De jó, hogy így is írunk magunkról.
Én jelenleg Gyeden vagyok, Szabolcskám 19 hónapos, Eszterkém 6 éves.
Egyébként egy általános iskolában tanítok - jövő szeptemberben megyek vissza.
Sziasztok!
Én most épp munkát keresek, előtte 4-5csillagos szállodában felszolgáltam Londonban( azalatt a két év alatt nem tudtam fórumozni, illetve nem volt miért mert nem játszottam, és nagyon hiányzott), azelőtt építőipari cégnél voltam kereskedelmi ügyintéző, és közben diszkóban báros.
Én számlalikvidátorként tevékenykedtem még a gyes előtt. Utána megkóstoltam a munkanélküliek keserű kenyerét.
Most hegesztéstechnikai üzletben dolgozom.
Sziasztok!
Én gyed-en vagyok második gyerkőcömmel, aki ma 16 hónapos. A lányom 4 éves. Előtte Biocsirke farmon dolgoztam. Most éppen az Alapítványi bálra hajtok Tombola felajánlásokat.
Könyvelő anyuka.

lindababa: Neked kell bediktálni a gázóra állását?
könyvtáros vagyok (jelenleg infó könyvtárosra (főiskola) és gazdasági informatikára járok (okj)) kommunikáció-művelődésszervező diplomával
Én ingatlanok értékesítésével foglalkozom, valamint egyetemre járok emellett. Ha érdekel valakit, hogy a jutalékom 30% át, hogy tudja megkeresni akkor írjon, sajnos sokan nem bíznak az ingatlan referensekben, és ha hívom őket elhajtanak, így ha valaki ajánlásával jutok el hozzá megjutalmazom. ( ha offtopicnak tűnik elnézést )
Ezért szoktam mondani, hogy nem kell több topic, mert ezeket sem olvassátok, használjátok.
Pedig érdemes a lista alján, sokadik oldalon is böngészni.
Itt még én se jártam! Én informatikus könyvtáros vagyok, és magyar tanár, jelenleg sajnos munkanélküli vagyok. De nagyon remélem, hogy nem sokáig!

Itt még én se jártam.
Mivel is foglalkozok? Ja semmivel, vagyis gazdasági mérnök álláskereső vagyok, egyelőre.

Addig meg játszom, és próbálok minél több ajit begyűjteni, legyen karácsonyra mit adni

yeeee!
Jéééé ezt a topicot még nem is láttam....
Húúú én le se merem írni mi a foglalkozásom, inkább csak maradjunk az Anyuka titulusnál, bár most hosszú szabadságomat töltöm, februártól kezdődik a tgyás, és társai ismét.....
Nekem a nagyobbik fiam 2 éves volt júniusban, a kicsi 1 éves volt szeptemberben......
Annak idején én nyitottam azt a topikot, gondoltam előrébb hozom, hogy megismerhessük az újakat is.

Miket irogattam én ide pár hónappal ezelött, de semmi sem változott. JÁT JÁTÉK JÁTÉK JÁTÉK :)) :)) :))
Az tuti én se hagynám abba a játékot,ha beütne 1 nagyobb nyeremény,lenne miből fedezni a játékszenvedélyem! :P
Állatokon én is segítenék,adományoznék belőle!
Sziasztok!
Paint! Ha nyernék sok-sok milliót -ami csak idő kérdése :-))) -
még több időm lenne játszani. :-)
Reacska! Megnyugtat, hogy nem egyedül gondoskodnék a cicákról, ha milliomos lennék :)
Paint
Igen, én is folytatnám a játékot, sőt...
Mondjuk, ha az ötöst nyerném, dolgozni biztos nem dolgoznék egy darabig, úgyhogy több idő jutna a játékra. :))
Sziasztok :)
Én egy 3 kicsigyerekes anyuka vagyok, tehát nem dolizom, csak itthon ( de itt eleget ). 5, 3.5 és egy 1.5 éves kisfiam van :)
Ennyi :)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások