Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 81 / 93 oldal |
Danubiuson jó nagy csend volt ma a játékról.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Vagyok, itt vagyok jó reggelt!
Köszönöm a segitséget queene!
Bár sajnos igazad volt
Senki más nem érdekel?
Köszönöm a segitséget queene!
Bár sajnos igazad volt
Senki más nem érdekel?
Teri.
E-mailt megkaptam, köszi. Danubiuson mozijegyet lehet nyerni az új Jean Reno filmre, sms-t kell küldeni a 303030600-ra, hogy a két főszereplő melyik filmben játszott együtt.
Magyar ATV-n is megy valami játék, mai kérdés: Ki alakította a Húsz Óra c. film főszerepét? 1. Básti L., 2. Páger A., 3. Sinkovits I., 4. Latinovits Z., a 06-90-634-205-re kell a helyes számot elküldeni, esténként van az eredményhirdetés. Szombatonként az egész heti helyes megfejtők között Neckermann utazási utalványt sorsolnak, összeget nem tudom.
E-mailt megkaptam, köszi. Danubiuson mozijegyet lehet nyerni az új Jean Reno filmre, sms-t kell küldeni a 303030600-ra, hogy a két főszereplő melyik filmben játszott együtt.
Magyar ATV-n is megy valami játék, mai kérdés: Ki alakította a Húsz Óra c. film főszerepét? 1. Básti L., 2. Páger A., 3. Sinkovits I., 4. Latinovits Z., a 06-90-634-205-re kell a helyes számot elküldeni, esténként van az eredményhirdetés. Szombatonként az egész heti helyes megfejtők között Neckermann utazási utalványt sorsolnak, összeget nem tudom.

Kapott jelszóval felmentem az sms-ses fórumba és sehová sem jutottam. Ti voltatok már ott? Rengeteg témát találtam de az e-mailben említetettre nem akadtam. Kérlek, e-mailre írj!
Ja értem, aki az emiledet olvashatná, az hétvégén nincs gépnél
Írj nekem.
Írj nekem.
Teri, ha nem vagy listán, akkor alighanem nem tudjuk az e-mailcímedet.
A www.smshirszerzo.hu lehet a részleteket elolvasni
akkor figyelem
hanyatka még nem tudom ennyi volt csak a beharangozóban.
smshirszerző-re én is reagáltam nem jött válasz @- nem tudom ki van mögötte?
mit kell csinálni?
Most láttam az RTL-en. január 12-től sms kod fejtés a Danubiusz RTL klubb és a Blikk közös játéka.
figyeljetek, mert a sláger rádióban valamire készülnek. Pénzt? lehet majd nyerni... azt nem mondják, hogy mennyit.
benne vagyok az összefogásba
valaki küldött egy emailt, hogy iratkozzak fel egy listára a danubiussal kapcsolatba ha gondolod elküldöm
thiefman.
Én is benne vagyok.
Slágeren 4 jegyet adnak a Mambo Italiano c. filmre, valami szituációs játék van. A másik két nagyon nem hallottam semmit.
Én is benne vagyok.
Slágeren 4 jegyet adnak a Mambo Italiano c. filmre, valami szituációs játék van. A másik két nagyon nem hallottam semmit.
én is benne vagyok
Tehát akkor tagfelvétel még mindig tart.
Email cim + "forumos" neved.
Email cim + "forumos" neved.
Rádió FM95 napi nyerőszámokat jó lenne, ha itt tudnánk egymásnak megadni.
Teri.
@-on beszéljünk a Danubiusos hétfői játékkal kapcsolatban, ez szerintem működtethető lenne. E-mailre írj légyszi, gépünk halódik napok óta, m.helyen meg nagyritkán jutok a netre.
@-on beszéljünk a Danubiusos hétfői játékkal kapcsolatban, ez szerintem működtethető lenne. E-mailre írj légyszi, gépünk halódik napok óta, m.helyen meg nagyritkán jutok a netre.