Moomin83
Jó ég, remélem ezt viccnek szánod😁. Nem érted a koronavírus mechanizmusát. Olvass utána, de ne a vírusszkeptikus és orvosok a "tisztánlátásért " mozgalomnál, Lenkei és társai...
Koronavírus
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 48 oldal |
A répa finom, egészséges, a nyuszi is szereti, de a fulladásos halától nem fog megóvni.
A fantáziádra bízom.
Mi az, hogy a répát fel? 🤣 🤔
🥕
🥕
10 percenként meghal egy beteg.
Örülök, hogy ez téged nem zavar, hogy ez nálad még belefér.
A 25628-as halott "alapbetegsége" az volt, hogy várandós.
Ez betegség?
Ismerős 40-es pasi aktív, igazolt sportoló, mégis árván maradtak a fiai.
Szóval a répát fel.............
Örülök, hogy ez téged nem zavar, hogy ez nálad még belefér.
A 25628-as halott "alapbetegsége" az volt, hogy várandós.
Ez betegség?
Ismerős 40-es pasi aktív, igazolt sportoló, mégis árván maradtak a fiai.
Szóval a répát fel.............
Persze benne van, nekem távoli ismerősöm is. Ezzel nem lehet mit kezdeni
Immunrendszererősítés, gyümi és zöldségevés, sport, napfény kell. S nem kell mindenárom fertőtleníteni mindent (több kárt okoz, mint hasznot)
Immunrendszererősítés, gyümi és zöldségevés, sport, napfény kell. S nem kell mindenárom fertőtleníteni mindent (több kárt okoz, mint hasznot)
Mentô kérdésnek anno a porzót és a bibét kaptam.
Meg hát az influenza oltások is egy évre szólnak.
Gondolom a gyerekkori oltások közül ami egész életre? Nem vagyok ebben annyira penge.🤔
Gondolom a gyerekkori oltások közül ami egész életre? Nem vagyok ebben annyira penge.🤔
Jó de most abba a 0,04%be benne van egy olyan akit szeretsz? Hozzátartozód... Az nem olyan jó. 🙁 😖
Mert Virág is hirtelen lett rosszul, mire beértek vele már lélegeztető.
Amúgy alig jönnek le a gépről. 🙁
Mert Virág is hirtelen lett rosszul, mire beértek vele már lélegeztető.
Amúgy alig jönnek le a gépről. 🙁
Paintuci
Az elejétől kezdve semmi értelme egyik intézkedésnek sem.
Ma a kiadott statisztika alapján megnéztem pár ország és világ szinten a fertőzöttek és a halottak számát %-ban. Hát nevetséges, már bocsánat, főleg ha igazak a számok, s nem kozmetikáznak lefelé. 1,85 % az összfertőzött a világon, a halottak száma összesen 0,04%
A gyógyszergyártók nagyot kaszáhatnak most, s fognak is, mert nem lesz elég 2 oltás, már előre mondják. S félévente kellene újítani. Köszi bakker
Mellesleg, más betegség nem létezik jelenleg, csak a covid. Nőgyógyászhoz nem jutok el, meg a háziorvoshoz nem jutsz be. Eléggé érdekes
Spanyoloknál 10 % van beoltva, nincs propaganda az oltásra sem.
Május óta van maszkhordás, meg némi tilalom. A vírus nem tűnt el ott sem. Angoloknál sem, pedig ott lockdown is volt, nem is kevés ideig
Az elejétől kezdve semmi értelme egyik intézkedésnek sem.
Ma a kiadott statisztika alapján megnéztem pár ország és világ szinten a fertőzöttek és a halottak számát %-ban. Hát nevetséges, már bocsánat, főleg ha igazak a számok, s nem kozmetikáznak lefelé. 1,85 % az összfertőzött a világon, a halottak száma összesen 0,04%

A gyógyszergyártók nagyot kaszáhatnak most, s fognak is, mert nem lesz elég 2 oltás, már előre mondják. S félévente kellene újítani. Köszi bakker
Mellesleg, más betegség nem létezik jelenleg, csak a covid. Nőgyógyászhoz nem jutok el, meg a háziorvoshoz nem jutsz be. Eléggé érdekes
Spanyoloknál 10 % van beoltva, nincs propaganda az oltásra sem.
Május óta van maszkhordás, meg némi tilalom. A vírus nem tűnt el ott sem. Angoloknál sem, pedig ott lockdown is volt, nem is kevés ideig
Ugye a Virág kolléganő meghalt.
Szomszédomat meg lábon már a 3. korházba szállítják.
Mivel roppant veszélyes életet élünk, szó szerint egy veszélyes hulladékból próbáltam simet kiszedni, Pity tesztelte magát ő negatív.
Én hiába akarnám teszteltetni magam sajna kapálóznék reflexből, mert félős vagyok.
De még mindig élek.
Tünet sincs.
Tele van a hócipőm, ennek sose lesz vége.
Szomszédomat meg lábon már a 3. korházba szállítják.
Mivel roppant veszélyes életet élünk, szó szerint egy veszélyes hulladékból próbáltam simet kiszedni, Pity tesztelte magát ő negatív.
Én hiába akarnám teszteltetni magam sajna kapálóznék reflexből, mert félős vagyok.
De még mindig élek.
Tünet sincs.
Tele van a hócipőm, ennek sose lesz vége.
Amúgy a kórházakban látogatási tilalom van, de csomagot lehet küldeni ki be.... Azon is lehet vírus simán.
Ráadásul a szomszédom kórházban szívroham, covid, a telefonjára vér ment, majd kiküldik a telefont a piros zónából, a covid osztályról szedjem ki belőle a sim kártyát, tegyem át egy jó telóba és az vissza az osztályra.
Tudjon telefonálni.
Persze sapka, sál, kesztyű maszk.
Mentősök amikor az autóban kezelték lehúzott maszk rajtuk.
...és amikor elvitték akkor csak az egyik öltözött be védőruhába, lehet csak az ment be a piros zónába.
Szóval érdekesek ezek a dolgok.
Ráadásul a szomszédom kórházban szívroham, covid, a telefonjára vér ment, majd kiküldik a telefont a piros zónából, a covid osztályról szedjem ki belőle a sim kártyát, tegyem át egy jó telóba és az vissza az osztályra.
Tudjon telefonálni.
Persze sapka, sál, kesztyű maszk.
Mentősök amikor az autóban kezelték lehúzott maszk rajtuk.
...és amikor elvitték akkor csak az egyik öltözött be védőruhába, lehet csak az ment be a piros zónába.
Szóval érdekesek ezek a dolgok.
Ennek így aztán nem sok értelme van, akik mennek uszoda, vendéglátó terasz stb... Szálloda... az pont nem az a korosztály akik be vannak oltva jelenleg.
Ráadásul ez diszkrimináció, és zsarolás is.
Szerintem a szállodák, éttermesek lázadni fognak.
Ráadásul első oltás után még nincs védettség, de igazolvány van ha jól tudom.
Tipikusan ismét logikátlan gondolkodás, intézkedés.
Lassan a vonatra is úgy lehet felszállni????
Bkvn meg mehetek.
Mindenáron be akarják adatni azt a löttyöt.
Most már én is elgondolkodom vajon mi lehet benne??????
Ráadásul ez diszkrimináció, és zsarolás is.
Szerintem a szállodák, éttermesek lázadni fognak.
Ráadásul első oltás után még nincs védettség, de igazolvány van ha jól tudom.
Tipikusan ismét logikátlan gondolkodás, intézkedés.
Lassan a vonatra is úgy lehet felszállni????
Bkvn meg mehetek.
Mindenáron be akarják adatni azt a löttyöt.
Most már én is elgondolkodom vajon mi lehet benne??????
https://embernemadat.hu/

Értem.
Mozogni szerencsére megy magától is, és nem is rendszeres gyógyszerevő, csak adta magát a lehetőség néhány ezzel kapcsolatos vita után.
Nem mondtad, h előbb igyon 1-2 nagy pohár vizet, szagolja meg a kinti friss levegőt, uram bocsá', sétálja/fussa körül a háztömböt?
Lehet, h ennyi is elég lenne a fejfájás ellen.
Bocs, ha máshol fájt neki...
Lehet, h ennyi is elég lenne a fejfájás ellen.
Bocs, ha máshol fájt neki...
Én tegnap érdeklődtem a kölöktől, amikor Advilért jött a konyhába, hogy fel tudná-e sorolni az összetevőit, mer' azon, hogy mi van az oltásban, rettentően tudnak aggódni a haverokkal. Mindenki virológuskodik most már, pedig anno lehet a porzót és a bibét kapta mentő kérdésnek a biosz pótvizsgán.
Arra azért kíváncsi lennék, ki hányféle gyógyszert töm nap, mint nap magába (vérnyomásra, koleszterinre, fájdalom csillapítót, antibiotikumot, nyugtatót, serkentőt, fogamzás gátlót, .. viagrát
, stb. stb...) amiről az égvilágon semmit sem tud.
Nem beszélve a különféle egészséges (?) étrend kiegészítőkről, amiket végképp soha senki sem vizsgált.
Vagy E koktélt a különféle kajákban, italokban.

Nem beszélve a különféle egészséges (?) étrend kiegészítőkről, amiket végképp soha senki sem vizsgált.
Vagy E koktélt a különféle kajákban, italokban.
sada
Ebben egyetértek veled.
FlyGuy
Miért a többi nem az?
Ebben egyetértek veled.
FlyGuy
Miért a többi nem az?