Köszi Marcsi
Szép.
Úgy tűnik, hogy ez a kocsmárosok játéka. Vagy az alkoholistáké. Akik még nem itták el annyira az eszüket...
Borsodi nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 9 oldal |
Napocska ,4 és 9 ezer pont körül .
Tudja valaki, hogy mennyi pontért keltek el tegnap a borsodis cuccok?
Elvileg 16-18-ig lett volna licit .
Emlékszel ,a mosolyon is volt ilyen rövid hét és a fényképezőgépekből még maradt is a következő hétre.
Emlékszel ,a mosolyon is volt ilyen rövid hét és a fényképezőgépekből még maradt is a következő hétre.
azt tudom Marcsi csak az van írva a játákszabályba h. a többi periódus is fel van tüntetve az I-es mellékletbe.az érdekelt volna csak, h. hogy készüljek,m. ezek szerint tegnap jobbanm egérte licitálni,m. az csak 1 napos licit volt, a mostani meg már 5 vagy 6 napos és így több pontért fognak elkelni valószínüleg az ajándékok.
Katica ,mit keresnél a mellékletben ?
19től 25-ig van a mostani periódus .
19től 25-ig van a mostani periódus .
zshajni: a nyitófül alatt van a kód, ha jól tudom, szerinte csak azt kell megtartani.
mikor írnak már ki nyerteseket??ez is tök idegesítő. :((
az I.mellékletet én sem találom :(
mikor írnak már ki nyerteseket??ez is tök idegesítő. :((
az I.mellékletet én sem találom :(
HÁny jegyű kódot kell keresni?
Meg kell tartani a dobozt?
Meg kell tartani a dobozt?
De játszanak! Azoknak is az oldalán a promó van feltüntetve
A fém dobozosok nem játszanak? Nem tudjátok véletlenül?
macikacska Hozzászólás - 2008. május 19. :: 11:31
A borsodi nálam se jön be hibát ír
Rizsaska Hozzászólás - 2008. május 19. :: 11:01
nah haláli...csak nálam halt meg a borsodi.hu? belépek a promóciókhoz beirom a telszám, jelszó és meghal...
A borsodi nálam se jön be hibát ír
Rizsaska Hozzászólás - 2008. május 19. :: 11:01
nah haláli...csak nálam halt meg a borsodi.hu? belépek a promóciókhoz beirom a telszám, jelszó és meghal...
Edike1 Hozzászólás - 2008. május 19. :: 00:59
Hogyan lehet licitálni aa borsodin? Engem nem enged.
Marcsi-35 Hozzászólás - 2008. május 18. :: 22:31
Süti ,nem vesznek el a pontok csak akkor ha te nyersz ..nem gondoltál rá ,hogy elolvasod a hivatalost ?
Marcsi-35 Hozzászólás - 2008. május 18. :: 22:29
Süti , a Borsodinál el vannak osztva a pontok ,10,20,50,100 pont egy egy beküldés . Tehát ha szerencséd van egy kód 10 pont ,ha nincs akkor 10 kódért kapsz 100 pontot.... Az első örven beküldő 10 pont .......olvasd el .. A licit nem biztos ,hogy annyi amennyit éppen kiírnak ,csak akkor derül ki ha te is licitálsz ...
Nagyon magasak már a licitpontok ,de még éjfél messze van ..
SÜTI Hozzászólás - 2008. május 18. :: 22:26
köszi törpi!el vagyok kenődve...ez így nem fair,gondolom,ha berakom licitbe a pontjaimat,és nem én viszem el,akkor elveszik a feltett pontszám.asszem még gyűjtögetek inkább.
törpi Hozzászólás - 2008. május 18. :: 22:13
SÜTI: igen. simán megveszi a játékos a nyereményeket,olyan magas a licit ponthatára
SÜTI Hozzászólás - 2008. május 18. :: 21:56
a Borsodis játéknál az aktuális licitértéknél a szám az a pontot jelenti?mert én rohadt sokat beküldtem,van is 370 pontom,de közelébe se érek a licitértékeknek...?((
Hogyan lehet licitálni aa borsodin? Engem nem enged.
Marcsi-35 Hozzászólás - 2008. május 18. :: 22:31
Süti ,nem vesznek el a pontok csak akkor ha te nyersz ..nem gondoltál rá ,hogy elolvasod a hivatalost ?
