ani2!
kérjél áfás számlát a vásárlásról.
máv ügyben senki sem tud választ adni nekem?
sada, palmalive:
Köszi a Fornetti-s választ. Emlékeztem, hogy valahol olvastam konkrétumot a Silver kártyára vonatkozóan, de a játékszabályzatban nem találtam. Tényleg a levélben van! Köszi! :)
A közeli Coop-ban a pénztárgép AP számos blokkot ad, de nem írja ki a termék nevét csak az összeget. Szeretnék a Henkel-Coop játékon játszani. Szerintetek mit tegyek?
Dikó2 : www.startutazas.hu/ledo
www.szerencsejatek.hu/content/hetifix-2.jpg
A nyeretlen sorsjegyek játszanak még? van vhol info róla? a főoldalon már nem találom. Köszi
Nyílván a hivatalos az igazi.
Az e-mailben kapott infoba elírás kerülhetett.
főoldalon rossmann- henkel jún. 1-től, a hivatalosban pedig jún 4-től szerepel. akkor ott mikor is kezdődik a gyorsasági?
Valahol láttam agy játékot a Ledo jégkrémmel de nem találom . Nem tudja valaki , hogy hol keressem ? :(
Henkel hivatalosban ez mit jelent?
"A Játékos egy kódot egy nap maximum 3x küldhet be, azonban különböző kódokkal ugyanazon telefonszámról többször is játszhat!"
elolvastam a henkel hivatalosát, de nekem még mindig nem világos, hogy a gyorsaságin csak a gyorsasági kezdetének napján, vagy a már korábban megvásárolt blokkok is játszanak?
máv játékkal kapcsolatban lenne egy kérdésem. ha a vonaton megváltott jegyem van, akkor hol találom a vonat sorszámát?
köszi
A Piroskánál elfogadják 1 pályázatnak ha 2 vonalkódot és 1 kupakot küldök?
nyul
Az utolsó napon..
Az melyik? :-/
A Haribomál beérkezési határidő volt. :(
szamimami
Én írtam a siónak mailt, amint válaszolnak, beírom!
Bonduelle elektronikus elérhetőséget tud valaki?Mert a honlapon csak tel.számot, meg faxot találtam!
Előre is köszönöm, aki tud segíteni!:)
Sió első sorsolásáról tud valaki valamit?
kismackó sátrat mindenki megkapta már?
Igen emlékszem, én is sokat vártam a termoszomra, igaz nem szántam ajándéknak.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások