Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 149 oldal |
Akkor legalább tudom majdnem nyertem... Most lövöldözök én is...
3/4 3-kor! Már kezdtem feladni! Két hete próbálkoztam! Állítólag naponta több mint 12 ezer kódot töltenek fel, legalább is ezt mondták egy hete!
...és kb mikor?
Coke csocsó!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))) igaz 43-ból 1, de az jó nagy! ))
Paintuci: igazad van! Fődíjat még nyerhetünk vele?!
Volt, hogy lecsavartam a hűtőből egy kódot, raktam rá egy vizeset, hajnalban, fektetve visszaraktam, másnapra a fele kifolyt és mindent szétáztatott a hűtőben. kaptam a fejemre!
Volt, hogy lecsavartam a hűtőből egy kódot, raktam rá egy vizeset, hajnalban, fektetve visszaraktam, másnapra a fele kifolyt és mindent szétáztatott a hűtőben. kaptam a fejemre!
Azért a rendszer jelezhetné, h. nem fogadja el a kódot, küld máskor... 21 után, 7 előtt, e helyett azok a kódok elvesznek...
nyugi...én mindig napközben küldtem, és ugyan az első két nap többet nyertem vele, de azóta semmi...
sokan játszanak...
sokan játszanak...
Retro táskát hozta ma a postakocsi ,hétfőn nyertem jó gyorsak voltak.
Úgy látom nem csak én játszottam éjszakai baglyot Mikor nem jött össze semmi, akkor néztem meg a játékszabályzatot és döbbentem rá, hogy csak nappal lehet nyerni
Ez nagyon jó!!! Nem is figyeltem a játékszab.-ban!!!
A REGGEL 7-TŐL 21-IG AZT NEM IS NÉZTEM MENNYIT ELLŐTTEM AKKOR
25/1 augusztus elsején egy retro táska a 3. kupakkal, azóta semmi
106/3
Mikor lehet tudni az első forduló nyerteseiről?Hűtő, robogó,
Már kezdem Én is feladni. 103/3 az utolsó nyereményem aug.3-án volt.sörnyitó azóta semmi.
Már kezdem Én is feladni. 103/3 az utolsó nyereményem aug.3-án volt.sörnyitó azóta semmi.
Mind akkor küldtem, amikor nincs nyerőidő.
Egy párat én is
úúúú..de béna vagyok..ez elkerülte a figyelmem..én meg egy csomó kódot ellőttem 21 után meg 7 előtt..:-(
Sztem nagyon sokan játszanak már vendéglátósok több száz kupakokkal, s ezért nem nyerünk..nekem (bár sokat nem jó időben küldtem), de 58/2 az arány..
Sztem nagyon sokan játszanak már vendéglátósok több száz kupakokkal, s ezért nem nyerünk..nekem (bár sokat nem jó időben küldtem), de 58/2 az arány..
Hát igen. Elvileg ugye 7,00-21,00 között vannak a nyerő időpontok. Az óránként 9 nyeremény, az nem semmi. A borsodihoz képest sok és szerintem nem is küldönek annyit mint a borsodira. Én is küldtem már be 3 nap alatt 52 kódot és semmi. Komolyan én csak azt szeretném látni, hogy kik nyertek és mikor, akkor elhinném, hogy egyszerűen nem találom el az időpontokat. Igazából nem értem, miért nem lehet feltenni a nyerteseket?
lehet az elején tévedtek,sok volt a nyeremény és most rájöttek és alig van napi pár nyeremény
törpi
Akkor mégis mire gondoljunk?
Akkor mégis mire gondoljunk?