Ki hány éves?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 9 / 13 oldal |
45 leszek jövő hónapban.
35
okmányaim szerint szerint 1964-ben helyeztek üzembe (vízöntőként)
A rendes évi állapotfelmérés eredménye szerint:
állapot - megkímélt
kora - az adott helyzet megkíván
gyermekei száma- 1 ( 27 éves,és nagyon jól viseli "anyudli" őrültségeit)
életmód - gyűjtögető
alaptermészet - vidám /úgy gondolom azok akik néha megszólnak ezért csak irigykednek./
mottó- mikor azt mondják,hogy persze könnyű neked- csak azt szoktam mondani. Itt a zsákom,cseréljünk. Meglátjuk kié nehezebb.
amit nem szeret - a savanyú emberek, a nagyon negatívak akik az én pozitív energiámat is elszívnák ha tudnák
,akik a nagy életbölcsességekkel bombáznak.
fő tevékenységi köre - túlélésre törekvő
hosszútávú memória -jó , még nem felejtettem el azt sem milyen gyereknek lenni
rövidtávú memória - mi is volt a kérdés?
A rendes évi állapotfelmérés eredménye szerint:
állapot - megkímélt
kora - az adott helyzet megkíván
gyermekei száma- 1 ( 27 éves,és nagyon jól viseli "anyudli" őrültségeit)
életmód - gyűjtögető

alaptermészet - vidám /úgy gondolom azok akik néha megszólnak ezért csak irigykednek./
mottó- mikor azt mondják,hogy persze könnyű neked- csak azt szoktam mondani. Itt a zsákom,cseréljünk. Meglátjuk kié nehezebb.
amit nem szeret - a savanyú emberek, a nagyon negatívak akik az én pozitív energiámat is elszívnák ha tudnák

fő tevékenységi köre - túlélésre törekvő
hosszútávú memória -jó , még nem felejtettem el azt sem milyen gyereknek lenni
rövidtávú memória - mi is volt a kérdés?

30
32
34
27
27
32
34
50 / januárig /
Timso
Ebből látszik, hogy jólneveltek.
1.) Köszönnek.
2.) Nem tegeznek le egy felnőttet.
Mondd meg nekik, hogy téged tegezhetnek, tegezzenek.
Ebből látszik, hogy jólneveltek.
1.) Köszönnek.
2.) Nem tegeznek le egy felnőttet.
Mondd meg nekik, hogy téged tegezhetnek, tegezzenek.
41. De mindig annyi, amennyit a környezet kíván. Van amikor óvodás, van amikor nyugdíjas. Most jelenleg 240. 

30
és annyira nem bírom, amikor a liftbe a 12-13 éves szomszédok csókolomot köszönnek!!!!!!!!
és annyira nem bírom, amikor a liftbe a 12-13 éves szomszédok csókolomot köszönnek!!!!!!!!
41 múltam
19.,18 és fél 8 éves gyerekek anyja vagyok
19.,18 és fél 8 éves gyerekek anyja vagyok

28
28
Paintuci hozzászólása nagyon jó, nekem is tetszik.
ha a gyerekek kérdik, akkor szigorúan 18 múltam, és magamban jót mosolygok, amikor kerekedő szemmel elkezdenek gondolkodni. aztán azt gondolják, hogy 23-24. így simán le tudok tagadni 3-4 évet, és ez olyan jó
(amúgy 27)
amikor csókolomot köszönnek, akkor kicsit öregnek érzem magam, de az elsősök a legtündéribbek, mert csak egyszer voltam náluk helyettesíteni a napköziben, de ők tegeznek, ha találkozunk a folyosón. így mindig visszafiatalodom
ha a gyerekek kérdik, akkor szigorúan 18 múltam, és magamban jót mosolygok, amikor kerekedő szemmel elkezdenek gondolkodni. aztán azt gondolják, hogy 23-24. így simán le tudok tagadni 3-4 évet, és ez olyan jó

amikor csókolomot köszönnek, akkor kicsit öregnek érzem magam, de az elsősök a legtündéribbek, mert csak egyszer voltam náluk helyettesíteni a napköziben, de ők tegeznek, ha találkozunk a folyosón. így mindig visszafiatalodom

50.
38