krysztasz
Annyival többet hallottam a híradóból, hogy a sima 80 Ft.

" alt="

">
Hol találom a posta díjszabását?
Díjkalkulátort találtam, de én azt keresem, amit a postán is kifüggesztenek, azt a "zöld hatásút". Szokott lenni a posta honlapján, azt keresem.
A díjkalkulátoron a 30 g továbbra is 75 ft. De változott, a hiradóba az els. árát hallottam, 105,a többit nem.
hanika
a blokk vagy a feladóvevény is megteszi legrosszabb esetben. Legalább megbüntetnék a postát, mert idén a jövő évi áron számolnak...
Ma a postán vettem postakész borítékokat.Poénból megkérdeztem: "holnaptól emelkedik az áruk?"
Postás hölgy természetes hangnemben ezt válaszolta:"hogy persze"
Gondolom, kértél számlát már csak a számlás játék miatt is. Írd meg, faxold el a posta központi ügyfélszolgálatnak. Ilyet nem tehetnek!
Én dec. 30-án adtam fel 2 csomagot, gondoltam még idei áron felveszik, de már a 2010-es csomagárat, 2*990 Ft-ot fizettettek ki...nem értem.
sada
Köszönöm szépen

" alt="

">
bonnyka
Vissza. Cca. 3 hét múlva megkapod.
Már reagált a posta ügyfélszolgálata a tegnapi levelemre. Gyorsak voltak.
Csak annyit írtak, hogy nyilvántartásba vették a levelemet és majd jelentkeznek a válasszal. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
Segitséget szeretnék kérni:
Ha valakinek küldök ajánlott levelet, de nem veszi át, ugye visszaküldik nekem? Fizetnem kell érte? Ha igen, mennyit?
írjatok a szelvény miatt az ügyf-ra, posta címmel együtt. Nem hiszem el, hogy efogyott volna, vagys mindet az ügyfél kapta, vette volna meg.
szildi: igazad van

" alt="

">
Nadina
Vegyél akkor is, ha új áron adja, de kérj róla számlát!!!
Holnapi dátumú számlát nem állíthat ki 2010-es áron!
Ha megteszi mégis, ott a kezedben a "corpus delicti, és irány a fogy.védelem!

" alt="

">
nálunk csak az elején volt kb. 2 hétig
Ma én is vettem postakész borítékot. Kértem volna nyereményszelvényt. A hölgy közölte velem, hogy már elfogyott, már múlt héten sem volt. Ezen mindig fel tudok háborodni, hogy ha szerveznek valamit, akkor legyen hozzá minden. És ez nem is kis posta volt, hanem a csepeli nagyposta.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, kíváncsi vagyok reagálnak-e rá. A postát egyenlőre kerülöm. Biztos nem leszek népszerű.

" alt="

">
Megnéztem délig nyitva lesznek
Nadina

" alt="

"> Mondtad vonlna, Te pedig tavalyi árat fizetsz érte...
carla
szerinte is nyitva kell(ene) lennie a postáknk vmeddig, de én el tudom képzelni, hogy a kisebb posták már nem. Ha mégis, akkor igen nagy szem meresztgetéssel fognak nyitva lenni...
Jártatok úgy, hogy a kaparós sorsjegyet - amit ti kapartatok le - vissza jön az sms, hogy már beküldték? 21-én így jártam, írtam is az ügyfélszolgálatra, hétfőn írtak, hogy küldjem el a telefonszámomat, azóta síri csend. Pipás voltam, lényegtelen, hogy több kódom volt, de - én - elvárom, hogy egy se legyen hibás, beküldött... stb.stb. Azért annyit elvártam volna, hogy techn. probléma, a butaságot erre lehet fogni.
Még jó, hogy a csomagomat idei áron dobta fel a mérlegre!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások