ani-ha: ezt honnan vetted? :-/
**A Globus termékek közül az akcióban a ketchup, a mustár, a majonéz és a salátaöntetek vesznek részt az akcióban.
Én nem látok itt olyant hogy a tubusos ne venne részt. :| A játékszabályban sincs ilyen.
ildi80
A tubusos nem játszik, csak a flakonos.
Ja, és a Knorr gombakrémleveshez sem írták oda, hogy KNORR....
Kár....
Tescoban vett Globus majonéz neve a blokkon:
MAJONÉZ TUBUSOS 170.
Ezt így szerintetek be lehet küldeni (melléírva, hogy Globus...), vagy nem érdemes?? :|
lehet 5 egyforma is . aboltokban előszerettel gyüjtik az el dobot blokkot és ha valami hiányzik azt pótolják Coop Penni
sada
én a szórólapjukról néztem, ott pf. van, nem irányítószám :O
Rama-Hera főzőmargarin játszik?
bristo: tedd nyugodtan egy borítékba! egyenként viszik fel a nevedet a gépre,gépi sorsolás van!:)
csak simán irányítószám: 1990
Valaki tudna segíteni abban, hogy érdemes több pályázatot tenni egy borítékba (és akkor egyszerre több is nyer) vagy jobb külön-külön?
És a címzés, akkor postafiókkal, vagy anélkül csak simán irányítószám az 1990? :-/
Köszönöm Nektek a gyors válaszokat, sokat dolgozom és kapkodva játszom az utsó hónapokban, még jó, hogy tudok Tőletek segítséget kérni és így játszani!
UNIVER és UNILEVER:
Nagyon hasonlít a két cég neve, de azért nem kéne keverni!
Főleg ilyen "tudatos" vásárlóknak, mint mi. ;)
A promócióban csak az Unilever Magyarország Kft. által forgalmazott termékek vesznek részt.
**A Globus termékek közül csak a ketchup, a mustár, a majonéz és a salátaöntetek vesznek részt az akcióban.
*** A Lipton Ice Teák nem vesznek részt az akcióban.
Trixi1, szerintem az is UNIVER és nem UNILEVER, ahogy alattad is írták.
Még mindig nem tiszta nekem, hogy akkor minden Unileveres játszik, pl. a vöröshagymakrém is játszik? vagy csak a kategóriák, mint baba, rama,stb.
ildicc
jaaaaaaaa... ohh, már megint nem figyeltem oda rendesenn.. :( Köszi!
Nórika, mert azok az Univer konzervgyár termékei, itt pedig az UNILEVER által forgalmazott dolgok játszanak.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások