Most láttam Ariel reklámot
Megnézném amikor a zsíros plecsnis terítőből 30 fokon eltűnnek a foltok és hófehér lesz újra......
Reklámok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 12 oldal |
Nekem az tetszik amikor hiteligénylő papírhalommal kirándulnak a Raiifeisen reklámban.... majd az lesz a gyújtós...
Van még valaki, akinek tetszik a Milli Mia reklám? Szerintem haláli aranyos a klip is, a zene is nagyon tuti. Most kerestem rá, egy fiatal magyar csaj énekli.
Samidala Hozzászólás - 2008. május 15. :: 11:28
Láttátok az ízolimpiás bemutatkozó filmeket?
A keksz ízű elég balek .... elúszik a vizen a kenuja
A csokis-mogyorós a legmegnyerőbb!
Láttátok az ízolimpiás bemutatkozó filmeket?
A keksz ízű elég balek .... elúszik a vizen a kenuja
A csokis-mogyorós a legmegnyerőbb!
naaa nekünk meg anno a nivea-Pataki Ági és egyéb nyárias őltözetű hölgyek voltak az ara-jelőltek:))ez az ovis korral jár::))
wááá nem látok, már félig alszom :D bocs!
én is pont ezt írtam,hogy a páromnak sem tetszik,mert sokféle dolog eszébe jut róla,de az nem a jégkrém speciel
törpi nekem nem tetszik a korall reklám! :(
Az öt éves fiam újabban a reklámot lesi, mert az egyik kissrác azt mondta neki az oviban, hogy a jégkrémes reklám egyik szőke nénije lesz a felesége... s szerintem ez nem igazán az ő korosztályuk reklámja...
Vmi jobbat is kitalálhattak volna... :(
Az öt éves fiam újabban a reklámot lesi, mert az egyik kissrác azt mondta neki az oviban, hogy a jégkrémes reklám egyik szőke nénije lesz a felesége... s szerintem ez nem igazán az ő korosztályuk reklámja...
Vmi jobbat is kitalálhattak volna... :(
Nálunk a wolsvagen reklám a menő. A férjem most ejtette a fejére az autógumit, / a polcról vette le a nyárit/ felnistől. Ki is csattant a feje búbja 10-15cm-re!
a páromnak a vonaglós Korall jégkrém reklám nem tetszik:))
Nekem a Szentkirályi Figo-s reklámja tetszik.
Az új Pepsi-s a sztárfocistákkal viszont már nem.
Az új Pepsi-s a sztárfocistákkal viszont már nem.
Hát nekem nyolc évig nem volt tévém, de nem hiányzott...
jaja:)csoro Zolltán már nem is mer egyedül lenni sehol Emese-fobiája van:))
"Manapság egy pici aprósággal olyan pluszokat érhetünk el, amivel új dimenziókat nyitunk az internet bankolás területén. Azok az internet hozzáférők, akik nem férnek hozzá az internethez, mert nincs nekik - azoknak azt találtam ki, hogy cd-re felvenném, hogy mi látható az oldalon és elmesélném, plusz két mesét a felnövő fiatal generációnak. Hm??"
Emese :))
Emese :))
Hát a "Köszönjük Emese" nálunk is szállóige lett a munkahelyen. Meg ami még nagyon tetszik, a kutyus, amelyik takarít, a végén még tanul is.:))
EMESE reklámok nekem nagyon tetszenek! :) Mindig csak az Emesés rész érdekel, igazából azt sem tudom, hogy melyik banknak a reklámja...
Mint mindig, itt is az arany középút tűnik a legjobbnak.
Vagy épp azért más a mérték, mert NEM a tévé előtt szocializálódnak.;) De én ugyanúgy nem tudok azonosulni a tévé teljes mellőzésével, mint a tévéfüggőséggel...
Én szeretem a pro-age termékeket, igaz, már közelebb vagyok az öregasszonyhoz, mint a fiatalhoz.:)
Izlések és pofonok...
Hiába, akik a tv előtt szocializálódtak, azoknál más(milyen) a mérték.
Hiába, akik a tv előtt szocializálódtak, azoknál más(milyen) a mérték.