"A Pályázat beérkezési időpontja az adatbázisban való rögzítésének
a szerver belső órája szerinti időpontja."
Hogy mi okozhatja ezt a jelentős eltérést a küldés és a rögzítés időpontja között, arról fogalmam sincs.
timotka: Nekem is ugyanazt a szöveget küldték mint a többieknek. Csak én 500 körüli vásárló voltam szerintük.
Elnézést a flood-ért és a téma újboli felhozataláért. Ezennel elengedtem a dolgot.
Megírtam nekik, hogy húséges és rendszeres játékosként sajnálom hogy végül igazából mégsem nyertem.
De kiemeltem hogy a fórumtársak közül bár sokan ugyanígy jártak, azért valakinek mégis sikerült. Hátha ide tévednek és észreveszik magukat. Örülök hogy a többieknek sikerült...
"drops the mic"
Sünkutya ezt mivel magyarázzák meg?! Nekem is elutasították mindkettőt.

Téglagyári
Nekem ugyanez:
Kedves Játékos!
Köszönjük az ismételt érdeklődésed és részvételed a nyereményjátékunkban!
Kérésednek megfelelően újra alaposan átvizsgáltuk a beküldések gyorsaságát és a rendszerünkben úgy látjuk, hogy Te a 340. számú pályázatot küldted be.
Sajnálatos módon ezáltal nem kerültél be az első 100 beküldés közé és nem tudjuk elfogadni a nyertességed.
Megértésed köszönjük és reméljük, hogy legközelebb is részt veszel a nyereményjátékunkon! 😊
Hogy ezeket mekkora .......
Ugyanezt írták nekem is a Powerade játékra. Csak a sorszámom más. Azért is furcsa mert délután 2-kor vásároltam és nyertem. Listába nem vagyok. A barátnőm este 8-kor küldte és nyert. A neve ott van a 100 között.
Kedves Játékos!
Köszönjük az ismételt érdeklődésed és részvételed a nyereményjátékunkban!
Kérésednek megfelelően újra alaposan átvizsgáltuk a beküldések gyorsaságát és a rendszerünkben úgy látjuk, hogy Te a 219. számú pályázatot küldted be.
Sajnálatos módon ezáltal nem kerültél be az első 100 beküldés közé és nem tudjuk elfogadni a nyertességed.
Megértésed köszönjük és reméljük, hogy legközelebb is részt veszel a nyereményjátékunkon! 😊
Lay's játéknál minden feltöltésnél újra kell regisztrálni? Frappáns megoldás. Mondjuk a Milkánál is.
Nincsenek illúzióim. Előző játékukban a saját játékszabályukat egyértelműen felrúgták azzal, hogy a 70 napot messze nem tartják egy olyan nyeremény kiküldésénél, amit 2 mp generálni, nem arról van szó, hogy nem tudták időben beszerezni. Innentől fogva úgy értelmezik és alkalmazzák a szabályaikat, ahogy akarják.
"sértő vagy bántó közlés"
Ez nem azt jelenti, hogy a negatív élményt nem lehet megírni, csak annyit, h korrekt módon, nem fröcsögve, nem köpködve és nem valótlanságot. szvsz.
Tesco-t sajnos lehet csesztetni sok dolog miatt, ugye a Mastercard-os nyereményekkel is lógnak még sokunknak és a lebonyolító a Tesco-tól várja az e utalványokat, szóval talán kivételesen nem a wonderduck a hunyó.
Viszont! A mostani játékukban nem tudom olvastátok-e a következőt(tegnap fedeztem fel):
2.3. A Szervező által indokolás nélkül kizárásra kerül a Játékból és a sorsolásban való részvételre nem jogosult az a Játékos, akinek vonatkozásában megvalósul az alábbiakban meghatározott feltételek bármelyike:
a) bármilyen fórumon (offline vagy online), vagy a Játékkal kapcsolatos bármely felületen (pl. üzenőfali posztban) a Szervező vagy az általuk forgalmazott termékek tekintetében sértő vagy bántó közlést tesz, vagy ilyen magatartást tanúsít,
Szóval kedves játékosok! Kuss a nevetek akkor is, ha romlott terméket vesztek náluk, különben kizárnak a játékból.
pityesz76
Azért én igenis bízom benne, hogy a sok kicsi sokra megy elv alapján ha valamivel / valakivel elégedetlenek a vásárlók, idővel érezni fogja a nagyobb cég is.
TESCO kapcsán: nekem pár hónapja ott lett elegem, hogy egy (amúgy rohadtul túlárazott) "Clubcard-dal olcsóbb" terméknél a kedvezményt nem érvényesítette a rendszer. Ha nem 4 tételt vásárolok, talán észre sem veszem, fel sem tűnik az a 800 Ft differencia. Megoldottuk, az ügyfélszolgálatos csajok segítettek. De innentől fogva nem bízom abban, hogy a több-1000 tételből "véletlenül" nincs pár-10, aminek az ára fixen magas (dacára a feltüntetett Clubcard-os "kedvezményes" árnak).
Mi is csak 1 normál háztartás vagyunk. Oké, a 2 gyerek miatt talán csokiból többet vásárolunk az átlagnál. De ha tudom úgy intézni, biztosan nem a Tesco-ból!
weber: +1
weber! Jogos, mivel apphoz kötött a játék és sokan vannak akik sima clubcardnál megmaradtak, de az appot nem töltötték le! Pl. Én a Screvoval is így vagyok, hiába fut rajta csomó játék.
Össze is hivta a tesco a válságstábot

😀😃🙂
Ahhoz képest, hogy kivételesen saját clubcard játszik csak, azt gondoltam, nagyobb az esély és hát látom, elég sokan nyertek kettőt is már az első héten. De hát ez van, játszunk mással.
Kellett volna?
Csak nagy-nagy szerencsével nyerhetsz.
Rengeteg játékos vásárlás van, nincs rá garancia, hogy sikerül.
Tesco elmehet a búsba. Az első 2 hétben összesen 8 pályázatom volt a clubcard-os játékra és egy utalványt sem nyertem. Be is fejeztem, úgyse szeretem a Tesco-t.
Szentesiné,timotka én is írtam nekik levelet semmi reakció! Nekem kiírta nyertem de mégse vagyok fent a listán! Mint sokan mások se itt!
Powerade 2 üzenetre sem válaszolt semmit. 2 nyeremény
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások