A kérdés inkább az, hogy egyáltalán léteznek-e.
Szerintem csak amolyan csalogató "lépesméz", hogy többen ráharapjanak.
Egyébként jövőre szinte tuti, hogy elmegyek H-vásárhelyre, úgyhogy ide azokat a címeket, meglátogatom valamelyik kőművessel.
Persze, hogy mind vásárolt, nem otthon nyomtatta.
A kérdés csak az: Ki vásárolta?
Ez kb. olyan mint a 25 calgon blokk... "az mind vásárolt"
Persze mert a calgon úgy kell otthon mint a konyhasó, v. a cukor...
Pont a syoss ami 1990ft-ért vásárolandó... abból pont jó sok lehet, hacsak úgye nem pénztáros ismi....
sada mikor regizett bbagi?
bbagi szerintem is a korábbi más néven szereplő egyén lehet. Írtam neki (csak kíváncsiságból hál' Istennek) Syoss blokkok miatt, írta, hogy aznap lesz több is. Kértem, hogy jelentkezzen, ha van és megbeszéljük. Azóta se híre, se hamva.
OK!
Ezt egy musorban mondta igy valamelyik okos peldany... direkt irtam igy :-) igy ereztem idevago ;-)
"Jön még kutyára dér" ill. "kutyából nem lesz szalonna".
A kőművessel semmi bajom.
Jon meg kutyara szalonna....csalora meg komuves... ?!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Jaj én is jártam arra, sőt, a kéglim egy ottani csapat építette, sokukkal ma is kapcsolatban vagyok. Lehet megkérem valamelyiket látogassa meg ezt a nőt. Mondjuk egyik nagydarab kőművest.
Azért örülök, hogy nemcsak én nem találom a poént az itteni viccekben, akkor nemcsak az én defektem, hogy értem én a humort, csak nem szeretem. De itt még csak nem is értem.
A "már megint Hódmezővásárhely" meg külön sz@rul esik, nekem rengeteg kedves ismerősöm, és néhány barátom is él ott (6 évig volt szerencsém Hmvhelyen dolgozni).
De hátha van igazság a földön, és bbagi és társai hasfogó szerre költik az átvert fórumosok pénzét.
én is cseréltem bbagi-val sőt vásároltam is tőle.a levelem amit 1 hete küldtem neki a Hódmezővásárhelyi postán van nem vették átt.szerinte a marsra postáztam neki.de arról mélyen hallgat hogy az enyémt feladta e.legalább annyi hogy bocsi kicsit később tudok csak postázni.tudomásul veszem és ennyi.de ez a hallgatás már sok
Én sem találom viccesnek. Nem is vert át és keveset is cserélek mostanában, de ettől függetlenül annyira idegesít, hogy hihetetlen. Mert máskor is volt hasonló, hogy idetévedt egy - egy barom, azt elment. De most ez egy visszajáró idióta, mert ez is Hódmezővásárhely ha jól értem.
Egyébként tényleg legyen erősebb az ösztön, hogy megvédje magát bárki a csalódástól mint a játszani akarás valamint az olcsón hozzájutás.
Még esetleg egy topic ahol meg lehetne kérdezni, hogy ki cserélt kivel, de az is necces, mert oldalakat visszaolvasni senki sem fog.
glücklich!
Másnak meg az a topik lehet vicces,amibe te írkálsz legtöbbször.Amikor beírod sokadjára,hogy kistrillió pénzt költesz 1-1 játékra és nem nyersz.Már megint.De azért legközelebb is annyit költesz rá.
Gondolom nem esne jól,ha beírnák neked,hogy ez tök vicces.
Nem vagyok érintett a témában én sem,de azért messze nem találom viccesnek az itt elhangzottakat.
Sziasztok! Én is megkaptam bbagi-tól a cserét, igaz egy hónap volt az átfutási ideje amíg részletekben ideért a postával! Több levelet is kellett írjak, hogy mikor kapom meg, ezért azt mondhatom: ha tudom előre, hogy az utaláshoz képest ennyi ideig lehetek bizonytalanságban, hogy vagy megkapom vagy nem, akkor nem megyek bele a blokk vásárlásba. Esetemben sem nagy mennyiségű blokkról van szó!
nekem, mint kívülállónak ez a legviccesebb rovat.
Bbagitol maskor is vettem mar kodokat nem volt vele gondom. Moat nem tudom mi tortent vele. Nem gondolom,h nagyot akartam markolni es nem erzem,h lepre mentem volna. Nem 10.000 ftos tetelben vasaroltam. 16Db kodrol volt szo. Es meg csak kezdeni sem tudtam volna vele semmit,ha ideer,mert nem volt meg a parja. Nem hiszem,h csak a nagyra vagyok estek bele a ""csapdaba""... en sem vagyok az.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások