit lehet ezen variálni? :-/
Hát .. nem tudom én annyi csinálok , hogy beírom milyen lapokat keresek és mit adok cserébe és max pár órána belül megvannak általában reggelre meg kiürűl az egész piacom :)
nálam a csere mindig nagyon hamar lezajlik. de nem igazán értem mit neveztek ti nem autómatikus cserének. máshogy nem lehet cserélni vagy igen? mert én kirakom amiből több van piacra és azt rakom be cserének ami nekem kell. vagy ti nem így csináljátok?
Mi az, hogy automatikus csere?
Ha nekem hiányzik valami, és nem akarok várni a cserére, akkor csak meg kell néznem, hogy a piacon mit kérnek érte :O
A csere mindenképp automatikus, de csak akkor tudom, hogy mit adjak a lapért, amit szeretnék megszerezni, ha böngészek :(
De az az igazság, hoyg én már annyira unom ezt az egészet, hogy a meglevő kombinációkat beküldtem sorsolásra és nem foglalkozom vele tovább. Túl sok időt vesz el, főleg a piac. :(
Qeki
Melyik autómatikus cserére gondolsz?
Mert ha felteszem a piacra az én kívánságomat, akkor kisebb az esélye, hogy már más hamarabb feltette ugyanazt, de fordítva.
Inkább gyorsan átnézek párszár kártyát, perceket vesz igénybe, és kiválasztom a nekem megfelelőt, és rögtön kész a csere.
Nektek az automatikus cserével nem elég gyors a játék vagy csak szerettek böngészni?
hugika67
Mi van az 1:1000-rel?
Jó hogy megírják, hogy egy adott játékra mennyien vannak már, de szerintem sorsolás előtt fogják még sokan betenni a kombinációikat, mert addig várnak. De szerintem hétről hétre kevesebben lesznek, mert aki elsőre nem nyer, feladja. Nem azt mondom, hogy az utolsó sorsolásnál már csak 10-en leszünk, de kevesebben lesznek a végére, mint az elején. Valahol ez is egy olyan játék, mint bármelyik más vk-os, amit nagyon hirdetnek, sokan jelentkeznek rá. (piros). Annyi különbséggel, hogy ott nem biztos hogy sok pályázatot be tudsz küldeni, mint itt, mert itt többet lehet.
Én csak akkor cserélek a piacon, ha egyik játékosomnak sem kell a kártya. Képes vagyok az egész piacot átnézni /éjjel/, hogy jó legyen, de attól félek, hogy a nyerési esélyek egyre kevesebbek lesznek, a jövő héten már 1:1000-hez lesz.
Én a piacon szoktam cserélni, nem szeretem a folytonos témanyitogatásokat a fórumon, hogy ki mit cserél. 2-300 kártyát gyorsan át tudok nézni, mert mindig csak egy oszlopot keresek, közben papíron vezetem, hogy mim van. Mikor pár összejött, megyek a saját piacomra, meghirdetem, és már jön is az értesítés, hogy sikerült a tranzakcióm. Én így játszom.
quenne
én a cserék 100% "betenyészteben" oldottam meg. :D
Benneteket nem zavar, hogy a piacon nem lehet keresni?
Volt olyan cserém, amit 5 lépésből tudtam megoldani, egy órát böngésztem a lehetséges cseréket - megkönnyítené a dolgot egy kereső :|
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások