Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 160 oldal |
Ha 200 Ft-onként jár 1 pont,akkor az 1 millió.
Nórika
Szerintem csak 109.040Ft, nem?
Szerintem csak 109.040Ft, nem?

1:
eddig talán 1 szem talált blokkon volt Mogyi,- ma természetesen találtam 1-et (amikor már megvan az összes nyertes
)
2:
Tesco-s talált blokkon az eddigi Clubcard egyenleg: 5452 pont
és júl.1-től gyűlt!! 14 nap alatt elköltött több, mint 1 millát a Tescoban???

eddig talán 1 szem talált blokkon volt Mogyi,- ma természetesen találtam 1-et (amikor már megvan az összes nyertes

2:
Tesco-s talált blokkon az eddigi Clubcard egyenleg: 5452 pont

Nem iszunk szörpöt de rávettem Magam és vásároltam 2 db Ági-t a tescoban.
Hazaértem és tölteném fel a blokkadatokat erre látom hogy csak az egyik lett számolva ..most sírjak vagy nevessek ?!
Végül is nyertem 1 szörpöt

Hazaértem és tölteném fel a blokkadatokat erre látom hogy csak az egyik lett számolva ..most sírjak vagy nevessek ?!
Végül is nyertem 1 szörpöt

szerencses77 de Budapesten melyik? 

Nekem egyszer tök komoly képpel sikerült közölnöm a nagyobbik gyerkőccel, hogy Mikuműsor után légyszi lépj vissza a tanterembe, a kukát gyorsan egy előkészített szatyorba ürítsd bele, aztán hozd haza, majd itthon kimazsolázzuk.
A gyerek vette a lapot, de a férjem totál sokkot kapott, hogy mit akarok én, szegény gyerek, ne égessem már
húztuk még egy kicsit az agyát, mire rájött, hogy csak vicceltünk
Én meg közben csendben sajnáltam azt a sok csokispapírt, amitől így elestem, de ezt nem mertem teljesen őszintén bevallani

A gyerek vette a lapot, de a férjem totál sokkot kapott, hogy mit akarok én, szegény gyerek, ne égessem már

Én meg közben csendben sajnáltam azt a sok csokispapírt, amitől így elestem, de ezt nem mertem teljesen őszintén bevallani

Liszolda
Meg ne próbáld őket leszoktatni, eljön az idő magától is mikor már "anya nehogy már felvedd, tiszta ciki...." lesz......
Meg ne próbáld őket leszoktatni, eljön az idő magától is mikor már "anya nehogy már felvedd, tiszta ciki...." lesz......

Liszolda
Én is próbálom már nem mondani a gyerekeimnek, ha nyertem valamit. Kezdik azt hinni, hogy a postás csak úgy hozza a dolgokat tök ingyen, és mindig mindenhol lehet nyerni valamit.
Múltkor a lányom egy kibontott túrórudinál megkérdezte, hogy nyertünk-e, és adta a csomagolást, hogy olvassam el. Persze nem játékos túrórudi volt. Nem is tudom, hogy jutott eszébe mostanában, Pöttyössel már régebben volt ilyen játék.
Csak sajnos az élet nem ilyen habostorta, ahogy eddig ők látják és gondolják.
Én is próbálom már nem mondani a gyerekeimnek, ha nyertem valamit. Kezdik azt hinni, hogy a postás csak úgy hozza a dolgokat tök ingyen, és mindig mindenhol lehet nyerni valamit.

Csak sajnos az élet nem ilyen habostorta, ahogy eddig ők látják és gondolják.

Nálunk a gyerekek is gyűjtögetik a blokkokat, meg a csokipapírokat, általában azokkal nyerek. De még csak 6 és 2,5 évesek. Teljesen természetesnek veszik, Már csak az a gondom, hogyan fogom őket leszoktatni róla.
Paintuci: Budapesten:-) Főleg szombaton, ha sokan vannak, és nem figyelnek oda az emberek, mindig találni egy-két darabot a földön elhagyva..... :-)
Amúgy meg, szokott lenni kincstérkép, de azt megfejteni...

Cirbolya:
Szétröhögtem magam ezen a beszólásodon.

Paint, ez olyan, mintha térképet kérnél az elásott kincshez.

szerencses77 hol van az a Penny?
szigiagi
Ez az utolsó mondatod király,olyan jót nevettem rajta,ez a kilóg valami hasznos megfogalmazás nagyon tetszik, még most is nevetek ahogy írom a hozzászólást.
Ez az utolsó mondatod király,olyan jót nevettem rajta,ez a kilóg valami hasznos megfogalmazás nagyon tetszik, még most is nevetek ahogy írom a hozzászólást.

Én a kosárban hagyott blokkokat szoktam elrakni.
+ ha látok eldobva kódos csomagolást/kupakot/pontgyűjtős matricát felveszem. De ha kilóg valami hasznos a kukából, azt sem hagyom ott. 

BBLéna, ezen jót nevettem:-))))))))
Én pl. a Pennyben a földön lévő matricákat "vadászom" a gyerekeknek:-) Már találtam is egy csomót:-)))))))
Én pl. a Pennyben a földön lévő matricákat "vadászom" a gyerekeknek:-) Már találtam is egy csomót:-)))))))
Léna
Nyugodj meg, nem vagy egyedül!
Más is lehajol az eldobott kódos cuccokért, blokkokért, ha talál. Sőt...
Nyugodj meg, nem vagy egyedül!

Más is lehajol az eldobott kódos cuccokért, blokkokért, ha talál. Sőt...
Léna, én el tudok menni a kukák mellett, de csak azért, mert a hosszú játékos évek során nekem mindig a saját vásárlás hozott szerencsét. Azok közül is a régi jó kis postai beküldős blokk+logót sírom vissza, különösen a CBA-t...