gabims10 Hozzászólás - 2007. április 20. :: 13:04
Kristiano! Cserélj.
Mindenki azt csinálja, ha sok van valamiből, meg akkor is ha kevés.
Kristiano
Nem vezettek meg senkit. Csak el kellene olvasni a hivatalos játékszabályzatot, de legalább itt a főoldalon a játékleírást.
A játék 10 hónapja alatt 5 féle kártyát lehet összegyűjteni.
Ezekből kell majd 3-as csoportokat összeállítani és beküldeni JÚLIUSBAN:
Smile Hozzászólás - 2007. április 20. :: 11:46
Kéthavonta változnak a színek. Egy periódusban akármennyit is küldesz be,csak ugyanolyan színű kártyát kapsz. Most május egytől lesznek más színű kártyák,de ez már az utolsó forduló,utolsó szín,így max cserélni tudsz más színre. de ezt a kérdések topikban is megkérdezhetted volna.
Kristiano, szeptember óta megy a játék és 2 havonta van más szín. Ha a 15 pályázatot 2 hónap leforgása alatt küldted be, akkor ne csodálkozz, hogy egyformákat kaptál. De ha törzsvásárló vagy, akkor ezt igazán tudnod kellene, vagy legalább elolvasni a szabályokat. Ezért igazán nem okolhatod a Fornettit.
fornetti.hu - játékszabályban benne van, a kártyák színe 2 havonta változik.
Én a Fornettihez szeretnék hozzászólni.
Öt csomagoló zacsiért jár egy színes nyereményszelvény. Három különbözőért kapunk egy nyereménykártyát.
Én 3-szori beküldéssel 15 darab egyforma nyereményszelvényt kaptam, amivel még pókerezni sem lehet (75-ször vásároltam ezért).
Kérdésemre azt válaszolták, hogy nem a szelvény más-más színű, hanem a felirat. Ezt eddig sehol sem írták! De mindegy is, nálam az mind aranyszínű, s ezzel sem sokra megyek, hiszen lehetne 5-ször 3 darab beküldendő nyereményanyagom. Ezután honnan tudjam, hogy mikor kaphatok másféle színű feliratost?
Ezt már hiába is kérdezem tőlük, azóta nem kapok rá választ.
És én naponta eszem a Fornettit amúgy, mart finom - de eszerint a törzsvevőket vezetik meg?
Nem vagyok már annyira optimista, hogy az idei Karácsonyra várjam a cd-met!:(
Karácsony előtt az Advent.hu-n nyert Iglesias cd-m nem ért ide Húsvétra! Lehet, hogy május elsejére ideér?Vagy talán Pünkösd?Kolléganőm könyvet nyert ugyanitt, még ő sem kapta meg.Doba Éva már nem is válaszol.:((((
Engem is hívtak táncikálni! :D Persze én is visszamondtam, de a Keresztlányomat is hívták és Ő lehet, hogy elmegy. Mi vagyunk a pót-pót-pót-pót-pót-pót-pót-pót...... nyertesek. Vicces:D
Most hívtak egy órája, hogy a Rossmann-Alldays játék egyik tartaléknyerteseként holnap és szombaton mehetnék a tánciskolába... Visszamondtam, kicsit későn szoltak ahhoz hogy én a napjaimat eszerint alakítsam, meg egészségileg sem aktuális éppen.
Hátha valakit hívnak még közületek!
Keves hölgyem.
A megbízott cégünk e hó végéig vállalta az ajándéktárgyak kipostázását.
Májustól dolgozzuk fel a reklamációkat.
Így kérném legyen még türelemmel május elejéig.
üdvözlettel,
Baranyi Szilvia
brand manager
Henkel Magyarország Kft.
Kozmetika Üzletág
ez már tényleg nagyon gáz:(
Akkor látom,hogy szerencsém van,hogy operában eleve a régi freemail jön be,megnéztem az újat is,de nem tetszett- Az sem mindig jó ha átirányítom batba,mert a spam nem jön át és bizony van mikor a magánleveleket is odateszi,túlságosan is érzékeny, pl a tombolát is spamnak nézi.
Nagyon úgy tűnik hogy páran írunk az illetékesnek pikniktáska ügyben:((
mostmár látom,nem csak nekem rossz és nem vált be az új freemail:(
nem hiszem el, hogy ezt a rohadt freemailt nem voltak képesek tesztelni mielőtt kirakták!!! :(( folyamatosan fagyasztja a gépem, meg amikor belépek, utána nem tudok semmit csinálni és egy idő után bezárja az összes ablakomat!!! :(( nem elég a sok pop-up reklám, amitől nem tudok mit csinálni, de még ez is! azt hiszem megérett a levél a fejlesztőknek!
NMA,
Esetleg írj ezügyben Fábián Juditnak (judit.fabian@lauritzen.hu), szerintem fog válaszolni.
Sajnos az Ovomaltine pályázaton nem nyertünk, de igazából az bosszant, hogy a képünk se került fel a honlapra pedig február végén küldtük be a képet. :( Nem tudom,hogy mi alapján válogattak
jaj látom a problémám a "kérdések és válaszok" topikban is aktuális...
:(
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások