kerszem
igen, Miskolcon van leadóhely. Ha az északot szoktad olvasni, pár napja, talán szombat? volt egy cikk egy kisfiúról, szembeötlő cím, ott írnak róla. A leadóhely: a Mini ABC, ez a Vörösmarty Plus bolttal szemben lévő kis garázsüzlet, ahol a buszmegálló is van. Van egy garázsuk vagy ilyesmi, oda gyűjtik, de a boltban megmondják vagy ott is hagyhatod bent, előttük.
Festő Alexnek is gyüjtük vagy korábban neki vagy neki is, most pontosan nem is tudom. Azt tudom még, hogy a baktakéki Szádváry Gyula foglalkozik a begyűjtéssel.
Ha visszalapozol ebben a topicban egyet, majd a honlap címében lévő 20-as számot kicseréled pl. 200-ra, akkor az első hozzászólásokat olvashatod, ott van pontosan szó, hgoy ki is Festő Alex, minha neki gyüjtöttük volna először országosan. De lehet, hogy tévedek. :(
Kupakolás avagy kupak gyűjtés jótékony célból
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 18 oldal |
Olvastam a kupakgyűjtésetekről, de nem tudom pontosan, hogy mi ez. Valaki leírná részletesen, hogy mit és miért kell (vagy lehet) csinálni. Én miskolci vagyok, ide vonatkozik-e ez az egész?
Megane
köszi, utánaérdeklődök! :)
köszi, utánaérdeklődök! :)
Nórika, Ikva utcában a Págisz középsuliban még korábban láttam kirakva dobozt a büfénél, egy kisfiúnak gyűjtenek, talán még mindig ott van.
Győrben nem tudtok vmi helyet, ahol van kupakgyűjtés? köszi :)
Évi**
Minya, a budaörsi Praktiker előterében is van gyűjtőláda (januárban voltam).
..
..
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni, hogy hol tudnám valahol Budapesten leadni a kupakokat? Jó sok összegyűlt már! Főleg a XXII. kerület és környéke (Budaörs, Törökbálint) illetve a XVIII. kerület, esetleg Europark?
Köszönöm.
Viki
Tudnátok nekem segíteni, hogy hol tudnám valahol Budapesten leadni a kupakokat? Jó sok összegyűlt már! Főleg a XXII. kerület és környéke (Budaörs, Törökbálint) illetve a XVIII. kerület, esetleg Europark?
Köszönöm.
Viki
Köszi sada!
negyedora Hozzászólás - 2008. január 01. :: 12:02
A 11 éves Ádám őssejtezelésre vár. Egy óvoda és iskolák gyűjtik a műanyag flakonok kupakjait a kisfiúnak, egy vásárhelyi vállalkozó ugyanis pénzt ad értük.
Mindazok akik szeretnének ezzel a gesztussal segíteni a gyermeken, leadhatják összegyűjtött kupakjaikat a
SZEGEDI SÓLYOM UTCAI ÓVODÁBAN,
A JUHÁSZ GYULA GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN ÉS A
RÓKUSI ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN. (Ez mind Szegeden van)
A 11 éves Ádám őssejtezelésre vár. Egy óvoda és iskolák gyűjtik a műanyag flakonok kupakjait a kisfiúnak, egy vásárhelyi vállalkozó ugyanis pénzt ad értük.
Mindazok akik szeretnének ezzel a gesztussal segíteni a gyermeken, leadhatják összegyűjtött kupakjaikat a
SZEGEDI SÓLYOM UTCAI ÓVODÁBAN,
A JUHÁSZ GYULA GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN ÉS A
RÓKUSI ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN. (Ez mind Szegeden van)
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! .Szegeden, vagy Makón gyűjtenek-e kupakokat jótékony célból , ha igen ,hol tudam leadni? Több nagy reklámtáskányi van itthon ,és holnap el bírnám vinni.
A segítségeteket kérném! .Szegeden, vagy Makón gyűjtenek-e kupakokat jótékony célból , ha igen ,hol tudam leadni? Több nagy reklámtáskányi van itthon ,és holnap el bírnám vinni.
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=95010
Festő Alexről cikk a blikkben.
Festő Alexről cikk a blikkben.
Sziasztok! Látom gyűlnek a rendesen a kupakok nálatok:) Ha már nem tudátok hova tenni, Gönye Fanninak is jól jönne! Fanniról többet a http://sos.dnr.hu/gonye_fanni/ oldalon is megtudhattok.
Gönye János telefonszáma: 06/30-8555-352
A gyűjtés "központja": Balaton Színház Közönségszolgálata Keszthely, Fő tér 3. 8360
Gönye János telefonszáma: 06/30-8555-352
A gyűjtés "központja": Balaton Színház Közönségszolgálata Keszthely, Fő tér 3. 8360
lobitimi
Küldtem a nagymama telefonszámát. Minden jót!
Küldtem a nagymama telefonszámát. Minden jót!
Petyuske
Köszönöm szépen! Az úgy jó is lenne, ha ott lehetne hagyni, nem kéne más címre menni. Természetesen szívesen elvinnénk akárhová -ha már úgy is a városba vagyunk, csak a férjemnek sietnie kell haza....
lobitimi@freemail.hu -a címem
Köszönöm szépen! Az úgy jó is lenne, ha ott lehetne hagyni, nem kéne más címre menni. Természetesen szívesen elvinnénk akárhová -ha már úgy is a városba vagyunk, csak a férjemnek sietnie kell haza....
lobitimi@freemail.hu -a címem
Anikó, köszi szépen. Ha megnéztem, akkor tájékoztatlak.
lobitimi
Nem tudok válaszolni a leveledre, de el tudtam olvasni. A kislány nagymamája a kórházban dolgozik, nála is ott lehet hagyni a kupakokat. A múlt héten sajnos benn voltam a fiammal, s ott is láttam, hogy a gyerekosztályon is Dorinának gyűjtenek. Kérek majd elérhetőséget neked.
Nem tudok válaszolni a leveledre, de el tudtam olvasni. A kislány nagymamája a kórházban dolgozik, nála is ott lehet hagyni a kupakokat. A múlt héten sajnos benn voltam a fiammal, s ott is láttam, hogy a gyerekosztályon is Dorinának gyűjtenek. Kérek majd elérhetőséget neked.
Minya, múltkor olvastam, hogy a Műegyetem Gellért téri épületének előcsarnokában van egy gyűjőláda. Felelősséget nem vállalok a hírért, mert még nem volt időm elvinni, én is oda akarom bedobni.
istván, budapesti vagyok.
minya a lentebb olvashatoaknál,hovavalosi vagy?