Marcsi-35 Hozzászólás - 2008. május 18. :: 22:29
Süti , a Borsodinál el vannak osztva a pontok ,10,20,50,100 pont egy egy beküldés . Tehát ha szerencséd van egy kód 10 pont ,ha nincs akkor 10 kódért kapsz 100 pontot.... Az első örven beküldő 10 pont .......olvasd el .. A licit nem biztos ,hogy annyi amennyit éppen kiírnak ,csak akkor derül ki ha te is licitálsz ...
Nagyon magasak már a licitpontok ,de még éjfél messze van ..
SÜTI Hozzászólás - 2008. május 18. :: 22:26
köszi törpi!el vagyok kenődve...ez így nem fair,gondolom,ha berakom licitbe a pontjaimat,és nem én viszem el,akkor elveszik a feltett pontszám.asszem még gyűjtögetek inkább.
törpi Hozzászólás - 2008. május 18. :: 22:13
SÜTI: igen. simán megveszi a játékos a nyereményeket,olyan magas a licit ponthatára
SÜTI Hozzászólás - 2008. május 18. :: 21:56
a Borsodis játéknál az aktuális licitértéknél a szám az a pontot jelenti?mert én rohadt sokat beküldtem,van is 370 pontom,de közelébe se érek a licitértékeknek...?((
Rizsaska Hozzászólás - 2008. május 19. :: 10:22
köszi a választ!
Jaj én hegyaljajegyet akarok.. :)) :))
Marcsi-35 Hozzászólás - 2008. május 19. :: 10:15
Rizsaska , ad 100 pontot elég gyakran amikor egyszerre sokan töltenek fel .
Licitperiódusok : nyisd meg a licitnyereményeket és ott lesz legfelül .
Rizsaska Hozzászólás - 2008. május 19. :: 09:02
jaj még vmi. Azt hogy a licit időszakokat mikor vannak hol lehet megnézni. A hivatalosban vmi olyan van hogy az I. mellékletben....de sehol nem találom..
Galeria Hozzászólás - 2008. május 19. :: 08:55
Nekem is volt kétszer 100 pontom de igen akkor nem írja, hogy nyertél-e akkor csak pontot ad.
Rizsaska Hozzászólás - 2008. május 19. :: 08:50
Sziasztok! Borsodin vol már vkinek h 100 pontot kapott?Akkor nektek sem ijra i hoy sajnos most nem nyertél... csak azt hogy sikeres kódfeltöltés??
köszi a választ!
Jaj én hegyaljajegyet akarok.. :)) :))
Marcsi-35 Hozzászólás - 2008. május 19. :: 10:15
Rizsaska , ad 100 pontot elég gyakran amikor egyszerre sokan töltenek fel .
Licitperiódusok : nyisd meg a licitnyereményeket és ott lesz legfelül .
Rizsaska Hozzászólás - 2008. május 19. :: 09:02
jaj még vmi. Azt hogy a licit időszakokat mikor vannak hol lehet megnézni. A hivatalosban vmi olyan van hogy az I. mellékletben....de sehol nem találom..
Galeria Hozzászólás - 2008. május 19. :: 08:55
Nekem is volt kétszer 100 pontom de igen akkor nem írja, hogy nyertél-e akkor csak pontot ad.
Rizsaska Hozzászólás - 2008. május 19. :: 08:50
Sziasztok! Borsodin vol már vkinek h 100 pontot kapott?Akkor nektek sem ijra i hoy sajnos most nem nyertél... csak azt hogy sikeres kódfeltöltés??
Feltétel:
Küldd be az akciós Borsodi sörök hátcímkéjén található kódot sms-ben v. a termék oldalán.
A weboldalon regisztrált kódokkal pontokat is gyűjthetsz, amelyekkel licitálhatsz az egyedi Borsodis ajándékokért!
Kezdete: 2008.05.05.
Befejezés: 2008.08.31.
Nyeremény:
Napi 1 db Sony LCD TV vagy Sony Notebook, a nyertes választása szerint.
Küldd be az akciós Borsodi sörök hátcímkéjén található kódot sms-ben v. a termék oldalán.
A weboldalon regisztrált kódokkal pontokat is gyűjthetsz, amelyekkel licitálhatsz az egyedi Borsodis ajándékokért!
Kezdete: 2008.05.05.
Befejezés: 2008.08.31.
Nyeremény:
Napi 1 db Sony LCD TV vagy Sony Notebook, a nyertes választása szerint.
Attól tartók, ez hosszú menet lesz.
Inkább ide írjatok mindent, akár negatív, akár pozitív, akár kérédés.
Köszönöm!
Inkább ide írjatok mindent, akár negatív, akár pozitív, akár kérédés.
Köszönöm!