Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 244 oldal |
Ösmét wellness lötyögés a nyeremény a Magyarország, szeretlek! műsorban.
Viccőtem... 😉
Megcselekedtem.
Itthon, miután megvettem 999 pé'zér'...
Itthon, miután megvettem 999 pé'zér'...
Arenában Opitz Barbi is dobott be szelvényt az autóra. Naon szêp lány.
Próbáltad? 😁😝🤣
a) A Pöttyösnél most sokkal macerásabb leszedni a matricát.
b) Mégsem lesz a pótnyertesé a szelfigyűrű, elfogadták a blokk fényképét. Elküldtem nekik, hátha, s lőn. Komolyabb nyereménynél (VR vidámpark) ez már vélhetően nem lesz jár6ó út.
b) Mégsem lesz a pótnyertesé a szelfigyűrű, elfogadták a blokk fényképét. Elküldtem nekik, hátha, s lőn. Komolyabb nyereménynél (VR vidámpark) ez már vélhetően nem lesz jár6ó út.
De nem új jelenség.
Vénember 2022-11-03 :: 10:14
Promóciós címke gyűjtése árupolcról? 😮
Nahát az már tleg a legalja!! 🤬
Promóciós címke gyűjtése árupolcról? 😮
Nahát az már tleg a legalja!! 🤬
Tényleg nincs kecmec?
Sok begyűjtött címke, néhány blokk és kész.
Sok begyűjtött címke, néhány blokk és kész.
Pöttyös az igazi!
Regisztráció, + promóciós címke kódja.
Nincs "kecmec" ( talált nyugta és tsai ) !
Regisztráció, + promóciós címke kódja.
Nincs "kecmec" ( talált nyugta és tsai ) !
Mindig pozitív, ha nem csak a nyereménytárgy érkezik, hanem egy levél is kiséri. Jack-kel egy kisérő kártya jött. Apró örömök

Spar "Borélmények" nyeremény ma meg is érkezett (szállás voucher). Gyorsak voltak.
Annyira nem pozitív 5 nap és 10 telefon, mail után.
Sziasztok! Lipton feltöltés újra működik! (ideje volt)
Nagy-nagy *5ös a Taskam.hu ügyfélszolgálatának! Szeptember közepén nyertem a fb oldalukon 1táskát. De! csak tegnap este vettem észre.... Gyorsan írtam nekik messenger üzit,hátha nem bukom még el... Csodák csodájára kb fél órája válaszoltak,h gratulálnak a nyereményemhez és ma átadják a Gls futárszolgálatnak a csomagot és holnap elvileg meg is kapom!
Kedves játékszervezők! Példát lehet Róluk venni!!!!
Kedves játékszervezők! Példát lehet Róluk venni!!!!
Betája!
Nyugodtan vedd meg, hiszen nem mindegy, hogy 1 pályázat 200 Ft, vagy ezer.
Csak ki kell fogni, nemrég vettünk tejet 100-ért, literes paradicsomlét 100-ért.
Annak idején /1975/ a seregben gyakorlaton kaptunk 2 éve lejárt fémdobozos készétel konzerv székelykáposztát, senki nem reklamált, úgy bepusziltuk, mint a pinty.
Abból meg óriási botrány lett a rendszerváltás körül, mikor a Metro áruház karácsony után kamionszám kivitte a megmaradt termékeit a Zsámbéki szeméttelepre.
Nyerj sokat! üdv
Nyugodtan vedd meg, hiszen nem mindegy, hogy 1 pályázat 200 Ft, vagy ezer.
Csak ki kell fogni, nemrég vettünk tejet 100-ért, literes paradicsomlét 100-ért.
Annak idején /1975/ a seregben gyakorlaton kaptunk 2 éve lejárt fémdobozos készétel konzerv székelykáposztát, senki nem reklamált, úgy bepusziltuk, mint a pinty.
Abból meg óriási botrány lett a rendszerváltás körül, mikor a Metro áruház karácsony után kamionszám kivitte a megmaradt termékeit a Zsámbéki szeméttelepre.
Nyerj sokat! üdv
Tesco-Henkel, Greenmango nem csak, hogy gyorsan válaszolt, javította is az oldalt.
A Sparban mindig a 30 40 50 %-kal leárazott cuccokat vadászom. A tejtermékektől féltem. Nem tudtam, hogy a mizo kávé UHT. 

A lejárat közeli cuccokat sokkal olcsóbban kapod meg és nincs semmi bajuk.
Olyan nincs, hogy valami éjfélig fogyasztható, de 0 óra 01 perckor már romlott.
Olyan nincs, hogy valami éjfélig fogyasztható, de 0 óra 01 perckor már romlott.
Gondoltam Péntek jól beiszik és reggelig tolja a pályázatokat... köszi az infót, akkor majd legközelebb lehet, hogy én is veszek ilyen lejárós uht cuccokat. Eddig nem volt hozzá gusztusom, de hátha így nyerek majd sokat!