nonka: ez szőrös vagy lapmágnes? Nem az amiben 4 db van együtt? Az sima disznó vagy tehén azt hiszem.
Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 81 / 255 oldal |
Őszi - Nici-s - (vad)disznós(?) hűtőmágneseket cserélnék most játszós dolgokra
Sága hűtőmágeseket (fényképkeret, jegyzettömbös) Bahlsen vagy Tento kódokra cserélnék.
4 db scooby-doo hűtőmágnest elcserélnék 1 raffaeló kódra vagy egy bonbonetti vonalkódra
Van Mivilágunk bevásálólistás, Kubu, Nádudvari és Kotányi "Elő a ráccsal" hűtőmágnes.
Keresek, Raffaello,Bahlsen, Bonbonetti, Penny-Baba, Penny-Knorr pályázat.
Keresek, Raffaello,Bahlsen, Bonbonetti, Penny-Baba, Penny-Knorr pályázat.
A budapesti Vasúttörténeti Parkban 4 féle mozdonyos lapmágnest (190ft/db.) és 8 féle műanyag tokos mágnest lehet kapni.
Gia Hozzászólás - 2009. november 14. :: 11:39
Gyógyszertárakban ingyenes Gyógyhír magazin mellé Verbena cukorka (2 szem) és egy picike (3x5cm) hűtőmágnes van csomagolva.
Gyógyszertárakban ingyenes Gyógyhír magazin mellé Verbena cukorka (2 szem) és egy picike (3x5cm) hűtőmágnes van csomagolva.
Viki: tökjó, küldök majd holnap képet. Jövő héten vehetek ha gondolod, a Tesconál találtam.
Köszi.
" alt="
">
Köszi.
" alt="
">Jól néz ki ez a KUBU mágni?
Rea: bakker. Mehetek vissza.
OTP-s mágnes ultra gagyi.
" alt="
">
OTP-s mágnes ultra gagyi.
" alt="
">Valaki küldene egy fotót az otp-s hűtőmágnesről?
Inmedioban 2 db Kubu vásárlása esetén Kubu hűtőmágnest adnak.
Inmedioban 2 db Kubu vásárlása esetén Kubu hűtőmágnest adnak.
Nekem is van cserébe OTP-s jegyzettömbös hűtőmágnesem.
Ezen kívül vannak még Madagaszkár 3D-s hűtőmágnesek eladásra v. cserére.
Ezen kívül vannak még Madagaszkár 3D-s hűtőmágnesek eladásra v. cserére.
OTP-s jegyzettömbös hűtőmágnest cserélnék. Mágnes nem érdekel.
Sága fényképtartós és jegyzettömbös mágnesem lenne cserére.
Szia ..és megvan még, mert akkor stipi stopi...
" alt="
">
" alt="
">Van egy 10*15-os üdülési csekkes hűtőmágnesem cserére. Nestlé pályázathoz vonalkódokat szeretnék érte.
na fent vannak képekkel együtt a tv-en az otp-sek
maradt 1 otp-s mágnes, ha érdekel valakit. kép csak barátokközt magasságban lesz róla.
teszveszen is van még pár mágnesem (105 ft-tól 250 ft-ig), ha érdekel valakit.
teszveszen is van még pár mágnesem (105 ft-tól 250 ft-ig), ha érdekel valakit.
ja és a lényeg, van kettő feleslegesem belőle, este megy teszveszre fényképpel
megvan az otp-s mágnes megfejtése Szegeden
" alt="
">
nem az otp-k előtt van, hanem a kárász utca nagyá felőli végén van a sátor. és ott van mágnes, meg cukorka meg csokika
a kvíz könnyű és segítenek is amúgy, nagyon kedvesek akik ott vannak (bár Szegeden nem sok bunkó hosstessel találkoztam
" alt="
"> Pécsett annál több szokott lenni
" alt="
"> )
" alt="
">
nem az otp-k előtt van, hanem a kárász utca nagyá felőli végén van a sátor. és ott van mágnes, meg cukorka meg csokika
a kvíz könnyű és segítenek is amúgy, nagyon kedvesek akik ott vannak (bár Szegeden nem sok bunkó hosstessel találkoztam
" alt="
"> Pécsett annál több szokott lenni
" alt="
"> )