Tényleg el kellene látogatni Budapestre, kimenni a nyugatba,keletibe ott lenne kinek.
Hajléktalannak.... KÖNYÖRGÖM!!!!
benudori! ötlete jó.
nem kell vissza kunyizni a csomagolást.
de utcán meg kinek?
megkérdezed,hogy szegény e?
tuti azt mondaná igen.
)
amilyenek a magyar emberek.
egyébként amit még nem láttam beírva vagy elkerülte a figyelmet.
nyugdíjasok és vagy otthonok.
illetve nagycsaládosok.
ugyan nem vagyok tag, de mi lenne, ha blokkos élelmiszereket vennétek, már aminek a blokkja kell a játékhoz?
Igen ez a gond ezzel bontott csomagolású terméket kórházba tuti nem lehet bevinni, lehet hajléktalanszállóra sem... max. elosztogatjuk az utcán...
Csak hangosan gondolkodom.
Minden támogatás ami gyerekekkel kapcsolatos támogatom.
Esetleg ilyen intézmények előzetes személyes felkeresése jó ötlet lehet,hogy tájékozodjunk a körülményekről.
A másik dolog nem tudom a pontos választ,de közintézményekbe mint Kórház,Óvoda,Gyermekotthon stb..
Lehet ÁNTSZ engedély kell,hogy bevihess élelmiszert.
Bármilyen ételmérgezés elkerülése miatt.
Gondolom senki nem szeretne későbbiekben büntetést fizetni a megnyert pénzből.
Budapest meg azért van kizárva mert itt több a pénz.
Jó akkor csináljuk azt, hogy hajléktalanszállót, illetve ingyenkonyhát támogatunk a termékekkel,ha a játékkal vmi pénzt nyerünk akkor a pénzből gyerekeket....
De az h. lesz megoldva h. a termék csomagolását visszakapjuk? Csomagolás nélkül adjuk oda, v. elfogyasztás után kérjük vissza? Mindegyik necces....
Kórházba lehet el se fogadják csomi nélkül....
Én nem rég óta lakom Veszprémben,és nem nagyon tudom milyen intézmények vannak ebben a témakörben de majd körbe kérdezek.
A nagyobb intézményekkel az a baj, hogy ők főleg anyagi támogatást szeretnének, sztem nem sokra jutnának pár kiló sajttal pl.
Úgyhogy sztem inkább több kisebb rászoruló intézményt kéne támogatni, minél több részén az országnak, nagyság és elhelyezkedéstől függetlenül, értem ezt Bp-re is! Aki nem itt él el sem tudja képzelni, hogy Pestnek vannak olyan elhanyagolt kerületei ahol szintén elég sok a gond!!
Elkészül a térkép akkor látjuk melyik részről hányan vannak és lehetne mindegyik csomópontból egy kisebb jótékony szervezetet támogatni akár gyerekes akár más!
Már csak 11 emberkének hiányoznak az adatai a 41-ből...
Légyszi, küldjétek, hogy a pályázat összeálljon jövő hétre!
marilyn
khenik
gabi22
nita67
szőkebabu
DZsuzsa
k19820922
fedit19
szentesiné
elizi
polly
teljes név-város-életkor-hány éve tag
Én sem vagyok pesti, de ide az ország minden részéről járnak minden korosztályból betegek rehabilitációra:
http://www.yamamoto.hu/intezet
Találtam egy oldalt, esetleginnen lehet ötletet nézni!
http://autista.info.hu/
Budapestet kizártuk? Lehet, hogy több pénz jut egy-egy helyre, de sokkal több is a gyerek! (NEM a Tűzoltó utcai miatt írom, felőlem bárki más is lehet, az elgondolás szép, és csak ez számít!)
http://www.tothantal.hu/index.php/alapitvany.html
Tóth Antal Alapítvány a Hallássérült Gyermekekért 1991 óta folyamatosan, sikeresen működik. Legfőbb célunk a hallássérült gyermekek segítése, tanulmányaik, mindennapjaik könnyítése.
Sopron
Akkor van 50 jelentkező kb... Budapestet kizárjuk, és mindenki aki nem Budapesti adjon egy "támogatandó" intézményt, és szavazzunk....
...hogy azok közül kiket fogunk támogatni ha....
Csak szavazással lehet dönteni, de ahhoz kell egy lista.
Hajrá!
Szavazással dőlt el, h. játszani fogunk és hogyan... ez is így célszerű, csak haladjunk....
sada - ez már csak részletkérdés lenne. gondolom, hogy szívesen hozzájárulnának, ha megtudnánk, hogy nekik gyűjtünk.
Vali - igazad van, valószínűleg sok támogatást kapnak. Csak mindig elszorul a torkom, ha szóba kerülnek. Egy ismeretlen kórházzal más a helyzet.
Bocsi, hogy ilyen darabos vagyok, csak közben főzök. Szóval: nekem (sajnos) nincs mér gyermekem, ezért nincs ilyen tapasztalatom sem( ez viszont szerencsére). Itt a fórumon van több olyan kisgyerekes anyuka, akik sajnálatos módon rá voltak már szorulva különféle gyermekorvosi kezelésekre, kúrákra, stb. Ha ők esetleg tudnának javasolni valakit(valakiket), akik az ő tapasztalatuk alapján rászorulnak és meg is érdemlik.....
Hajni, a magam részéről úgy gondolom, hogy bár ott is nagy szükség van a pénzre, de nekik van alapítványuk és nagyon sokan utalják oda szerencsére a pénzt.
Viszont ezeknek a kisebb anya vagy gyerekotthonoknak nem mind van alapítványuk, sokkal kisebb támogatásban részesülnek, talán ott nagyobb a szüskég.
De persze amit a többség szeretne, csak jó lenne, ha mindenki nyilatkozna
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások