Sziasztok!
Mióta új játékok vannak az Ovnoizon, csak a pókerrel játszom. Már kétszer is nyertem rajta 10000 pontot. Persze van olyan nap, amikor alig ad valamit, de szerintem ezzel lehet a legtöbbet nyerni. Eddig mindig volt kód a butikban, amikor én venni akartam.
Chicken-köszönöm szépen! Lehet hogy játszok majd rajta...
Az Ovnizon- melyik játékkal játszotok?
Nekem valahogy nem akar rajta gyülni a pont lehet mert a kaparoson játszom...
Morticia,az Ovnizon gyakran töltik a kódokat? Te melyik játékon éred el a legtöbb pontot?
Egy hét alatt összejött az Ovnizon a byncode ára. Szerintem most ez az egyik legjobb/leggyorsabb oldal.
A buzzville-on játszik valaki? Most akadtam rá, de a horgászós játéknál nem tudom mit kell csinálni.
Janesz, úgy tudom,igen. Nekem még nem gyűlt össze a pontom ajándékra,így személyes tapasztalatom nincs,de olvasok egy blogot aminek az írója kapott már onnan ajándékot,és fotó is van róla.
Sziasztok!
A madwin küld M.o ra ajit?
Chicken, fogalmam sincs még nem találtam sehol
Köszi, most már nálam is
Morticia,a Madwinhez,hol lehet creditet szerezni?
A Packbarre megy nálatok? Nem tudok belépni
Meg a Junglokdora sem
Sziasztok!
Chicken, én játszom a Madwinen. Miért kérdezted?
Én arra lennék kíváncsi, hogy a Gratodinon játszik-e valaki? Kinéztem a butikban a 10 eurós csekket, amit ha jól értem postán küldenek el. De hol tudom beváltani? Tudna nekem ebben valaki segíteni? Köszi
Villám:
Elnézést kérek de annyira rosszul esett hogy senki nem válaszolt.
Próbáltam a témában előrébb jutni de volt hogy falba ütköztem.
Mivel most vásároltam le a pontjaimat így újabb fél évet kellet volna várnom az ujabb ajiért de így már nem fogok játszani rajta hiszen lehet hogy időpocsékolás.
Így inkább keresgélek és adminokkal beszélgetek hátha valamelyik oldalról azt kapom garanciát vállal a magyar postázásra!
Mégegyszer bocsánatot kérek tölled és attól is akit megbántottam.
Janesz
A Madwinen játszik valamelyikőtök?
Chicken, Hugi szívesen
máskor is szívesen segítek, ha tudok
Villám, köszii
Akkor reménykedem, hogy majd csak lesz valamikor
Én a 11-iknél szoktam elvérezni, eddig eszembe sem jutott olyan plusz cumót venni
Na de majd most
Ismét köszönöm a segítséget neked is Villám! Arra már rájöttem,hogy tokens nélkül kb. a 7. szintig lehet eljutni,de a segítségeket nem jól használtam. Úgy sokkal logikusabb ahogy te írtad,ki is fogom próbálni! Köszönöm!
Hugi
azt várom én is, mármint a bynkódot
amúgy más kódokat rendszeresen tesz fel
néhány napja volt cinecode, geniz meg a többire nem is emlékszem
jó lenne, ha tennének fel bynt is, s na meg persze időben ott lehetnénk
A Boutygame-ről tudtok valamit? Jó ideje nincs már semmilyen kód, egy rahedli pontom van és nem tudom levásárolni. Lesz még egyátalán???
Chicken
igen, jól írta picurka, a Mimivorenek valóban 12 szintje van
egyik kedvenc játékom ez
a lényeg az, hogy a magasabb szinteken igénybe kell venni az oldalt levő segítségeket, amiért természetesen fizetni kell, de így könnyen végig lehet vinni, s ráadásul még egy csomó pontot is ad a vége felé, + a legvégén a Bónusz
én általában a pókot szoktam segítségül hívni, azt amelyik köpköd, vagy mit csinál, s a parti befejezése előtt a Collectort, amivel begyűjtöm az összes pontot, s ha végképp nem megy akkor a színváltót is használom, de ezt nagyon ritkán
legtöbbször erre a játékra költöm el a bynkódjaimat
legközelebb biztosan menni fog
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások