ildicc
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 17 oldal |
ha valaki tud és szeretne adni,akkor bankszámlára tegye meg,mert elég rossz érzés lehet szerintem amikor jön egy-egy kisebb nyeremény ildicc nevére címezve,szerintem nagyon rossz és felkavaró érzés lehet.Amikor apukám meghalt és tök sokáig küldözgettek leveleket neki címezve nekünk is rossz érzés volt,vagy amikor telefonon keresték árubemutatók miatt..... és még sorolhatnám. ha valaki későbbiek folyamán nyer,akkor is fel tudja a családdal venni a kapcsolatot Reácska segítségével .
Ez szerintem is nagyon jó ötlet,hogy 1-1 ilyen pályázatot Ildicc vagy a család nevében dobnánk be,pl. ahol bankártyát vagy vmi hasonló nagyobb nyereményt lehet nyerni.
Most is futnak ilyenekpl. (chio,sága,postalevél,floriol,ambi pur,stb.),ez nem nagy ráfordítás,befektetés. Aki másképp nem tud, legalább 1-2 borítéknyi pályázattal hozzájárúlhat,hátha sikerül nyernie. Persze a család tudta, és beleegyezésével.
Most is futnak ilyenekpl. (chio,sága,postalevél,floriol,ambi pur,stb.),ez nem nagy ráfordítás,befektetés. Aki másképp nem tud, legalább 1-2 borítéknyi pályázattal hozzájárúlhat,hátha sikerül nyernie. Persze a család tudta, és beleegyezésével.
részvétem a családnak.... még egy gondolat hogyan tudnánk a családnak segiteni, amolyan "fórumos" módon (persze azért a család egyetértése is jó lenne): egy soron következő, lehetőleg jelentősebb pénznyereménnyel kecsegtető nyereményakció pályázatát Ildicc családja nevében küldenénk be.
Őszinte részvétem a családnak és szeretteinek!
Személyesen sajnos nem ismertem,de nekem itt a fórumon akinek a nicknevét többször látom az már ismerősnek számít. Az Ő hozzászólásaival,segítségeivel nagyon találkoztam.Szomorúan búcsúzom Tőle!
Személyesen sajnos nem ismertem,de nekem itt a fórumon akinek a nicknevét többször látom az már ismerősnek számít. Az Ő hozzászólásaival,segítségeivel nagyon találkoztam.Szomorúan búcsúzom Tőle!
Elfelejtettem írni, bocs.
Nem várunk extra megerőltetést, mindenki maga dönti el életkörülményeinek megfelelően hogy belefér-e vagy sem. Akkor sincs semmi ha valakinek inkább kenyérre kell.
Továbbiak magánban ahogy írtam, lassan mindenkinek válaszolok majd.
Nem várunk extra megerőltetést, mindenki maga dönti el életkörülményeinek megfelelően hogy belefér-e vagy sem. Akkor sincs semmi ha valakinek inkább kenyérre kell.
Továbbiak magánban ahogy írtam, lassan mindenkinek válaszolok majd.
Üdv minden fórumosnak!
Úgy döntöttem, hogy nem várok az engedélyre, mert úgyis biztos megkapom és már sokan kerestek az ügyben. Sokan vagyunk és rövid az idő.
Szeretnék Ildinek egy koszorút, búcsúzásképpen a webnyeremény nevében. Ő is megtenné értem ha én lennék a helyében.
Kérek mindenkit aki szeretne egy koszorú formájában is elbúcsúzni tőle az Minyának ill. Várszegi Vikinek írjon, náluk megvan a bankszámlaszámom. Ha több gyűlne össze mint ami a koszorú a fennmaradó részt eljutattom a családjának. Kérnék mindenkit, hogy a nickjét írja bele a közlemény rovatba.
Mivel én sajnos hétvégéig ritkán jutok nethez, nem tudok válaszolni az emailokra vagy sokkal ritkábban ezért kértem Minya és Viki segítségét.
Úgy döntöttem, hogy nem várok az engedélyre, mert úgyis biztos megkapom és már sokan kerestek az ügyben. Sokan vagyunk és rövid az idő.
Szeretnék Ildinek egy koszorút, búcsúzásképpen a webnyeremény nevében. Ő is megtenné értem ha én lennék a helyében.
Kérek mindenkit aki szeretne egy koszorú formájában is elbúcsúzni tőle az Minyának ill. Várszegi Vikinek írjon, náluk megvan a bankszámlaszámom. Ha több gyűlne össze mint ami a koszorú a fennmaradó részt eljutattom a családjának. Kérnék mindenkit, hogy a nickjét írja bele a közlemény rovatba.
Mivel én sajnos hétvégéig ritkán jutok nethez, nem tudok válaszolni az emailokra vagy sokkal ritkábban ezért kértem Minya és Viki segítségét.
Most olvasom, hogy mi történt. Részvétem a családnak, nagyon kedves ember volt Ildicc.
Tegnap beszéltünk erről Reával, mert sajnos én sem tudok elmenni, szóval elvállalta, hogy ha beszállunk a webnyereményesek nevében vinne egy koszorút. Természetesen a szervezésben én is segítek, ne egyedül kelljen neki ezt lebonyolítani.
sada: már folyamatban van a dolog, türelem csak engedélyre várunk.
Közeli barátai a fórumról elmennek.
Őket kellene megbízni a koszorúval.
Pl. Reacskát, ha vállalja.
Tömegesen nem kellene zavarni a család búcsúját. Szvsz.
Őket kellene megbízni a koszorúval.
Pl. Reacskát, ha vállalja.
Tömegesen nem kellene zavarni a család búcsúját. Szvsz.
Én úgy érzem, hogy a temetésen ott kéne lenni 1-2 fórumosnak és a fórumosok nevében 1 koszorút kéne vinni. Mit gondoltok erről?
Egy kedves fórumos társ segítségével jutottam ehhez a vershez nagy bánatomban, s nyújtott vigasztalódást.
Kívánom segítse a megváltoztathatatlanba való belenyugvást ildicc családjának és barátainak.
Szent Ágoston: Ne sírj azért, mert szeretsz engem!
A halál nem jelent semmit.
Csupán átmenet a másik oldalra.
Az maradtam, aki vagyok, és Te is önmagad vagy.
Akik egymásé voltunk, azok vagyunk mindörökre.
Úgy szólíts, azon a néven, ahogy mindig hívtál
Beszélj velem, ahogy mindig szoktál,
ne keress új szavakat.
Ne fordulj felém ünnepélyes, szomorú arccal,
folytasd a kacagásod,
nevessük együtt, mint mindig tettük.
Gondolj rám, kérj, mosolyogj rám, szólíts!
Hangozzék a nevem házunkban,
ahogy mindig is hallható volt,
ne árnyékolja be távolságtartó pátosz.
Az élet ma is olyan, mint volt, ma sem más.
A fonalat nem vágta el semmi:
Miért lennék a gondolataidon kívül..
Csak mert a szemed most nem lát engem,
nem vagyok messze, ne gondold.
Az út másik oldalán vagyok,
lásd, jól van minden.
Meg fogod találni a lelkemet,
és benne egész letisztult,
szép gyöngéd szeretetemet.
Kérlek, légy szíves…ha lehet,
töröld le könnyeidet,
és ne sírj azért,
mert annyira szeretsz engem….
Kívánom segítse a megváltoztathatatlanba való belenyugvást ildicc családjának és barátainak.
Szent Ágoston: Ne sírj azért, mert szeretsz engem!
A halál nem jelent semmit.
Csupán átmenet a másik oldalra.
Az maradtam, aki vagyok, és Te is önmagad vagy.
Akik egymásé voltunk, azok vagyunk mindörökre.
Úgy szólíts, azon a néven, ahogy mindig hívtál
Beszélj velem, ahogy mindig szoktál,
ne keress új szavakat.
Ne fordulj felém ünnepélyes, szomorú arccal,
folytasd a kacagásod,
nevessük együtt, mint mindig tettük.
Gondolj rám, kérj, mosolyogj rám, szólíts!
Hangozzék a nevem házunkban,
ahogy mindig is hallható volt,
ne árnyékolja be távolságtartó pátosz.
Az élet ma is olyan, mint volt, ma sem más.
A fonalat nem vágta el semmi:
Miért lennék a gondolataidon kívül..
Csak mert a szemed most nem lát engem,
nem vagyok messze, ne gondold.
Az út másik oldalán vagyok,
lásd, jól van minden.
Meg fogod találni a lelkemet,
és benne egész letisztult,
szép gyöngéd szeretetemet.
Kérlek, légy szíves…ha lehet,
töröld le könnyeidet,
és ne sírj azért,
mert annyira szeretsz engem….
Őszinte részvétem....
Döbbenet, hogy ez történt.... A párommal szurkoltunk neki a tévében :(
Nem találok szavakat, nagyon sajnálom, fiatal volt még :( :( :(
Döbbenet, hogy ez történt.... A párommal szurkoltunk neki a tévében :(
Nem találok szavakat, nagyon sajnálom, fiatal volt még :( :( :(
Ma hajnalban felébredtem, és gondoltam, hogy ez csak egy rossz álom volt, de ahogy benéztem ide, most már talán felfogom majd, hogy mégsem...
A piknikkosár, amellyel akkora örömöt szerzett nekem a csere alkalmával, mindig emlékeztetni fog rá, és az utazásaimmal magammal viszem Őt is... Annyira sajnálom, hogy elment, hihetetlen, felfoghatatlan!!!
