Maja12
Nálam is így volt ma délutánig.... Akkor kidobott a rendszer és azóta nem is enged vissza.
Valami itt nagyon el van cseszve.
Kezdve a szabályzattal....
Adnak valakinek 15.000.000-t, ezek után azt hiszem, már megvan házon belül kinek....
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 9330 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Nálam sem működik, kíváncsi lennék pedig már rá.
Nem értelek titeket, hiszen semmi baj a Milka játékkal. Működik az indulás óta. Szuper!!!
A Milka nekem sem sikerül, lehet hogy ez a cél?
Igen, jól látod.
Rio Marét bárhol lehet venni, nem csak a Lidl-ben. Vagy rosszul látom?
A jsz módosítva: 2026. év április hó 10 napján.
Bravos:
A 6. pontban megjelölt nyeremények nyerő időpontjainak sorsolására 2026. 04.10 és 2026.05.04. napjain kerül
sor. Már volt egy sorsolás.
A 6. pontban megjelölt nyeremények nyerő időpontjainak sorsolására 2026. 04.10 és 2026.05.04. napjain kerül
sor. Már volt egy sorsolás.
Johnny-X
Köszönöm hogy válaszoltál,akkor annak most tök jó aki tud tölteni!
Én már mindent megpróbáltam,ugyanez a hibaüzenet!
Bízom benne hogy minél hamarabb működni fog!
Köszönöm hogy válaszoltál,akkor annak most tök jó aki tud tölteni!
Én már mindent megpróbáltam,ugyanez a hibaüzenet!
Bízom benne hogy minél hamarabb működni fog!
Tixxi
Valami valóban nem stimmel a Milka játéknál. Én (is?) "Something went wrong" üzenetet kaptam több böngészőből, laptopon, és telefonon is a regisztráció végén (=sikertelen volt a regisztrációm). Simán lehet, hogy a sok bejelentés kapcsán hegesztgetnek valamit. Reménykedjünk / bízzunk benne, hogy jó irányban alakítanak rajta!
Az eddigi infók alapján: dobozos csomagolásban van egyedi kód, de kisebb táblás + szeletes termékeknél az AP kód feltöltése volt célravezető (már azon szerencséseknél, akiknek sikerült regisztrálni).
Valami valóban nem stimmel a Milka játéknál. Én (is?) "Something went wrong" üzenetet kaptam több böngészőből, laptopon, és telefonon is a regisztráció végén (=sikertelen volt a regisztrációm). Simán lehet, hogy a sok bejelentés kapcsán hegesztgetnek valamit. Reménykedjünk / bízzunk benne, hogy jó irányban alakítanak rajta!
Az eddigi infók alapján: dobozos csomagolásban van egyedi kód, de kisebb táblás + szeletes termékeknél az AP kód feltöltése volt célravezető (már azon szerencséseknél, akiknek sikerült regisztrálni).
Sziasztok!
Csak egy kérdés,most akkor működik a Milka játék vagy sem?
Én nem tudok se regisztrálni,se játékszabályzatot elolvasni,se semmit!
Pedig rajtam nem szokott kifogni egy regisztrálás,de ez most nagyon nem akar összejönni!
És kód kell a csomagolásról,vagy AP kód?
Köszönöm szépen!
Pedig rajtam nem szokott kifogni egy regisztrálás,de ez most nagyon nem akar összejönni!
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
Milka vajon miert nem fogadja a regisztrációt?
Bravos:
A 6. pontban megjelölt nyeremények nyerő időpontjainak sorsolására 2026.05.04. napján kerül sor. A sorsolás nem nyilvános.
Ehhez képest már vannak nyertesek...
A 6. pontban megjelölt nyeremények nyerő időpontjainak sorsolására 2026.05.04. napján kerül sor. A sorsolás nem nyilvános.
Ehhez képest már vannak nyertesek...
Lidl-Mizo nyereményjáték, 2026.02.05 - 25-ig tartó játékon aki heti nyereményt nyert, megkapta már?
A bravos értesítés a spamben volt, nézzétek meg!!
Én is vettem 100 g-os epres Milkát, kód nyistá.
Akkor marad az AP kód.
Ahogyan korábban írtam, a családtagok, kollégák, szomszédok, haragosok nevében is.
Bár arra kíváncsi leszek, hogy egy adott AP kódot ugyanazon felhasználó feltöltheti-e többször. (Ugyanabban a formátumban: A12345678)
Ha nem, akkor mindig más boltban kell venni csokit (ha csak a saját nevedre töltesz fel pályázatot).
És most harapjunk valamit. (Milka epres csokit...)
Akkor marad az AP kód.
Ahogyan korábban írtam, a családtagok, kollégák, szomszédok, haragosok nevében is.
Bár arra kíváncsi leszek, hogy egy adott AP kódot ugyanazon felhasználó feltöltheti-e többször. (Ugyanabban a formátumban: A12345678)
Ha nem, akkor mindig más boltban kell venni csokit (ha csak a saját nevedre töltesz fel pályázatot).
És most harapjunk valamit. (Milka epres csokit...)
nekem azt irták, hogy mindenkinek kiküldték az értesitést.
Nem tünik fel, hogy senki nem válaszol nekik
Nem tünik fel, hogy senki nem válaszol nekik
Kaporka63, én sem kaptam értesítést róla.
Engem se. Se régi játék profiljával se újjal. Neked sikerült már?