telko!
Ha minden pontot összeszedtél akkor elbvileg megvan a telefonszám 3 része. Na azzal menj vissza az elejéhez, ott van egy telefonfülke, oda menj be, bepötyögöd a számot és rákatt a kagylóra és kész:)
Megcsináltam amit kellett. De hogyan tovább?
Bejártam már mindent, de mi a harmadik lépés? Ki tudja?
Köszönöm!!!
megvan a kulcs!!!!!!!!köszi
a kulcsot itt, balra lent talalod:
http://www.t-com.hu/egyeni/dijcsomagok/alapdijcso
magok/favorit.vm
hahó.hol van a karám/szalonna kulcsa a t-com oldalán?melyik hírdetésben?sehol sem találom...:(
Akkor még kb. 3 db elbújt valahol.:)
A mocsárban sok van? Mert úgy emlékszem, hogy csak 1 v. 2-t találtam azon a nagy területen.
Nekem sikerült, de ezek a szemetek továbbra is kérdőjelesek, senki nem írta még, hogy meg tudta volna szerezni :(
:)
Neked sikerült annyi pontot összegyűjteni?
A házon és a bocin levő szemetet hogyan lehet összeszedni?
Sziasztok!
Mindenkinek sikerült összegyűjteni 17000-at?
A létrát, kalapácsot, gyufát, távcsövet mire lehet használni?
Köszi!
köszi, már sikerült...sőt az egésszel végeztem:)
asszem megyek is aludni...jó8!
Mentsd el, mássz ki az egészből és kezdd újra. Nálam azt hiszem ez jött be
hmmm...gondolom már volt erről szó, de nincs kedvem illetve időm visszaolvasni....
az a problémám, hogy megvan a kulcs...ki is írja, hogy micsoda sikeres voltam, és hogy lépjek be...de mikor belépek mégsincs nyitva az ajtó...
találkozott más is esetleg ezzel a problémával?...á...ilyen kérdést...
úgyis találkozott már valaki, még az is lehet, hogy mindenki...szóval vajon mi a megoldás?:((:|
köszi a helpet:)
Köszi a segítséget, végülis megoldódott a problémám, bár nem tudom mi volt az. Tegnap mentem még egy kört a pályán, összeszedtem az elhagyott cuccaimat (távcső, fényképező, létra, szalonna) Visszamentem a telefonhoz, és akkor már sikerült..
Én igen hogy átrakták a figurámat másik helyre 3 hét után. :(
Pedig már nagyon rég sikerült kiszabadítanom és a játékkal is végeztem. :(
Ennyire nézték meg hogy hol tartok. :((
Orvvadászfogó Csapatától Ti is kaptatok levelet?
kemenyvonalas, eros idegzetu orvvadaszfogok gyujtohelye:
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?id=53&foru
mid=70446
nezzetek be :D
Ha a kagylóra kattintasz, miután bepötyögted a számokat, 11 számjegy, akkor ki fogja írni, hogy sikerrel teljesítetted a küldetést, és menti is egyben!
NEktek sikerült felhívni a számot? Én beírom, nyomkodom a kagylót, de nem történik semmi.. :((
szerintem a 4000 pontot kisorsolják ...., mert ez így kerek.
Hajcsatók!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások