Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 319 oldal |
Hostessek vannak a szegedi tescoban.
Én most értem haza, 2*2 doboz PallMallért 2 hűtőtáska!
Elég jól néz ki!Világoskék és szürke színű!:)
Elég jól néz ki!Világoskék és szürke színű!:)
tatabányai Tescoban 2 doboz után öngyújtó,ami egyben hamutartó is és oldaltáska közül lehetett választani
A hódmezővásárhelyi TESCO-ban PALLMALL hosstessek vannak, 1 doboz cigi=világítós öngyújtó 2 doboz=Hűtőtáska(hátizsák) vagy szines öngyujtós hamutál.
c-boy
a pall mall csinált a honlapján egy boltot, ahol elméletileg az összegyűjtött pontokkal lehetett vásárolni. De mivel annyira kevés cuccot raktak be a boltba alkalmanként (heti egyszer talán),h én sosem tudtam venni semmit, mivel kb 1-2 percig tudott vásárolni az,aki épp elkapta a pillanatot...
a pall mall csinált a honlapján egy boltot, ahol elméletileg az összegyűjtött pontokkal lehetett vásárolni. De mivel annyira kevés cuccot raktak be a boltba alkalmanként (heti egyszer talán),h én sosem tudtam venni semmit, mivel kb 1-2 percig tudott vásárolni az,aki épp elkapta a pillanatot...
mi az a napbolt?
Marty04
én nem sírom vissza. Soha semmit nem nyertem és nem is tudtam venni semmit.Mindig üres volt nekem :(
én nem sírom vissza. Soha semmit nem nyertem és nem is tudtam venni semmit.Mindig üres volt nekem :(
az mi volt?
Lassan visszasirjuk a Napboltot ! :)))
jó lenne hó kis cigis játék...malbinak lassan vége
Aha! A Pall Mall-nak most tuti nincs. A Multinak pedig, ha jól tudom ápr. elején kezdődik újjabb promója és lehet, hogy akkor lesz sms játéka is. Ha tudok valamit, mindenképp jelzem.
nem csak már itt a tavasz s ilyenkor a multinak vagy a pall mallnak szokott lenni....
sms játééékk?? Nem tudok róla! Miért, hallottál valami ilyesmit?
Radzsi vmi sms játék nem lesz?
Halihó! Bocsi a késői válaszért, de elhavazódtam... :S
Szóval márc. 26.-án indul a Pall Mall promó. 4 hétvégén keresztül péntek 10-20 és szombat 8-20-ig lesz minden Tesco-ban. Valamint amit még meg tudtam jegyezni: ápr. 6. Szigetszentmiklós Reál pont 16-20-ig, Gödöllő ugyanezen a napon a Match-ban, aztán Szentendre (fúúú ezt elfelejtettem, hogy melyik üzlet----- bocsi :$ ). Meg ezen a napon 6-án és 7-én lesz Érden, Törökbálinton, Budaörsön is.
Ja és a legfontosabb: az AJÁNDÉKOK!!! 1 dobozhoz öngyújtó vagy oldaltáska, 2 dobozhoz pedig öngyújtós hamutál vagy hűtőtáska!
Lesz plusz ajándék is: ez egy picike gyufa, amit elvileg csak akkor adnak, ha egy mágnestáblára felteszed helyesen a képeket :)
Ne lepődjetek majd meg, új, teljesen más ruhában lesznek a hostessek, mint amit idáig megszokhattatok!
Szóval márc. 26.-án indul a Pall Mall promó. 4 hétvégén keresztül péntek 10-20 és szombat 8-20-ig lesz minden Tesco-ban. Valamint amit még meg tudtam jegyezni: ápr. 6. Szigetszentmiklós Reál pont 16-20-ig, Gödöllő ugyanezen a napon a Match-ban, aztán Szentendre (fúúú ezt elfelejtettem, hogy melyik üzlet----- bocsi :$ ). Meg ezen a napon 6-án és 7-én lesz Érden, Törökbálinton, Budaörsön is.
Ja és a legfontosabb: az AJÁNDÉKOK!!! 1 dobozhoz öngyújtó vagy oldaltáska, 2 dobozhoz pedig öngyújtós hamutál vagy hűtőtáska!
Lesz plusz ajándék is: ez egy picike gyufa, amit elvileg csak akkor adnak, ha egy mágnestáblára felteszed helyesen a képeket :)
Ne lepődjetek majd meg, új, teljesen más ruhában lesznek a hostessek, mint amit idáig megszokhattatok!
Radzsi, én is kérnék infót az új promóról. Köszi!
Radzsi ! Én pesti vagyok, engem is tájékoztatnál? Köszi szépen előre is !
Radzsi, Gyöngyösön lesztek? Mikor?
Radzsi! Ugye Vácon is lesztek? ;)
halihó nem lesz infó?