weber
Tényleg köszi, hogy jelezted! Szerintem épp erről szól ez az oldal, hogy megosztjuk egymással a tapasztalatainkat.
FlyGuy
Értem a "viccet", de nem feltétlenül értek egyet Veled. Aki a matricát megoldja, szerintem blokkot is tud keríteni hozzá (mert mondjuk adott boltban dolgozik). Én is találkoztam a problémával (egyik boltban volt, a másikban jellemzően már nem volt matrica a terméken).
Szerintem ez leginkább azzal kics*szés, aki nem akar/nem tud többször vásárolni egy nap. Vagy nem olvassa a fórumot...
Pick: igy a jó...
Így biztos nem megy át egyetlen egy lopott matrica sem

weber
Köszi szépen az infót! (Ma reggel én is akartam venni pár PICK-et, de aztán elhalasztottam. Figyelni fogok az 1 blokk, 1 termék szabályra).
Pick átesett a ló túlsó felére! Az előző játékban 1 blokkal lehetett végig játszani, ha volt hozzá elég kódod, most meg veszek 1 blokkon 2 terméket, 2 kóddal és csak 1-et enged feltölteni vele. Szuper.
Igen, nyilván!!! Én is rájöttem! Bocsi a kérdésért!😃
Nyilván a játék ideje alatt töltötte fel, különben kaparni sem tudott volna.
A választ kapta most.
Mikor töltötted? ( A játéknak már vége!)
Nagyon ki vagyok akadva a Screvo-ra! Megveszi az ember a nem is mindig olcsó dolgokat, feltölti, lekaparja, amit kell, és nem nyer. Most viszont azt hittem, hogy fordult a kocka. Feltöltöttem a Kométa blokkot, valami olyasmit írt ki, hogy ha kész szendvicset kaparok, akkor nyertem. Magam sem hittem először, de olyan szendvicset találtam, amin tényleg minden rajta volt. Aztán a tovább gombra kattintottam, és jött a hideg zuhany: sajnos most nem nyertél...
És a hab a tortán: ezt rögtön megírtam nekik, és tegnap jött meg a válasz: örülünk, hogy tetszik a játék!
Jelszó emlékeztető - új jelszó, és be tudsz lépni.
Nekem Edge-ből működik, azt próbáltátok?
Még most sem működik a Nestlé.
Veszkó
Nálam ugyanez. Kb. 2 hónap óta az 1. bejelentkezési kísérletre írta, hogy "túl sok". Cache törlés, másik böngesző, inkognitó mód stb. rutin után elkönyveltem, hogy rossz az oldal, én hagytam a csudiba. (1 vagy 2 pályázatom van/lenne/lett volna ide).
Nekem is volt ilyen korábbi játékoknál.
Később újra próbáltam, akkor be tudtam lépni.
veszkó
Nekem se engedte a Nestlé a belépést,de nemcsak az Aldinál a Lidl Magginál is ezt irta ki
Aldi - Nestlé
Nem tudok belépni. "Túl sok bejelentkezési kísérlet.
Próbálja később"
Találkozott ilyennel vki?
Köszönöm!
Az imént érkezett meg a Picktől a pótnyertesként kapott vágódeszka. Kritikán aluli. Buborékcsomagolssal együtt erőltették a keretbe a lepattogzott és továbbtöredező fémbetétet, a fa a sarkokon felszakadva, pedig a csomagolás sértetlen, nem a szállítás közben keletkeztek a hibák. Csalódás...
Én is írtam nekik tegnap, hogy nem lehet visszamenőlegesen áprilisi dátumot feltölteni.
Telefonon ez a kézzel átírás nem működik, nem jönnek fel a betűk, számok.
Nagyon körülményesen, de működik, én is írtam nekik.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások