Kinek honnan ered a nickneve?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 9 oldal |
A lánykori nevem: Hoffmann. Mindenki így hívott ,mióta az eszemet tudom. Általában hofiani néven játszom, mert a tesómat is hofinak becézik. Az Ani meg... Anita a becses keresztnevem..
Én elég magas vagyok lány létemre, és mikor elkezdtem nagyon nőni nagymamám, aki viszont eléggé alacsony, elkezdte mondani, hogy gyere picurka unokám, hajolj le, hadd adjak egy puszit. Innen a név. A számok: 13 a szerencseszámom, 23: ennyi idős is voltam
roni
azt hittem fiú vagy bocsánat
ez vicces
megint bocsánat
azt hittem fiú vagy bocsánat
ez vicces
megint bocsánat
Veronika a keresztnevem, a volt főnököm kezdett el Ronizni, mert szerinte ez jobban illik rám, de voltam már Rona, Verus (ezt nagyon nem szerettem), de már régóta az egész családnak Roni vagyok
a 74 meg a születési évem, nem titok
a 74 meg a születési évem, nem titok
krysztasz
az eleje egyértelmű, hogy az "sz" betű honnan jött... Már nem tudom.
az eleje egyértelmű, hogy az "sz" betű honnan jött... Már nem tudom.
nekem pityesz igy hivnak a barátaim, 76-ban születtem
én meg mindig mindenkinek manó voltam már mint személyesen
családnak barátoknak szerelmeknek szomszédoknak
és mindik ezt használtam a neten
de mivel nem ritka elkezdtem becézni és manócika lett
de egyszer elírtam és mamocikalett
na azóta mindenhol mamocika vagyok de nem vagyok öreg mamó
ja és a 165 az a magasságom hogy mindenhol fel tudja használni a ritka nevet
családnak barátoknak szerelmeknek szomszédoknak
és mindik ezt használtam a neten
de mivel nem ritka elkezdtem becézni és manócika lett
de egyszer elírtam és mamocikalett
na azóta mindenhol mamocika vagyok de nem vagyok öreg mamó
ja és a 165 az a magasságom hogy mindenhol fel tudja használni a ritka nevet
Én a kicsi fiamat becézem így. Én szoktam a család férfi tagjainak hajat vágni. Géppel nyírtam a gyereket, és véletlenül 2 mm-re sikerült nyírni.
Na, amit én kaptam ezért!
Na, amit én kaptam ezért!
Nevem Sz. P. Zsanett és 25-én születtem
Apu-Csabi. Pan-Csabi
Kri(Krisztián)da(Dani)
két hétördögöm
két hétördögöm
Sziasztok!
Gondoltam érdekes lehet, hogy kinek, honnan ered a neve? Ha nincs érdeklődés sada néni úgyis törli :))
Nekem a cappucci úgy lett, hogy freemail címet kellett csinálnom, és nem volt semmilyen jó ötletem. De pont akkor volt egy cappuci márkájú kabátom, és úgy gondoltam az jó lesz, csak nem tudtam egy p-vel és két c-vel írják vagy fordítva, ezért lett 2 c, 2 p, amit előszeretettel le is szoktak hagyni :)
Gondoltam érdekes lehet, hogy kinek, honnan ered a neve? Ha nincs érdeklődés sada néni úgyis törli :))
Nekem a cappucci úgy lett, hogy freemail címet kellett csinálnom, és nem volt semmilyen jó ötletem. De pont akkor volt egy cappuci márkájú kabátom, és úgy gondoltam az jó lesz, csak nem tudtam egy p-vel és két c-vel írják vagy fordítva, ezért lett 2 c, 2 p, amit előszeretettel le is szoktak hagyni :)