Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 2043 oldal |
Köszönöm a gyors választ neked. Akkor az ásványvízzel lyukra futottam, mindenesetre, válaszra sem méltattak. Köszi a H&M-es választ is, akkor türelmesen várjuk....
----------
----------
A Nestlé Aquarel már nem ők gyártják egy ideje, ha jól tudom.
A játék elején írtam a nagy kiszerelésű Félix miatt nekik, de azóta sem reagáltak.
H&M-et 14 napja nyertem, azóta nem jött, nem tudom mennyi időbe telik.
Mindenre fel lehet használni, nem csak lakásdekorációra.
A játék elején írtam a nagy kiszerelésű Félix miatt nekik, de azóta sem reagáltak.
H&M-et 14 napja nyertem, azóta nem jött, nem tudom mennyi időbe telik.
Mindenre fel lehet használni, nem csak lakásdekorációra.
Nestlén például az ásványvíz sem játszik de a Balaton XXL sem. Írtam nekik, de még nincs válasz + gyakorlatilag 6 nap alatt el is fogytak a jobbnak mondható garantált nyeremények...
Valakinek sikerült kivenni valamit?
Valakinek sikerült kivenni valamit?Az Activia játék most már negatívba megy át nálam. A család első visszaigénylése 10-én volt és még csak visszajelzést sem kaptunk rá, pedig elvileg 5 munkanapon belül kellene jönnie, akkor is ha valami nem lenne okés a blokkokkal. A többire sem jött, amit azóta küldtünk. Nem értem.
Én is írtam a hétvégén a Balaton xxl sincs a listába az írták megvizsgálják és értesítenek
Pont amiatt írtam ma nekik. A másik pedig a Purina one hydralife.
Igen, pl. a 44 darabos Félix macsekkaja sincs a jsz-ban és a játék oldalán sem lehet kiválasztani...
Már a 2. Nestlé termékbe futok bele pár nap alatt, ami nincs fent a listában, holott elvileg az összes Nestlé termék játszik.
Powerade
Nem tudom sorsolás után /ha sorsoltak miért nem értesítik a nyerteseket? Nem lenne a Fórumról NYERTES ? Ki sem volt plákátolva a játék,talán csak a Fórumosok /illetve ismerősei tudtak róla ,
Nem tudom sorsolás után /ha sorsoltak miért nem értesítik a nyerteseket? Nem lenne a Fórumról NYERTES ? Ki sem volt plákátolva a játék,talán csak a Fórumosok /illetve ismerősei tudtak róla ,
Denom!
Az oldalon én ma hajnalban írtam nekik amiatt, hogy volt egy új Nestlé termék, ami nem szerepelt a listában és rá 10 percre válaszoltak e-mailben. Az ajándékok számát meg remélem majd bővítik még, mert szerintem is tovább fog tartani a játék, mint az ajándékok. De az tény, hogy amint az ember lefoglalja az ajándékot, már csökken is a szám, pedig még akkor nem is ellenőrizték, szóval érdemes befoglalni, amint megvan a pont.
Az oldalon én ma hajnalban írtam nekik amiatt, hogy volt egy új Nestlé termék, ami nem szerepelt a listában és rá 10 percre válaszoltak e-mailben. Az ajándékok számát meg remélem majd bővítik még, mert szerintem is tovább fog tartani a játék, mint az ajándékok. De az tény, hogy amint az ember lefoglalja az ajándékot, már csökken is a szám, pedig még akkor nem is ellenőrizték, szóval érdemes befoglalni, amint megvan a pont.
Agi80 köszönöm az infót!
Akkor ezt a felét visszavonom a negatívból!
Akkor ezt a felét visszavonom a negatívból!
Denom
Attól függetlenül csináld végig, Pont beváltás válaszd ki a terméket stb....engedi a rendszer, ne várd meg még jóváírják....majd ellenőrzik ha kiengedik a terméket postázásra!
Attól függetlenül csináld végig, Pont beváltás válaszd ki a terméket stb....engedi a rendszer, ne várd meg még jóváírják....majd ellenőrzik ha kiengedik a terméket postázásra!
Nestlé hűségprogramjában kezdés napján feltöltött blokkot/pontot nem írták még jóvá, holott a játékszabályzatban két munkanapot ígérték rá!
Ehhez képest már tegnap is volt fogyás a beváltható termékekből mára pedig Tefal lábas konkrétan elfogyott! (Tudom, hogy abból volt a legkevesebb darabszám.)
Ilyen roham tempóban a többi készlet sem fog 2 hétnél tovább tartani! Ezért sajnálatos, hogy a lassú elbírálás miatt hátrányos helyzetbe kerül az ember!
Ehhez képest már tegnap is volt fogyás a beváltható termékekből mára pedig Tefal lábas konkrétan elfogyott! (Tudom, hogy abból volt a legkevesebb darabszám.)
Ilyen roham tempóban a többi készlet sem fog 2 hétnél tovább tartani! Ezért sajnálatos, hogy a lassú elbírálás miatt hátrányos helyzetbe kerül az ember!
Sada vagy csak szimplán különbséget tesznek Penny kínálatban a városokban 🤣
Menny = Penny. 🫣
Felénk is van a Mennyben 3 féle is. Matrica is rajta.
Legalább 243 penny üzlet van Magyarországon.
Lehet, hogy nem ugyanabban jártatok.
Lehet, hogy nem ugyanabban jártatok.
Vágási 2.0
Pennybe vagyok itt nincs! Privát Hús van :/ nem azzal keverted megtévesztő a csomagolása majdnem ugyanaz ránézésre.
Pennybe vagyok itt nincs! Privát Hús van :/ nem azzal keverted megtévesztő a csomagolása majdnem ugyanaz ránézésre.
A Pennyben láttam már promós Pápait.
De mivel nyerő időpontos a fődíj is, később vásárolok/pályázom.
Csak nem az első héten van a fődíj nyerő időpontja...
De mivel nyerő időpontos a fődíj is, később vásárolok/pályázom.
Csak nem az első héten van a fődíj nyerő időpontja...
Laci akkor szerintem Húsvétkor vagy előtte 1 héttel kellet volna indítani nem tegnap... :/