Én is kívánok mnidenkinek nagyon boldog karácsonyt, és sok-sok szerencsét az új esztendőre!
Dorati, szerintem ha valaki megérdemelné hogy nyerjen valamit az te vagy! amúgy meg megintcsak igazad van , ez tényleg a szerencsén múlik, és mint jól tudjuk, a szerencse istenasszonya igen csapodár -hogy finoman fejezzem ki magam.
Én jól éreztem magam itt köztetek, a végére azonban tényleg kissé leeresztett a dolog
Köszönöm robert gida:)
igazán hízelgő az elismerésed, köszönöm de nem sokat tettem érte.
Ha belegondolunk hány 10000 játékos lehetett, akkor ebből a 360 db körüli ajándékból mennyi esély jut egy emberre? Aki Fortuna istenasszony barátja annak van esélye:o:P
Én jól éreztem magam, egy-két levelező barátot is szereztem menetközben, és sok-sok ismeretet a megfejtésekből.
Csak a végére romlott el egy kicsit a kezdetben szinte családias hangulat itt a fórumon. Ezt nagyon sajnálom.
De mindent összevetve jó volt ez a néhány hét:)) ;) Mindenkinek kellemes ünnepeket és sok sok ajándékot és jó egészséget kívánok, SZEVASZTOK!:)) :|
dorati - értem én ezt, de kevésbé bosszantana, ha 400 pontom vigyorogna ott kihasználatlanul.
Az is jó lenne, ha egy nyereményre többször is jelentkezhetnék, benevezek 4-szer az 5000 pontosra és jó estét, de hát erre sincs lehetőség.
De ez az én személyes véleményem, meg problémám, minek igyekeztem annyira, hoyg minden pályát megcsináljak :-/ :D
Dorati !
Megint igazad van!
Szia queenie!
Szerintem a pontozás és a nyeremények pontértékei nagyon is átgondoltak! Nem véletlenül van ez így kitalálva . Világos, hogy legfeljebb két nyereményt lehet megpályázni és akárhogy variál az ember , még mindig marad néhány ezer pontja. Egyébként azzal, hogy felíratkoztam egy nyereményre, még nem jelenti azt hogy meg is fogom nyerni . Különben sem a nyeremények miatt játszottam, csupán a játék kedvéért.
De ez csak az én véleményem, a májamat úgyis külön temetik
queene:)
Ha megnézed az ajándékok közötti szóródást és azt, hogy némelyik ajándékra mekkora esélyed van a nyerésre, szerintem praktikusabb az esélyesebb nyereményre benevezni.:))
3 db 18000 pontos,
8 db 15000 pontos,
37 db 12000 pontos,
48 db 10000 pontos és
260 db 5000 pontos nyereményre lehet nevezni. ;):|:O:o:P:))
queene: én azért úgy csináltam, hogy kinéztem melyik két ajándékra fáj a fogam és annyi pontot csináltam. Egy ponttal sem többet. :) De a kincseket azért összeszedtem.
És a pontozást és az ajándékok pontszámának beállítását csak én érzem mggondolatlannak?
Ha az ember becsülettel végigcsinálja, akkor alapesetben (ha nem tudott meghívni egy ismerőst sem), lesz 20850 pontja.
A robogó 18ezer pont, a maradvány nem jó semmire, de ahhoz elég, hoyg az embert bosszantsa, hoyg ott marad kihasználatlanul a sok pont :(
A többi ajándékkal se jobb a helyzet, kétszer nem lehet jelentkezni egyikre sem, és bármelyik variációval marad egy csomó felhasználhatatlan pont :(
Lehet, hogy ez csak én dilim, de szerintem ezt jobban is át lehetett volna gondolni....
Közben átjárok az adventi játékokra.:-/
Sziasztok!
Én is szeretném megköszönni mindenkinek a segítségeket, és minden nehézség ellenére nekem jó emlékeim maradnak erről a játékról. A különdíj érzésem szerint Doratinak jár, aki rengeteget segített , mindig itt volt , életben tartotta a fórumot ha kellett. Persze mindenki de mindenki nagyon jó volt !
Lehet,de azért valahol bosszanto.:(
petimano: senkinek nem jöttek elő a képek, mert fel sem rakták őket. Csak kb déli 12 óra után kezdték felrakosgatni. Úgyhogy mindenki délután csinálta meg, aki kész lett vele.:))
igen .:) de délelött olyan volt,hogy nem jöttek elö a képek. most déután fejeztem be.:)
szia petimano:)
sikerült megcsinálnod az utolsó feladványt?:P
Hála az égnek hogy vége. Már úgy de úúgy untam. :)))
szia zorro 69:)
Amit keresel nagyon színes különféle motívumból áll, többnyire kerek ábra.
Az elnevezése a mandula-ra hasonlít, csak 1 magánhangzó módosul benne.
Ha nem ugrik be a megfejtés, jelezz légy szíves:)):|
Sziasztok! A meditációs ábrában kérnék segítséget azt sehol sem találom. Előre is köszönöm a segítséget!!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások