Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 69 oldal |
Tipi-topi, ebből mennyi csomis és mennyi játékból szerzett?
Van 805 kreditem! Érdekel vkit vmi apróságért, vk-ért?
harmadszorra nem szeretnék lemaradni a hátizsákról, mondd meg mit szeretnél a csomikért. füstli, mese dvd, dove-tesco, pöttyös csomi, dm kupon, 1 Ftos wellaton van cserére. vagy mond mit szeretnél
Inkább itt tedd publikussá a címedet:
balra "Adataim módosításá"-nál.
balra "Adataim módosításá"-nál.
Sziasztok!
Szofid! Meg vannak még neked a balatoszeletes kódok?Ha neked nem kell el tudnád nekem kűldeni?Köszike!
Itt a címem. kriszty.s@freemail.hu
Szofid! Meg vannak még neked a balatoszeletes kódok?Ha neked nem kell el tudnád nekem kűldeni?Köszike!
Itt a címem. kriszty.s@freemail.hu
krysztasz
Hát nekem itt maradt a 8 csomag beváltatlanul, mivel már nem mentünk Pápára.:( Eddig se bírtam a CBA, ezután se fogom.
Hát nekem itt maradt a 8 csomag beváltatlanul, mivel már nem mentünk Pápára.:( Eddig se bírtam a CBA, ezután se fogom.
A balaton szelet oldalán írják a hírekben, hogy újra feltöltik a webshopot!
Végül kiderült, hogy a cba-ban mi lett a kódnélküli csomagokkal?
Az oldalon az van, hogy dec. 31-ig lehet beváltani a crediteket.
Bocsi elírtam a neved.Bettinah
Szia Bethina!
Nekem a múltkor azt írták,hogy most 28.-án vége a játéknak és már nem lesz másik játék ahova fel lehetne használni a krediteket.
Nekem a múltkor azt írták,hogy most 28.-án vége a játéknak és már nem lesz másik játék ahova fel lehetne használni a krediteket.
Balatonosokkal nem beszélt valaki? Most olvastam az oldalukon az egyik fórumban, hogy valakinek azt válaszolták, hogy decemberig lehet a krediteket beváltani, és hogy lesznek még ajándékok állítólag. Jó lenne megerősítés mástól is, hogy igaz-e.
Még jó, hogy most kaptam 9 kódot... Cserére szántam eredetileg is, szóval annyira nem dühít.
Zenét még tudunk venni!!!
megsz.tam:
egy csomó ajándék vár,csak elbútt valahol
egy csomó ajándék vár,csak elbútt valahol
Oké köszi .aranyos vagy.
sajnálom...nem játszottam a balatonnal egyáltalán, ezért azt sem tudtam, hogy miben áll a játék. H amégis kell szólj :-) Egyébként nagoyn szívesen adtam volna... :-)
Szia Szofid!
Az utolsó üzimet azért írtam mert már a webshopban semmi ajándék nincs.Azért nagyon köszi,hogy adtál volna.
Az utolsó üzimet azért írtam mert már a webshopban semmi ajándék nincs.Azért nagyon köszi,hogy adtál volna.
e-mailben elküldöm, csak nem aktív a neved, írj egy mailt
dehogy!!!
Csak nem vagyok mindig gépközelben :-) Neked adom...
Csak nem vagyok mindig gépközelben :-) Neked adom...