Őszinte részvétem a családnak, kívánok Nekik sok erőt, hogy túléljék, hogy mosolygás, nevetés nélkül telnek a napok, üres lesz a ház, amelyet az Ő nevetése, mosolya, hangja betöltött...
ildicc: nyugodj békében és vigyázd a lépteinket onnan az angyalok mellől és legyél velünk minden játékban, utazásban... Isten Veled!
A piknikkosár, amellyel akkora örömöt szerzett nekem a csere alkalmával, mindig emlékeztetni fog rá, és az utazásaimmal magammal viszem Őt is... Annyira sajnálom, hogy elment, hihetetlen, felfoghatatlan!!!
Őszinte részvétem a családnak, kívánok Nekik sok erőt, hogy túléljék, hogy mosolygás, nevetés nélkül telnek a napok, üres lesz a ház, amelyet az Ő nevetése, mosolya, hangja betöltött...
ildicc: nyugodj békében és vigyázd a lépteinket onnan az angyalok mellől és legyél velünk minden játékban, utazásban... Isten Veled!
Őszite részvétem.
Én is döbbenten olvasom a hírt, szörnyű! Cseréltem én is Ildiccel, tényleg nagyon kedves, közvetlen, mosolygós lény volt. Nagyon sajnálom, őszinte részvétem a családnak!
Nyugodj békében Ildicc!
Nyugodj békében Ildicc!
Ildiért ég a gyergyám, a könnyeim pottyognak. Mi többször találkoztunk, a legkedvesebb fórumostársaim között volt és lesz is az emlékeimben. Sosem felejtem kedvességét, vidámságát, segítőkészségét. Azt kívánom, hogy angyalkák kísérjék útját a végtelenbe, nyugodjon békében.
Őszinte részvétem az egész családnak!
Őszinte részvétem az egész családnak!
Megdöbbenve olvasom, hogy elment.
Őszinte részvétem a családjának.
Őszinte részvétem a családjának.
Engem évike69 hivott fel este ezzel a szörnyű hírrel. A gyertya nemrég elégett, de én még mindig nem tértem magamhoz! :(
Nekem is Ő volt az első cserepartnerem...épp 1 évvel ezelőtt.
Amikor volt a GO-játék, és megláttam a nyerteslistán sokszor szerepelni, engem akkor az Ő neve motivált!
Reácska! Köszi, a Sziget-es sztorit! Én személyesen sajnos nem ismertem, de általatok összeáll róla egy nagyon pozitiv kép! :)
Nem tudom, illik-e ilyet irni, de olyan szívesen olvasnék VELE kapcsolatos történeteket.
Őszinte részvétem a családjának, és magunknak!
Nekem is Ő volt az első cserepartnerem...épp 1 évvel ezelőtt.
Amikor volt a GO-játék, és megláttam a nyerteslistán sokszor szerepelni, engem akkor az Ő neve motivált!
Reácska! Köszi, a Sziget-es sztorit! Én személyesen sajnos nem ismertem, de általatok összeáll róla egy nagyon pozitiv kép! :)
Nem tudom, illik-e ilyet irni, de olyan szívesen olvasnék VELE kapcsolatos történeteket.
Őszinte részvétem a családjának, és magunknak!
Én sem, róla biztos nem. Ő azt akarná, hogy a jó dolgokra emlékezzünk.
Sziget idén. Háromszor kimentünk ebből kétszer be is mentünk. Végigkukáztuk a napot, dumáltunk mindenről, szétröhögtük magunkat, kellemesen fáradtak voltunk, élveztük. Voltak olyan kukák amit én eleve nem értem el, de ő sokkal magasabb volt elérte. De minden igyekezetünk ellenére voltak olyan kukák amit egyikünk se ért el, csak az alján voltak kincsek.
Már a nap elején elkezdtem mondani neki, hogy engedj be fejjel lefele kidobálom a cuccost. Ő nem és nem akarta. :) Egész nap ezzel nyúztam, hogy nézd már mennyi coca kupak meg nescafés pohár, eressz már be, meg tudsz fogni. Kitartott és nem hagyta rám a kukába eresztést. :)
Sziget idén. Háromszor kimentünk ebből kétszer be is mentünk. Végigkukáztuk a napot, dumáltunk mindenről, szétröhögtük magunkat, kellemesen fáradtak voltunk, élveztük. Voltak olyan kukák amit én eleve nem értem el, de ő sokkal magasabb volt elérte. De minden igyekezetünk ellenére voltak olyan kukák amit egyikünk se ért el, csak az alján voltak kincsek.
Már a nap elején elkezdtem mondani neki, hogy engedj be fejjel lefele kidobálom a cuccost. Ő nem és nem akarta. :) Egész nap ezzel nyúztam, hogy nézd már mennyi coca kupak meg nescafés pohár, eressz már be, meg tudsz fogni. Kitartott és nem hagyta rám a kukába eresztést. :)