kaporka63!
Nem vagy egyedül nálunk sincs semmi a játékhoz 😡
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 9303 oldal |
Csak én nem találok a Lidl -ben P&G nyereményjátékban résztvevő termékeket?
Vágási 2.0, most délután kaptam sms-t, napi nyereményről.
Sajnos most nem sikerült a Varta.
A múltkori lista volt,amit láttam.
A múltkori lista volt,amit láttam.
Aldi/Spar Violife játékon senki sem nyert (még)?
8 perce nekem is megjöttek a Milka kódok. 

Nekem most küldték ki a Milka játék feltöltött kódjait.
Sziasztok! Még egy " feltöltött kód" A Kométánál a feltöltés után van valamilyen igazoló visszajelzés? Mert nálam még egy felugró ablak se "Feltöltött kódjaid" meg pláne nincs náluk.
A Szia Milka játéktól én is hiába kértem, nem küldték az eddig feltöltött kódokat.
Sziasztok! Érdeklődöm, hogy a Milka játéknál, ha lekéritek az eddig feltöltött kódokat emailen, akkor megkapjátok?
A Milka csapat azt írja, hogy pedig működnie kell....
A Milka csapat azt írja, hogy pedig működnie kell....

Úgy tudom, hogy az Erste és a Raiffeisen lépte meg ezt, az OTP talán nem...
Ha lesz mastercardos játék, akkor a Simple app-ban lehet varázsolni egy virtuálisat. Igaz, limitált keret áll rendelkezésre a feltöltésre.
Ha lesz mastercardos játék, akkor a Simple app-ban lehet varázsolni egy virtuálisat. Igaz, limitált keret áll rendelkezésre a feltöltésre.
Nekem az Erstenel 2025 vegen kotelezoen kellett csereltetni pedig 2027 ig lett volna ervenyes
Fáreó
Varta-nál még az előző játék nyertesei voltak fent.
Szerintem most frissítik az új listát
Varta-nál még az előző játék nyertesei voltak fent.
Szerintem most frissítik az új listát
Néhány lejárt kártyát Visara cserélt, de nem minden MC kártya járt le.
Továbbra is vannak forgalomban MC kártyák (pl. nekem is).
Vagyis nem vonták ki a forgalomból az összes MC kártyát, csak a lejártak egy részét cserélték Visára.
Továbbra is vannak forgalomban MC kártyák (pl. nekem is).
Vagyis nem vonták ki a forgalomból az összes MC kártyát, csak a lejártak egy részét cserélték Visára.
Ez az OTP s Mastercardot nem értem Ezek szerint rosszultudom,hogy az OTP az Erstéhez hasonlóan erőszakosan átváltotta a lakossági ügyfelek Mastercardját Visára?
sada
Én láttam a nyerteslistát ott a varta oldalán!
Itt a fórumban hol találom meg pontosan?
Nagynehezen találtam kapcsolatot magyarul a varta oldalán írtam nekik,remélem válaszolnak valamit.
Én láttam a nyerteslistát ott a varta oldalán!
Itt a fórumban hol találom meg pontosan?
Nagynehezen találtam kapcsolatot magyarul a varta oldalán írtam nekik,remélem válaszolnak valamit.
Az elérhetőségük ott van a jsz-ban.
A Traumát Android róla tudtam feltölteni Két blokkot de csak egyről jött egy semmilyen visszajelzés Semmilyen blokk adatot sem tartalmaz mint rendesen szervezőknek h pl meg idobenleellenorizhesd ráadásul azt írja Ellenőrzi a kiflis vásárlások Biztos h a sima blokkot jelölték Kifli nincs is félénk Elég is volt én Yi a Traubibol
Fenn sem voltak.
Az 20 név volt, de itt 25 nyertes lesz.
Szerintem e-mailt kaptak.
Az 20 név volt, de itt 25 nyertes lesz.
Szerintem e-mailt kaptak.
Varta nyerteseket már levették az oldalról?
Nálatok is csak 1 fehér üres lap látszik?
Reménykedtem hogy nyertem,mert a kezdőbetűk stimmelnek és a város is,és elég sokat játszottam,de e-mail értesítés még nem jött.
Nincs valami elérhetőségük,ahol rá lehetne kérdezni?
Nálatok is csak 1 fehér üres lap látszik?
Reménykedtem hogy nyertem,mert a kezdőbetűk stimmelnek és a város is,és elég sokat játszottam,de e-mail értesítés még nem jött.
Nincs valami elérhetőségük,ahol rá lehetne kérdezni?