Fotópályázat 2015
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 21 oldal |
én is zsavaznék! de nem találom a linket! a gésára!
Én is Szavaztam goldwoman,Smile és "kissohaj" képekre !
Szavaztam Smile, goldwoman,és a gésásra. "Kissóhaj"-t akkor csak megnéztem milyen tünci.
Szavaztam Smile, goldwoman,és a gésásra. "Kissóhaj"-t akkor csak megnéztem milyen tünci.
itt a link még 1x: http://www.herend.com/ujherend/hun/szavazas/szavazas.
php?p=1
sóhaj,köszi úgy már ment,nyomtam rá 1-et.
De nekem az a cipő,és az őzikés is naon teccik,meg a macskás-vázás se kutya! :))
php?p=1
sóhaj,köszi úgy már ment,nyomtam rá 1-et.
De nekem az a cipő,és az őzikés is naon teccik,meg a macskás-vázás se kutya! :))
Első oldal 3. kép
Herendi:
Goldwoman,Smile és "kissohaj"-ra szavaztam.... de melyik az a gésás kép és kié,hol találom???
Goldwoman,Smile és "kissohaj"-ra szavaztam.... de melyik az a gésás kép és kié,hol találom???
Mindenkinek köszi: de nem érzem fairnek, ha az én picurom nyerési esély közelébe is kerülne. Hisz a kiíró is én/mi vagyunk. Csak mint büszke apa jeleztem egy kedves társaságnak, hogy ki is a "kissohaj".
Ha szavazatotokkal inkább a gésás képet támogatjátok, annak jobban örülnék: 1., szerintem az a kép elég jó, 2., egy kedves barátom készítette, aki megérdemli, hogy esetleg nyerjen.
Köszönöm mindenkinek, és nagyon örülök, ha tetszik, "apa szeme fénye". Dagad a keblem :)
Ha szavazatotokkal inkább a gésás képet támogatjátok, annak jobban örülnék: 1., szerintem az a kép elég jó, 2., egy kedves barátom készítette, aki megérdemli, hogy esetleg nyerjen.
Köszönöm mindenkinek, és nagyon örülök, ha tetszik, "apa szeme fénye". Dagad a keblem :)
Az internetezés fordított arányban áll a rendrakási ingeremmel. :))
Mindenkinek köszönöm a szavazatokat.
lindababa
Nekem sem a redetlen konyha fényképezése okoz nehézséget, hanem a tiszta, rendes konyha:D
Sütöttem szerdán egy rahedli sütit az ovinak, gondoltam pont jó lesz ha utána rendetlenség lesz: Hát életemben először sikerült úgy sütnöm, hogy rend maradt:( De hogy hogy csináltam? ;)
Nekem sem a redetlen konyha fényképezése okoz nehézséget, hanem a tiszta, rendes konyha:D
Sütöttem szerdán egy rahedli sütit az ovinak, gondoltam pont jó lesz ha utána rendetlenség lesz: Hát életemben először sikerült úgy sütnöm, hogy rend maradt:( De hogy hogy csináltam? ;)
Tegnap este én is szétnéztem a konyhámban. :))
Feltöltöm az elemet és én is indulok a fotópályázaton.
Feltöltöm az elemet és én is indulok a fotópályázaton.
köszi a szavazatokat! :))
Goldwoman, Smile, Sohaj: mennek a szavazatok folyamatosan mindhármotok képeire. Szurkolok nektek:)
Azt hiszem, megkérem a gyerekeimet, hogy főzzenek valamit. Biztos sikerül egy "rendetlen konyhás" képet összehozniuk. :)
Légyszí, majd szavazzatok ránk is!
Légyszí, majd szavazzatok ránk is!
Goldwoman!
Nagyon tetszik a képed!
Jól értem, hogy volt már egy előzetes válogatás?
Ja, szavaztam is, meg fogok is még! :)
Nagyon tetszik a képed!
Jól értem, hogy volt már egy előzetes válogatás?
Ja, szavaztam is, meg fogok is még! :)
köszi :))
Szavaztam :)
első oldalon virágok a vázában, 10-es kép. :) köszi :))
Ja, a váza gyertyával! Már megy is a voks :)