Meg van valakinek a Füles 2020/1. száma, amely 2019. dec. 31-én jelent meg?
El tudná küldeni valaki a 2020/1. lapszám 36. oldalán található olasz módra rejtvényt beszkennelve (vagy legalább a rejtvény megfejtését)?
Nem tudtam beszerezni ezt a lapszámot. Sürgősen kellene a Füles és Olasz módra közös pályázatához.
Keresztrejtvények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 51 oldal |
Nagyon köszi a gyors segítséget!
smarcus
AZ ÖRÖKZÖLD RETRO!
AZ ÖRÖKZÖLD RETRO!
Mi a penny ma lejáró rejtvényének megfejtése?
Ez engem is nagyon érdekelne.
Kérhetem a Füles 2019/45.,46., 47.számának "Egymilliót osztunk szét" megfejtését?
Samidala!
Ha még kell a Slusszpoén megfejtése: Egyszer csak rápottyant ez az ágacska a kocsira!
(Kérhetem tőled a fülessel közös szókereső megfejtését? Nem kaptam meg hozzá a lapot, így az hiányzik.) Köszi
Ha még kell a Slusszpoén megfejtése: Egyszer csak rápottyant ez az ágacska a kocsira!
(Kérhetem tőled a fülessel közös szókereső megfejtését? Nem kaptam meg hozzá a lapot, így az hiányzik.) Köszi
Aktuális Poénvadász-Slusszpoén megfejtésért adnék aktuális Szókeresős Fülessel közös játékának megfejtését 

Ja most látom, hogy tényleg hibás! Nagy piros betűkkel írták, még jó, hogy észrevettem. 

Penny rejtvény szerintetek is hibás vagy én szúrtam el? A 48. hetire gondolok.
Füles 47. szám 33. oldalán lévő gyermekrejtvényben kérek segítséget, nem akar összeállni...
Igen, a Slusszpoénra gondoltam
Köszönöm!

Köszönöm!
Samidala a Slusszpoénra gondolsz?
Megfejtés: Azért néha majd kijössz fogócskázni?
Megfejtés: Azért néha majd kijössz fogócskázni?
Az aktuális Füles-Poénvadászathoz a Poénvadászatos megfejtést szeretném 

szeretlek
Valakinek megvan a 35. Poénvadászat?
A Fülessel közös pályázati rejtvény megfejtését szeretném!köszi
A Fülessel közös pályázati rejtvény megfejtését szeretném!köszi
A Füles-Poénvadászat közös játékához szeretném a Poénvadászatos megfejtést a 34. és a 35. számból is. 

Zsolesz180 köszi!
szandra30!
Írtam.
Írtam.
Valakinek megvan a 31. Poénvadászat?
A Fülessel közös pályázati rejtvény megfejtését szeretném |köszi
A Fülessel közös pályázati rejtvény megfejtését szeretném |köszi