Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 487 oldal |
hordozható mini dvd lejátszót keresek ami szivargyújtóról és aksiról működik
:)Ok persze:)
Szia Beee!
Én tudom, meg te is, de hátha elcserélhetö :))
Én tudom, meg te is, de hátha elcserélhetö :))
eva ez az adidasos?Ha az, azt elvileg kap minden regisztráló!:)
Ibuszos utazási kedvezményt szentkirályira cserélném vagy eladnám.
Zöld haribo törcsit keresek.
Van érte 150 pöttyös csomim.
Van érte 150 pöttyös csomim.
Az anyukám nyert négy főre szóló szinházjegyet Győrbe
tetszés szerint válaszható előadásra, szeretné eladni, (elég olcsón) ,mert neki túl messze lenne,nem tud elmenni rá,akit esetleg érdekel írjon a címemere és közvetítek.
tetszés szerint válaszható előadásra, szeretné eladni, (elég olcsón) ,mert neki túl messze lenne,nem tud elmenni rá,akit esetleg érdekel írjon a címemere és közvetítek.
Valakit láttam, aki békás dolgokat gyűjt!
Van egy plüss békás tollam, kisebb nyereménytárgyért, vagy pöttyös csomikért!
Konkrét ajánlatokat várok!!!
Van egy plüss békás tollam, kisebb nyereménytárgyért, vagy pöttyös csomikért!
Konkrét ajánlatokat várok!!!
nyereménytárgy is érdekelne de be kell érte menni a juventusz rádióba ott nyertem
érdekelne valakit a szerdai George Michael koncertre 2 jegy ha igen mennyit szánna rá?
Nescafés kiscsészéket keresek! Cserébe sokminden!
Van egy Koronás cukor ezüstszínű valamim:), talán tortára lehet vele szórni porcukorból csillag alakzatot, illetve egy piros symrise.com feliratos nyakbaakim cserére
Pampers napocska és Libero leporelló (színek) is van, főleg pöttyös, de sokminden más is érdekel cserére!
Pampers napocska és Libero leporelló (színek) is van, főleg pöttyös, de sokminden más is érdekel cserére!
helló! aki nyert utazást (főleg nestléset) és eladná keressen meg:)
Van: Panadol egérke, OTP-s hűtőtáska, TicTac-os egérpad, Fleur de Santé ajándékcsomag (Quellés), Garnier ajándékcsomag (antipatti.hu-s), Rowenta ES 510020 kávéfőző, Oriflame Milk&Honey gold testápoló, milk&honey arcmaszk, body&mind szappan, vilaire dezodor.
Adok:
Karib tenger kalózai figura-Barbarossa kapitány
Fábián Éva:Nők Magyarországon fotóalbum
Anthony Horowitz: Az első bevetés c. könyv
Casanova Nigh cd
S. King: Félelem kórháza (2dvd)
Sok dolog érdekel,könyvek, utalványok, filmes cuccok, hasznos dolgok, most futó játékok
Karib tenger kalózai figura-Barbarossa kapitány
Fábián Éva:Nők Magyarországon fotóalbum
Anthony Horowitz: Az első bevetés c. könyv
Casanova Nigh cd
S. King: Félelem kórháza (2dvd)
Sok dolog érdekel,könyvek, utalványok, filmes cuccok, hasznos dolgok, most futó játékok
Ha van aki nem várja meg, hogy utazást nyerjen, és inkább biztosra megy, szóljon, mert van egy 15% kedvezményt biztosító Karthago Tours kártyám.
plüss pingvint eladnám!
kit.kat-os és chemotox-os hűtőmágnest keresek,adok érte 5-5 pöttyös csomit.
...hm...:( 4 korsót ajiba szántam volna, és most látom legközelebb csak 2-án lesz beváltás... nincs vkinek 4 korsója AÁ címke, és kupakért? A 700 000 nyerés lehetősége így átadva... :| No? :)
Jó éjt! :o
Jó éjt! :o
Ja, és 660 km vonatjegyem!
Csak pöttyös csomiért!
Csak pöttyös csomiért!