Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 259 oldal |
Ezek a Mogyi cuccok botrányosan drágák...
Játékgyűjtés Szegeden:
https://szegeder.hu/helyi/2024-04-25/egesz-eves-j
otekonysagi-akciot-inditottak-helyi-egyesuletek-az-s
zkt-val/6629ff7647d3c002ebf0adf9
https://szegeder.hu/helyi/2024-04-25/egesz-eves-j
otekonysagi-akciot-inditottak-helyi-egyesuletek-az-s
zkt-val/6629ff7647d3c002ebf0adf9
Köszönöm!
Debrecen
Asian Grocery
Burgundia u. 3.
De hogy pontosan ilyet árulnak-e ? Választék nagy az biztos!
Asian Grocery
Burgundia u. 3.
De hogy pontosan ilyet árulnak-e ? Választék nagy az biztos!
Tesco-ban, meg hasonló nagyáruházakban nem láttam még, konkrétan a Samyang Bulldak Ramen tésztákat keresném minél csípősebb változatban. Rendelni lehet azt látom.
Tészta levesre gondolsz v. valóban csak tésztára, ami csípős?
Minden nagyobb áruházban van egy polcrész, ahol távoli tájak ízeit áruljak az üvegtésztáktól a szója szószig, rizs ecetig, wasabiig, stb...
Minden nagyobb áruházban van egy polcrész, ahol távoli tájak ízeit áruljak az üvegtésztáktól a szója szószig, rizs ecetig, wasabiig, stb...
Bocsánat, ha nem idevaló, de nagyobb városokban (Budapest, Miskolc, Debrecen)milyen boltokban lehet kapni koreai csípős tésztákat? Nyilván valami ázsiaiba, de esetleg kínai vegyesbe is van, vagy hol keressem?
Írtak újra, elcseszték az értesítést... Persze a hibát nem ismerték el. Még szerencse, hogy családon belül történt...
Na mindegy. Hétfőn küldik a mosógépet. Eladó lesz, nagyon olcsón.
165.000,- Ft
Akit érdekel, írjon bátran.
Na mindegy. Hétfőn küldik a mosógépet. Eladó lesz, nagyon olcsón.
165.000,- Ft
Akit érdekel, írjon bátran.
Vágási Feri
Nem kaptunk levelet, mert már 1 hete megjött a mosógép is... sőt a jótállást is utánaküldték
(egyébként pedig Rossmann játékkal kapcsolatban a rossmanjatek@wonderduck.hu -ról írkáltak)
Nem kaptunk levelet, mert már 1 hete megjött a mosógép is... sőt a jótállást is utánaküldték
(egyébként pedig Rossmann játékkal kapcsolatban a rossmanjatek@wonderduck.hu -ról írkáltak)
Kérdés az, hogy azok, akik a Rossmann-Lenor/Ariel játékon nyertek mosógépet, kaptak-e ilyen levelet.
Vagy nekik már ki is szállították a mosógépeket?
Vagy nekik már ki is szállították a mosógépeket?
Vágási Feri, mi is kaptunk ilyen levelet, mi a sparos everydayme játékon nyertünk mosógépet.
Pénteken kapott egy elektromos levelet a Csodakacsáéktól (Wondeduck) a nagyfiJam:
"
...
Korábbi tájékoztatás alapján Ön a “Nyerj Ariel és Lenor termékekkel!” nyereményjátékon 1 db Electrolux EW7F249PS mosógépet nyert.
A szervező a rendelkezésünkre bocsátotta az adatokat, melyeket a gép kiszállításához szeretnénk egyeztetni Önnel ebben a levélben.
A megadott adatok a következőek:
...
Legyen kedves 3 napon belül visszajelezni, h az adatok megfelelőek-e a kiszállításhoz, illetve ha nem, akkor milyen elérhetőségre (átvevő neve, címe, telefonszáma, email címe) szeretné kérni a szállítást.
A gépet jövő hét végéig tervezzük kiszállíttatni.
Üdvözlettel,
A Wonderduck csapata"
Ami izgalmas, mert ő korábban nem kapott értesítést, hogy nyert volna vásingmásínt. Ellenben Anyukám igen, aki még a Spar - Lenor/Ariel játékon nyert és legutóbb március 12-én írtak neki, hogy nyugi van, a lengyelek intézik, majd küldenek értesítést, ha megérkezik.
Volt ugy a Spar-os játék majd a Rossmann-os játék.
A Rossmann-oson nyert volna??? Csak első körben nem értesítették ki??? (Mosógép-nyerteslista nincs a játék oldalán.)
Vagy csak valamit nagyon összekavartak Csodakacsáék és rossz e-mail címre küldték a pénteki levelet.
Utóbbi esetben azért csak halkan jegyezném meg, ha ez a levél nem a nagyfiJamnak érkezik, hanem egy névrokonnak, aki visszajelez, hogy "Okés a cím, küldjétek, küldjétek!", akkor kap egy ingyen mosógépet? Jóanyám meg hoppon marad?
Mindegy, írtam nekik, hogy tisztázzuk...
Aki esetleg nyert a Rossmann-játékon mosógépet, kapott hasonló levelet? Mert ha igen, akkor elképzelhető, hogy mégis nyert a nagyfiJam, csak nem érkezett róla e-mail... Vagy igen, csak a SPAM mappa 88. albugyrában kötött ki.
"
...
Korábbi tájékoztatás alapján Ön a “Nyerj Ariel és Lenor termékekkel!” nyereményjátékon 1 db Electrolux EW7F249PS mosógépet nyert.
A szervező a rendelkezésünkre bocsátotta az adatokat, melyeket a gép kiszállításához szeretnénk egyeztetni Önnel ebben a levélben.
A megadott adatok a következőek:
...
Legyen kedves 3 napon belül visszajelezni, h az adatok megfelelőek-e a kiszállításhoz, illetve ha nem, akkor milyen elérhetőségre (átvevő neve, címe, telefonszáma, email címe) szeretné kérni a szállítást.
A gépet jövő hét végéig tervezzük kiszállíttatni.
Üdvözlettel,
A Wonderduck csapata"
Ami izgalmas, mert ő korábban nem kapott értesítést, hogy nyert volna vásingmásínt. Ellenben Anyukám igen, aki még a Spar - Lenor/Ariel játékon nyert és legutóbb március 12-én írtak neki, hogy nyugi van, a lengyelek intézik, majd küldenek értesítést, ha megérkezik.
Volt ugy a Spar-os játék majd a Rossmann-os játék.
A Rossmann-oson nyert volna??? Csak első körben nem értesítették ki??? (Mosógép-nyerteslista nincs a játék oldalán.)
Vagy csak valamit nagyon összekavartak Csodakacsáék és rossz e-mail címre küldték a pénteki levelet.
Utóbbi esetben azért csak halkan jegyezném meg, ha ez a levél nem a nagyfiJamnak érkezik, hanem egy névrokonnak, aki visszajelez, hogy "Okés a cím, küldjétek, küldjétek!", akkor kap egy ingyen mosógépet? Jóanyám meg hoppon marad?
Mindegy, írtam nekik, hogy tisztázzuk...
Aki esetleg nyert a Rossmann-játékon mosógépet, kapott hasonló levelet? Mert ha igen, akkor elképzelhető, hogy mégis nyert a nagyfiJam, csak nem érkezett róla e-mail... Vagy igen, csak a SPAM mappa 88. albugyrában kötött ki.
Be kellett volna tenni a mélyhűtőbe, akkor egyben ki tudtad volna venni.
Az alakja mondjuk elég érdekes lett volna.
Az alakja mondjuk elég érdekes lett volna.
20 perc sorban állást követően pörgettem a szegedi Árkádban (megvettem a Csengetett, Mylord? könyveket Libri kuponnYal), persze nem nyertem, csak egy kis csokit, azt meg beraktam a hátsó zsebembe.
Az'tán el is feledkeztem róla, hazafelé az 5-ös trolin a nyócvan fokba' szétlapult. Itthon kanalaz6tam ki kiskanállal a maradványt.
AZ FINOM LESZ!
Az'tán el is feledkeztem róla, hazafelé az 5-ös trolin a nyócvan fokba' szétlapult. Itthon kanalaz6tam ki kiskanállal a maradványt.
AZ FINOM LESZ!
sada
nekem van és nagyon szeretem ,igaz nem vagyok mai csirke :
Szeletelt savanyúság eltevésnél nekem nélkülönözhetlen,igaz a maiak azzal nem foglalkoznak !
nekem van és nagyon szeretem ,igaz nem vagyok mai csirke :
Szeletelt savanyúság eltevésnél nekem nélkülönözhetlen,igaz a maiak azzal nem foglalkoznak !
Viccoltem
Tudom, hogy nem vájlingot kell venni.
De akkor is érdekes névválasztás egy webshopnak.
De akkor is érdekes névválasztás egy webshopnak.
Az csak a neve ....
Szerintem a mai fiatalok már azt sem tudják, mi az a vájling.
Nem is tartanak már a mai háztartásokban ilyet.
Legfeljebb műanyag tálakat.
Nem is tartanak már a mai háztartásokban ilyet.
Legfeljebb műanyag tálakat.
Ha ezt elmulasztod használt cikk eladásánál, megbüntet a NAV magánemberként is
https://divany.hu/lajfhekk/hasznalt-cikk-eladas/
https://divany.hu/lajfhekk/hasznalt-cikk-eladas/