Nyilak.com
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 50 oldal |
másnál is előfordult már az a hiba, hogy mikor jött a kérdés mielőtt válaszolni tudtunk volna, gyorsan egy másik kérdésre váltott, de utána meg mégis a legelső kérdés válaszát fogadta el, nekem most rögtön kétszer is volt ilyen, meg máskor is néha
Én is besegítenék valakinek a héten, aki esetleg jövő héten nekem segítene. Én is olyannak szeretnék segíteni, aki be akar kerülni az 50-be, és a jövő heti nyeremény nem érdekelné.
A héten nem játszom a saját regimmel, de szívesen segítek valakinek, hogy ne jöjjek ki a gyakorlatból.
Olyan valaki jelentkezését várom, aki tesz is azért, hogy benne legyen az első ötvenben, de este 11 után már nem tud játszani. Mert akkor játszanék én.
Olyan valaki jelentkezését várom, aki tesz is azért, hogy benne legyen az első ötvenben, de este 11 után már nem tud játszani. Mert akkor játszanék én.
Judit ,az első törcsit a beküldős játék nyereményeivel hozta a futár. Gondolom most is így akarják . A barátnőm ma a Pamperses csomagra azt hitte ,hogy a csokifondü :)
Marcsi 35
Köszönöm, ezek szerint semmiről sem maradtam le! Akkor mindannyian türelmesen várhatjuk a nyereményt kézbesítő futárt ! :-)) Aki többször is nyert, igazán küldhetnék együtt a nyereményeket. Nekik is olcsóbb lenne a szállítási költség.
Sikeres játékot Neked!
Köszönöm, ezek szerint semmiről sem maradtam le! Akkor mindannyian türelmesen várhatjuk a nyereményt kézbesítő futárt ! :-)) Aki többször is nyert, igazán küldhetnék együtt a nyereményeket. Nekik is olcsóbb lenne a szállítási költség.
Sikeres játékot Neked!
Pár perce nem tudok vele játszani. Nem enged. Csak azt írja ki, hogy már be van jelentkezve. Se saját játékszoba, sem a másik.
Judit, csak a törcsit küldték eddig .
nincs mit!:)
Neked is további jó játékot kívánok!:)
Reméljük mihamarabb küldik az ajit is én legjobban a fittnessz lasztit várom :))
Neked is további jó játékot kívánok!:)
Reméljük mihamarabb küldik az ajit is én legjobban a fittnessz lasztit várom :))
Szabcsina
Köszi a gyors válaszod! Ha csak a 2. héttől játszol, akkor oké, mert azon a héten a csoki fondü szett volt a nyeremény. Így egyikünk sincs lemaradva
semmiről, előbb-utóbb / talán Húsvétra? :-)) / megkapjuk!
További jó játékot!
Köszi a gyors válaszod! Ha csak a 2. héttől játszol, akkor oké, mert azon a héten a csoki fondü szett volt a nyeremény. Így egyikünk sincs lemaradva
semmiről, előbb-utóbb / talán Húsvétra? :-)) / megkapjuk!
További jó játékot!
Én a második héttől játszom, de még egy ajit sem kaptam meg!
Minden héten a telefonba 6 hetet ígérnek!!!
Minden héten a telefonba 6 hetet ígérnek!!!
Sziasztok! Valaki megkapta már a csoki fondü szettet? Én minden eddigi fordulóban nyertem, de a 4 ajándékból még csak a törölköző érkezett meg.
Viszont felhívtak minden forduló után, hogy nyertem.
Ezt a hetet kihagytam, pihentem egy kicsit.
Hajrá minden nyerni akaró játékosnak!
Viszont felhívtak minden forduló után, hogy nyertem.
Ezt a hetet kihagytam, pihentem egy kicsit.
Hajrá minden nyerni akaró játékosnak!
Csak az kéne :((
Már két napja nem játszottam, ma is még kora este kb. 2-3 órát!
Már két napja nem játszottam, ma is még kora este kb. 2-3 órát!
Szabcsina , a hátralevő időben lecsúszunk az 51-52. helyre ? :)
Igen, most akartam beírni :))
Már 4-et sikerült játszanom!!!
Már 4-et sikerült játszanom!!!
Látom már játszol :)
Azt hiszem, ha 10 percen belül nem történik semmi, megyek aludni!
Nem mintha kettő előtt sikerülne elaludnom:)
Nem mintha kettő előtt sikerülne elaludnom:)
Tudom milyen idegesítő ,én is csak ilyenkor érek rá mikor alszanak a csajok ...
Már újra is indítottam a gépet, de sajnos semmi:(
Pedig a múltkor ez segített!!!
Most ültem le, mert egész nap nem játszottam, erre most meg nem tudok!
Játék közben kiírta, hogy nincs kapcsolat és csókol anyád, ....:))
Pedig a múltkor ez segített!!!
Most ültem le, mert egész nap nem játszottam, erre most meg nem tudok!
Játék közben kiírta, hogy nincs kapcsolat és csókol anyád, ....:))
Elvileg be vagy lépve ,hívtalak is játszani ., de nem érsz rám :)
Szabcsina ,kicsit várj és nézd meg ismét . Tegnap velem is el játszotta.