Jaaa, a. BURN lemaradt:. 132/0
(Ezen nem lepődtem meg.)
Moments. 34/0
Chio. 23/0
Lay's. 14/0
Pepsi. 9/0
Ceres. 7/0
Chio #snack. 5/0
Ezentúl mindenből csak egyet pályázok, olvasom, többeknek így jön/tt össze a fődíj.
Ma sorsolják a fődíjakat, még nyerhetsz!
REÁL 9/0
(Minden vita nélkül: minden infot azért nem feltétlen kell elhinni, mindenkinek. De én remélem igaz történet.)
A Milka kis befektetéssel járó játék, amelyre sokan elképesztő mennyiségű pályázatot küldenek be (tegnap este még épp láttam a mára törölt hozzászólások között a Belvita nyertesét, hát, én biztos nem fektetnék bele ennyi energiát).
Én mostanra már csak a nagyobb értékű vásárlást, vagy nem guberálható blokkot igénylő játékokkal játszom, igaz, töredékét is nyerem csak a 10-15-20 évvel ezelőttinek.

Ugyanígy vagyok vele. Tízszer álltam sorba és 3-asával blokkoltattam már 4-szer. És semmi a sokból.
A Milka engem sem szeret. Igaz nem írhatom, h nagyon sokból.
Drága Fortuna, hova nézel? Egy ici-pici Milka nyereményt se szánsz nekem?! Nagyon rossz az arányom, nagyon sokból nulla!
pieceofluck! Köszi! Neked is sok szerencsét! 😊🍀🍀🍀🍀
fitoska!
Fel a fejjel, még a fődíjak sorsolása hátra van.

Nestlé csokifigurák 8/0 😢
Pedig az a konyhai robotgép.... nah,majd legközelebb...
A.Z. Meisterteile kis dobozos enerdzsi drink...
Ugye értjük... Nem hiszem eeeeel!!!
Köszönöm! 😊Nem emlékeztem rá, h a Tényekben volt, így nem adta ki.
Google-ba beírod tények nyereményekre tette fel életét bedobja elsőre
Bmarg https://tv2play.hu/tenyek/a_nyeremenyekre_tette_f már azt írja nem elérhető
Egyszer volt fent az oldalon egy link, ami egy videóhoz vitt el, ahol egy nagy játékos bemutatja a nyereményeit, elmondja hogyan játszik. Emlékszik erre valaki, örülnék ha linkelnétek, msrt nem találom. Köszönöm 😊
akartam írni - sokk

Jendal ,hát ez valóban sok
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások