Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 135 oldal |
Lenne még esetleg valakinek emailben kapott emag kuponja amit nem használ fel?
lenne 1db 3000 ft emag kuponom, 2 db Milka Lidl blokkot szeretnék érte
🙈😂 csak automatikusan akartam csinálni..elküldtem! Anita
De hiszen ott van az e-mail címe.
Itt nem hozza a mail címet, írj nekem van szivesen odaadom.. emag-anett
Anett1125 2021. november 28. :: 20:41
Sziasztok! December 12-én lejáró, emailben kapott emag kupont keresnék kislányom ajándékához. Az anett.strenner@gmail.com címre szeretném ☺️ nagyon köszönöm ha tudtok segíteni.
Sziasztok! December 12-én lejáró, emailben kapott emag kupont keresnék kislányom ajándékához. Az anett.strenner@gmail.com címre szeretném ☺️ nagyon köszönöm ha tudtok segíteni.
Sziasztok,
Nagyon megköszönném, ha valaki nekem adná a 3000 ft-os EMAG kuponját, ha nem használja fel.
Nagyon megköszönném, ha valaki nekem adná a 3000 ft-os EMAG kuponját, ha nem használja fel.
Sziasztok!
Kreativjatek.hu oldalon felhasználható 20%-os kupont keresek.
Köszönöm
Kreativjatek.hu oldalon felhasználható 20%-os kupont keresek.
Köszönöm
Koni83 2021-11-29 :: 12:54
Sziasztok
Vkinek nincs egy felesleges emag kuponjaM Mosógépet kell vennem, mivel behalt a régi és ha esetleg vki nem használja fel Nekem jól jönne most! Köszönöm a segítséget!
email címem: kozsanettbubuka@gmail.com
Sziasztok
Vkinek nincs egy felesleges emag kuponjaM Mosógépet kell vennem, mivel behalt a régi és ha esetleg vki nem használja fel Nekem jól jönne most! Köszönöm a segítséget!
email címem: kozsanettbubuka@gmail.com
Nincs valakinek felesleges Petissimo kuponja?
Sziasztok
Lenne valakinek esetleg emag3000res kódja amit nem használ fel?
Köszönöm
Lenne valakinek esetleg emag3000res kódja amit nem használ fel?
Köszönöm
Köszönöm, már nem keresek. Egy kedves fórumostól kaptam.
Felesleges Emag 3000 Ft-os kódja lenne valakinek?
fgabcsi! Ment e.mail 😄
Sziasztok! Felesleges Emag 3000 Ft-os kedvezmény kódja lenne valakinek felesleges? Kisfiam nagyobb értékű ajándékához szeretném beváltani. Köszi
Torv1k!
Ha esetleg tudod, hogy melyik nap vetted akkor próbálj meg a SPAR vevőszolgálaton kérni egy másolatot, nekik meg kell hogy legyen a rendszerben! Hátha segítenek
Ha esetleg tudod, hogy melyik nap vetted akkor próbálj meg a SPAR vevőszolgálaton kérni egy másolatot, nekik meg kell hogy legyen a rendszerben! Hátha segítenek
Sziasztok! Egy érdekes kéréssel fordulnék hozzátok...(adminok előre is köszönöm ha maradhat legalább 1 napig...) A Pöttyös nyereményjátékban sikerült jó időpontban feltölteni a kódot és nyernem, azonban sajnos elkerülte a figyelmemet, hogy a blokkot is meg kellene tartanom. Van esetleg bárki a csoportban, aki szintén játszik a Pöttyössel, de figyelmesebb volt és lenne egy felesleges blokkja (november 3. előtt, multipack, Sparban vásárolt). Nagyon szépen köszönöm előre is!
van valakinek Foxpost kuponkódja amit átadna?... ha nem tűnik telhetetlenségnek, akkor egyből 2 kellene...
Reál Tefal hűségpontokat keresek, 5db-ot minimum. Köszönöm
Szeretnék 3 db üres Blikk matrica gyűjtőlapot. Személyes átvétel, Miskolcon.