Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 9288 oldal |
agili! Köszönöm 🙂
zizke!
email jött.!
email jött.!
Screvo pótnyerteseket hogy értesíti? Köszönöm előre is a választ 🙂
...hát ennek fele se tréfa, srevo is értesít a puloverek mintáját még most nyomják, hát mi folyik itt?
Mi a fene kerül ennyi időbe x db whiskey beszerzésén?????
Mert még a tárgyak oké, de úgy szerveznek egy játékot, még nincs kezükbe a nyeremény?
Mi a fene kerül ennyi időbe x db whiskey beszerzésén?????
Mert még a tárgyak oké, de úgy szerveznek egy játékot, még nincs kezükbe a nyeremény?

Pityesz76 igen, mi is csak utalványt kaptunk , a whisky meg a grill készlet hianyzik .
Igen Pityesz
Aki nyert a nyári tesco- jakc daniels játékon szintén az utalványokat kapta csak meg?
Dreher
Mobilról safariból nekem se ment,próbáltam Firefoxal és Operával,azzal működött a kiválasztás.
Mobilról safariból nekem se ment,próbáltam Firefoxal és Operával,azzal működött a kiválasztás.
A Dreher Gold-dal pont így jártam én is.
Több készüléken próbáltam, nem tudom kiválasztani amit kér.
Több készüléken próbáltam, nem tudom kiválasztani amit kér.
Na szóval. Dreher Gold
Feltöltéskor kéri a termék megnevezését és a bolt nevét, de nem engedi kiválasztani.
Mivel csak 1 termék játszik ill. teljesen mindegy, hogy melyik bolt, be lehetküldeni így is?
Kipróbálom.
Hatászüneeeeeeeet...
Áhh, nem jó, kéri a fenti két adatot.
"Kérjük, töltsd ki helyesen az összes mezőt a feltöltés befejezéséhez!
Az első termék kiválasztása kötelező!
A bolt kiválasztása kötelező!"
Na, majd megjavítják a jövő héten...
Feltöltéskor kéri a termék megnevezését és a bolt nevét, de nem engedi kiválasztani.
Mivel csak 1 termék játszik ill. teljesen mindegy, hogy melyik bolt, be lehetküldeni így is?
Kipróbálom.
Hatászüneeeeeeeet...
Áhh, nem jó, kéri a fenti két adatot.
"Kérjük, töltsd ki helyesen az összes mezőt a feltöltés befejezéséhez!
Az első termék kiválasztása kötelező!
A bolt kiválasztása kötelező!"
Na, majd megjavítják a jövő héten...
Dreher Gold
Csak az aktuális nap nyílik. Ma a 11.
Nálatok a Tibi beküldés működik?
A 14.-15. és a 16. napinál azt írja, hogy nemsokára elérhető lesz,hogy is van ez???
A 14.-15. és a 16. napinál azt írja, hogy nemsokára elérhető lesz,hogy is van ez???
Igen, ez nagyon valószínű. Vagy a programban is lehetett hiba, ami miatt megmaradt sok nyeremény.
A Decathlon utalványok összevonhatóak?
Lehet. El kellene gondolkodniuk azon, hogy a rohadt felesleges pontokat nem nyereményként definiálják(pláne nem 2000 db-ot, mint itt).
Mivel minden 10. nyert, lehet nem volt elég feltöltés az összes nyereményre. Azokat osztogatták most ki. Én erre tudok gondolni, mivel ennyi pótnyertesség van. de gondolom ezt így nem írhatják bele az e-mailbe. Nekem is jött egy zewa ajándékcsomag pótnyertes e-mail.
Igen, gyanús volt a 2 pótnyertesség nálunk, de így hogy ennyi sok van, az már több mint gyanús. Ezek így már nem hiszem hogy pótnyertes pályázatok. Vagy nem osztották ki véletlenül az összes nyereményt, vagy kaptak pluszban. Sokszor a Screvo beváltható ajándékoknál is megjelennek az előző játékok megmaradt nyereményei.
Szerintem reklámfogás.
Egyrészt kap dícséreteket a Screvo app.
Másrészt a Decathlonnak az egy semmiség, kiosztani egy rakás kis utalványt. Ámde ha azzal oda mennek az emberek, jó eséllyel ott veszik meg az ajándékot, sífelszerelést.... mert beválthatják rá az 5000 forintot.
Mondjuk az sem kizárt, hogy sokan 10 darabos Zewa zsepivel játszottak.
Egyrészt kap dícséreteket a Screvo app.
Másrészt a Decathlonnak az egy semmiség, kiosztani egy rakás kis utalványt. Ámde ha azzal oda mennek az emberek, jó eséllyel ott veszik meg az ajándékot, sífelszerelést.... mert beválthatják rá az 5000 forintot.
Mondjuk az sem kizárt, hogy sokan 10 darabos Zewa zsepivel játszottak.
Érdekes. A feltöltésnél 23:59-et írtak. És csak a Poweradet zárták be 6-kor. Hát mindegy már...