Az idén másodjára fogadtam Rosbergre...
amikor először tettem, akkor valami technikai hiba adódott, és feladta, pedig előtte nyerő sorozata volt, most meg már a rajtnál beragadt
Már csak olyanokra fogadok, hogy 0,5-nél több gól várható, vagy szögletek száma Itt már tényleg nem lehet semmit sem eltalálni! Az biztos, hogy a tegnapi meccsről még 100 év múlva is beszélnek!
Annyi meccset elbuktam, hogy a mai németre nem mertem már fogadni, viszont az esti meccsre mindenfélét fogadtam, remélem visszajön annyi, hogy még a holnapi meccsekre tudok annyit tenni, hogy teljesítsem az aktuális periódust a tippmixpro-n!
áhh, hiába az örömöm, bebuktam a francia 2-3 góllal......pedig de éreztem ezt a costarica győzelmet........
olaszok sem lőttek Zsanett... Samidala remélem te legalább nyertél.... !
Mindegy holnap is lesz nap......
Go-go Argentína......
Olvastam, hogy a spanyol-holland meccsen nyert egy rakás pénzt egy spanyol (azt hiszem)
Annak az eredménynek is milyen kicsi esélyt adtak... A pasi meg mert, és nyert.
Máskor én csak 1-2 százast kockáztatok, nagyon ritkán rakok 1-2 ezrest, és nagyon rosszul esik, ha nem jön be a tipp.
Fogadtam rájuk, de igazán nem is követem az eseményeket, próbálok az esélyesebbre fogadni, de itt már annyi meglepetés történt, hogy az fogad jól, aki a lehetetlenre fogad
Tegnap raktam 2eFt-ot arra, hogy nem lesz kiállítás a japán meccsen Egész VB alatt van 3-4 kiállítás, én pont beletrafáltam A tegnapi napon a szerencsétlenségek halmaza volt.