Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 9362 oldal |
Oreo-n a fődijat Kovács János vitte el. Esetleg itt van köztünk? Gratulálok!
Sziasztok! A Mizo játéknál a Sparos nyerteseket is értesítették már? Tesco és Lidl nyertest olvastam beírva. Sparossal nem találkoztam.
A Creativ Flow Agency ha jól gondolom a Tibi, Roshen játékot csinálta. Nekem Penny kártya jött tőlük a múlt héten.
GLS futárral jött Nestlé Kitkat csomag, de csak az egyik. Viszont jött egy Lidl kártya is Creative Flow Agency Kft-től. De hogy mivel nyerhettem, arról elképzelésem sincs.
sada
Az előző játéknál volt 00:00, 05:00, 08:00, 09:00....azért óránként nem kelnék fel :-)
Az előző játéknál volt 00:00, 05:00, 08:00, 09:00....azért óránként nem kelnék fel :-)
Nem 00:00-kor szokták?
Sziasztok
1. Nestlé pontoknál tettek fel Decathlon utalványt ami el is fogyott most reggelre, tudja esetleg valaki mikor töltötték fel?
2. Orbit nyereményjátékkal nyert már valaki?
Köszönöm
1. Nestlé pontoknál tettek fel Decathlon utalványt ami el is fogyott most reggelre, tudja esetleg valaki mikor töltötték fel?
2. Orbit nyereményjátékkal nyert már valaki?
Köszönöm
Fáreó
Egy játékos naponta legfeljebb 5 db pályázattal vehet részt a játékban.
Egy játékos naponta legfeljebb 5 db pályázattal vehet részt a játékban.
Fáraó!
Ahogy néztem Nestlé Lidl utalvány (vagyis én csak ezzel nyertem)
Ahogy néztem Nestlé Lidl utalvány (vagyis én csak ezzel nyertem)
Wonderduck Agency Zrt. mit küldhet Packetával? Most jött az értesítés.
Penny 5 ezres blokkoknál ma estétől bevezettek vmi feltöltési korlátot,eddig ilyen nem volt.
Kiírta gyere vissza holnap.
Kiírta gyere vissza holnap.
Sziasztok! Akik nyertek a Heinekennel F1 jegyet, azok mennyi idő után kaptak értesítést? 3 munkanapon belült írják, de meddig lehet reménykedni? Illetve mi volt a ti nyerőidőpontotok?
Szívesen! 😊
Pontosan nem tudom,mert az 1ik 2,5 óra múlva jött,a 2. pedig 9 óra múlva. Szóval ez változó.
Pontosan nem tudom,mert az 1ik 2,5 óra múlva jött,a 2. pedig 9 óra múlva. Szóval ez változó.
fitoska! Köszi 

Pár órán belül.
A Soproni mennyi idő után értesíti a tálca sörös nyerteseket?
Köszi előre is a választ
Köszi előre is a választ

Nekem a Colás poharakat hozta, másnak Powerade nyereményt.
Sziasztok!
Egy plüssnyuszit és egy 20ezres Aldi utalványt várok Mit hozhat a Fámafutár?
Egy plüssnyuszit és egy 20ezres Aldi utalványt várok Mit hozhat a Fámafutár?
Szerintem a weboldalon lévő időpont lesz de nyilván 2026-al kell számolni nem 2025-el de ez csak vélemény 

Hölgyek, Urak! 7day's 50e Wizzair utalványok milyen áron keltek el?