Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 9258 oldal |
Ismerősöm is nyert már screvo-n fődíjat, ő mondjuk pont ellenkezőleg, az első napokban. Meg volt még itt egy fórumos, akinek a neve felkerült játék közben (az is milliós nyeremény volt) kb. középidőben, így nem tudni, hogy az elején vagy a közepén nyert-e, de biztos hogy nem a végén és aztán gyorsan le is vették a nevét, gondolom pont azért, mert sokan befejezték volna a játékot, ha tudják, hogy a nagy nyeremény elkelt.
2024.10.11én nyertem a Mizse 1milliót a screvon. Nem emlékszem meddig tartott, de úgy dereng, hogy még pár nap volt a játékból
Vágási 2.0
A Screvo Coors utazását nyertem meg 07.28,.és visszaigazolták 07.30. délután.
A Screvo Coors utazását nyertem meg 07.28,.és visszaigazolták 07.30. délután.
Aki esetleg nyer(t) komoly értékű (fő)nyereményt Screvo-s játékon, az megtenné, hogy beírja?
Nagyon kíváncsi lennék a fődíjak nyerő időpontjaira. Játék eleje, közepe, vége?
És az is érdekelne, hogy mennyi idő alatt igazolják vissza a nyertességet. (Feltételezem, hogy eredeti nyugtátkat nem kérnek be postán.)
Nagyon kíváncsi lennék a fődíjak nyerő időpontjaira. Játék eleje, közepe, vége?
És az is érdekelne, hogy mennyi idő alatt igazolják vissza a nyertességet. (Feltételezem, hogy eredeti nyugtátkat nem kérnek be postán.)
Ha valaki esetleg nyert "Főnyeremény"-t a Starbucks játékon...
Neki is kimaradt a 1 db – Starbucks® Tumbler a csomagból?
Neki is kimaradt a 1 db – Starbucks® Tumbler a csomagból?
Szívesen!
Ja...
Olyan nincs félénk.
Köszi!
Olyan nincs félénk.
Köszi!
sada
A Reál akciós újságban benne van.
A Reál akciós újságban benne van.
Én a Spar oldalán láttam pár napja, de azóta eltűnt.
bbsc
És melyik akciós újságban?
És melyik akciós újságban?
Nekem is! 

Nekem most jött az értesítés a plüss mamut nyereményről
Április eleji Mizo nyeremény utalás érkezett ma.
És sok beküldést szoktál egy adott nyereményjátéknál csinálni? Vagy van, hogy kevés eséllyel is nyersz?
Szia Wamo,
Nincs titkom, csak szerintem azért tűnik soknak, mert még a legkisebb nyereményt is be szoktam írni 😊
Nincs titkom, csak szerintem azért tűnik soknak, mert még a legkisebb nyereményt is be szoktam írni 😊
Nekünk még csak márciusi jött, még áprilisi sem, nemhogy júniusi.
Sziasztok!
Tudjátok, hogy a Mizo hol tart az 5.000 Ft-os utalással.Az én nyereményem 06.03 volt. ( a vége)
Köszönöm a választ
Tudjátok, hogy a Mizo hol tart az 5.000 Ft-os utalással.Az én nyereményem 06.03 volt. ( a vége)
Köszönöm a választ
wamo Hozzászólás: 2025. július 29. :: 13:16
Szia Gloria,
Mi a titkod, hogy ilyen sok nyereményjátékban tudsz nyerni? 🙂
Szia Gloria,
Mi a titkod, hogy ilyen sok nyereményjátékban tudsz nyerni? 🙂
Köszönöm szépen, akkor még reménykedek
☺️
☺️
Én sem kaptam (még). 😞