Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 63 oldal |
"Mizo top madártej ízű" - túrórudiknál a boltokban - nagyon finom!!
Gesztenyéből főnek ki a kukacok

Ilyen Maggi ázsiai pirított tésztát lehet még kapni valahol? Vagy kivonták a forgalomból? http://www.href.hu/x/im10
magdalin! nem selejt ,régebbi tojás

Farm garas játék miatt vettem Farm tojást... Na ehhez fogható gusztustalan randa színű tojást még nem láttam. Csúnya sárga, szét placcsan, ....
Máskor is vettem már Farm tojást, azzal nem volt gond, a játékos dobozba rakják a selejtet?
Máskor is vettem már Farm tojást, azzal nem volt gond, a játékos dobozba rakják a selejtet?
Anthon Berg Cherry in rum csoki nagyon finom, nem tudjátok hol lehet ilyet kapni?
Most hétvégén végre kaptam citromos túrótorta ízű görög joghurtot.Isteni finom
Arra gondoltam, ha túrót tennék még bele, palacsintába milyen finom töltelék lenne

Sadát megerősítem!!!!!!!!nem fehér embernek való

Susa: van amelyik magnéziummal dúsított. nekem az be szokott jönni. Még akkor rendeltem tőlük elég sokat amikor fényképezőgépet adtak hozzá.
Ihatatlan édes szirup.
Hát ez az Active O2 víz milyen drága. A Sparban 479 Ft, 4 db-ot kéne venni, majdnem hanyatt vágódtam. És vajon ez miért olyan jó dolog? Mi az előnye ennek a víznek? 

Hát ez az Active O2 víz milyen drága. A Sparban 479 Ft, 4 db-ot kéne venni, majdnem hanyatt vágódtam. És vajon ez miért olyan jó dolog? Mi az előnye ennek a víznek? 

Fül és torokfájásra ,körömgombára is szuper!
Tényleg nagyon jó a first, minden sebre, mert csírátlanítja, gyorsan hámosítja a felületet.
Mindekinek ajánlom!
Akit érdekel részleteket tudok írni, más forever termékkel kapcsolatban, és beszerzési lehetőségekről is.
Mindekinek ajánlom!
Akit érdekel részleteket tudok írni, más forever termékkel kapcsolatban, és beszerzési lehetőségekről is.
Tök szupi Crivit sportmelltartót lehet kapni a Lidl-be és csak 1700 Ft (mármint az márkásabbakhoz képest csak)
DANONE GÖRÖG citromos túrótortaízű joghurt - szerintem nagyon finom! 

Forgalmazótól is!
bioszallito.hu napi akció 6600Ft helyett 5790Ft
bioszallito.hu napi akció 6600Ft helyett 5790Ft
Ezt a forever-t hol lehet kapni, és kb. mennyiért? A stressztől időnként ekcémaszerű tüneteket kapok.
Nem szoktam Carte d'Or jégkrémeket venni, mert nem szeretem, de ma megkóstoltam az intersparban a Caffé Latte ízt és az nagyon finom!! 

Köszi a válaszokat!
Akkor maradok inkább a First-nél, én is használtam szülés után azonnal a sebre és tényleg nagyon jó volt. (nekem kimondottan a nődoki ajánlotta). Csak gondoltam a kistesónál kipróbálom a Rossmannost, most akciós épp, de inkább nem kockáztatok.
Akkor maradok inkább a First-nél, én is használtam szülés után azonnal a sebre és tényleg nagyon jó volt. (nekem kimondottan a nődoki ajánlotta). Csak gondoltam a kistesónál kipróbálom a Rossmannost, most akciós épp, de inkább nem kockáztatok.