Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 9272 oldal |
Tesco clubcard kaparós játékon, valakinek volt már 1500 clubcard pont? 15-20 feltöltés után, csak nem nyert felirat jön..
arika10 ! Köszi 🙂
zizke
Pár óra múlva jött értesítés.
Pár óra múlva jött értesítés.
pityesz76!
Természetesen nem. Csak mivel marha sok a játék, én nem játékonként tárolom a blokkjaimat, hanem havi bontásban teszem őket 1-1 mappába.
Természetesen nem. Csak mivel marha sok a játék, én nem játékonként tárolom a blokkjaimat, hanem havi bontásban teszem őket 1-1 mappába.
Én sem kapok Itakán visszaigazolást, hogy sikerrel jártam volna. És a jsz-t sem tudom itt megnézni csak az oldalukon.
(És nekem a BioTechUSA sem sikerült még mindig...pedig már egy hete kínlódok vele.)
(És nekem a BioTechUSA sem sikerült még mindig...pedig már egy hete kínlódok vele.)
Vágási 2.0 2025-09-11 :: 21:51
Köszi, de továbbra sem megy.
Az adatkezelési tájékoztatót megnyitja, a jsz-t nem.
Ráadásul, ha megnyitom az adatkezelési tájékoztatót és kiikszelem, visszadob az üres adatlapra.
Töröltem az appot, újra telepítettem, de semmi sem változott. Továbbra sem hajlandó megnyitni a jsz-t
Andoidos telefonról csinálom, lehet, hogy azokon nem működik rendesen.
Köszi, de továbbra sem megy.
Az adatkezelési tájékoztatót megnyitja, a jsz-t nem.
Ráadásul, ha megnyitom az adatkezelési tájékoztatót és kiikszelem, visszadob az üres adatlapra.
Töröltem az appot, újra telepítettem, de semmi sem változott. Továbbra sem hajlandó megnyitni a jsz-t
Andoidos telefonról csinálom, lehet, hogy azokon nem működik rendesen.
Ancsiiii 2025-09-11 :: 20:03
Kedves Vágási 2.0, az Itakánál meg kell nyitni a "nyereményjáték szabályzatban foglaltakat" és utána nekem sikerült, kiírta, hogy részt veszek a nyereményjátékban.
Kedves Vágási 2.0, az Itakánál meg kell nyitni a "nyereményjáték szabályzatban foglaltakat" és utána nekem sikerült, kiírta, hogy részt veszek a nyereményjátékban.
Vágási 2.0 2025-09-11 :: 18:19
Az ITAKA Magyarország app letöltésével utazás nyerhető a Kanári-szigetekre.
Én letöltöttem, fiókom is van, de nem sikerül jelentkezni, visszadob az üres adatlapra...
Ha valakinek sikerül a jelentkezés, írja meg, por favor.
Az ITAKA Magyarország app letöltésével utazás nyerhető a Kanári-szigetekre.
Én letöltöttem, fiókom is van, de nem sikerül jelentkezni, visszadob az üres adatlapra...
Ha valakinek sikerül a jelentkezés, írja meg, por favor.
áprilisi unilever grill blokkod volt?
Lehet, mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán az én feltöltésem nyert-e, vagy másé. Mondjuk éppen hogy csak meglenne a blokk, mert pont a napokban dobtam ki májusig a blokkokat, a júniusi még megvan.
de nyugi az unilever 1 napon belűl válaszol..
elcsúszott az excel--
Senki nem ismer rá?
Leírom az összes adatot:
APA01903669
NAV: XC43G
2025.06.28. 9:49
Mivel a böngészőm megjegyzi, milyen blokkadatokat töltök fel az Unilevernél, így biztosan tudom, hogy ilyet sehová nem töltöttem, pláne nem a Coop grill játékhoz.
Sanszos, hogy ez valakinél lesz, de véletlenül az én telefonszámomra jött a nyertesértesítő.
Unilever még nem válaszolt.
Leírom az összes adatot:
APA01903669
NAV: XC43G
2025.06.28. 9:49
Mivel a böngészőm megjegyzi, milyen blokkadatokat töltök fel az Unilevernél, így biztosan tudom, hogy ilyet sehová nem töltöttem, pláne nem a Coop grill játékhoz.
Sanszos, hogy ez valakinél lesz, de véletlenül az én telefonszámomra jött a nyertesértesítő.
Unilever még nem válaszolt.
Spar - Mizo küldött már ki nyertességről emailt? A ma indult játékra gondolok 

Nekem így elsőre Ecofamilynek tűnik, de elvileg Coop utalványt nyertem vele. De én ezzel az AP kóddal nem találkoztam még se itt, se ott.
Szóval vagy az sms ment félre, vagy a blokkot kutyulták össze.
Szóval vagy az sms ment félre, vagy a blokkot kutyulták össze.
Valakinek ismerős ez az AP kód?
APA01903669
APA01903669
évike69, köszönöm a választ
Anbuci
Még nem
Még nem
Sziasztok,
Aqua Minera plüss mamutot megkapta valaki?
Aqua Minera plüss mamutot megkapta valaki?
Azonnal.