Építkezni, meg regizni lehet? Ez felettébb érdekes. Talán bizony hiányoznak az ajándékok?

" alt="

">
Azt hittem ma indul a kávéfarm,de sajnos tévedtem.
Elég nagy hiba volt elindítani,de arra kíváncsi lennék hogy jóváírták már a kódjaimat,
Köszi a válaszokat... mivel nekem nincs időm, meg türelmem se ilyen farmerságra, ezért nem lesz olyan egerem, meg órám...

" alt="

"> feltéve ha nem cserélek...

" alt="

">
Ha vki megválna az egértől, meg órától szóljon....
attika
az info@nestle.hu is jó
attinka
info@hu.nestle.com
A sorsjegy a jövőre vonatkozik, ha majd elindul végre a termelés.
gondolom a 13-a csak + "duma" volt,rájöttek ,hogy a sok hiba miatt nem tudták sokan befejezni. mint ahogyan akik most szerettek volna regizni azok sem büntethetők,hogy nem vesznek részt a mostani sorsolásban,hiszen nem a regizők hibája,hogy nem működik
tikarma: az igaz,de ettől függetlenül a családunkban is így volt nyeremény
törpinek lehet igaza,a fiam nyert csomagot,114. a sorban és nem fejezte be az építkezést péntek reggelre.
törpi!
Ha belépsz a Kávéfarmra, Nyerteseinket megnyitod, szó nincs arról, hogy a termelést elkezdők között sorsolták a második 100-at 13-án. Szerintem.
az én beírásom a jó,gondolom azért mert akkoriban is sokszor volt hiba és sokan nem tudtak elkészülni.
Paintuci!
Aki május 13-ra befejezte az építkezést, azok között sorsoltak 2x100 ajándékcsomagot. Eredetileg 100 volt, de péntek 13. apropójából megduplázták.
Paintuci: nem kellett sorsjegy. 100 csomagot azok között sorsoltak,akik végeztek az építkezéssel és 100 csomagot azok között akik elkezdték
A nem rég nyert ajándékcsomagotokat azt h. nyertétek? Vettetek sorjegyet? Vagy mert építkeztetek, termeltetek azért voltatok a kalapban....?
Köszi a segítséget!
Macika! Írtam Neked, de visszadobta a leveleződ! Tudnál nekem címet küldeni?
Én úgy olvastam, hogyha termelsz meg vonalkódot küldesz be, azokért a kávészemekért sorsjegyet vehetsz majd és akkor majd kisorsolhatnak a különféle ajándékokra. De hogy ez hogy fog működni azt én se tudom.
Csomagot akkor nyerhetek ha felépült a farmom v. ha folyamatban van az is jó?
Vagy pont ilyen csomag már nem lesz? Új csomag lesz? Mire jók a babszemek?
attinka, macikának írj, ő is írt nekik és válaszoltak is neki. Olvass vissza egy kicsit

" alt="

"> Jó éjt.
Köszi. Tudtok nekem e-mail címet adni? Bárhogy is keresem, a kávéfarmos oldalon nem találok.

" alt="

">
Attinka aki nyert, azt e-mailben értesítették, és adatokat is kértek az e-mailben egy űrlapon. szerintem írj nekik,kérezd hogy regizzél-e újra, mivel az e.mail címedet tönkretették. De szerintem regizned kellene újra.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások