mel6
Amazon Kindle 5 ebook olvasó (6” E-Ink Pearl 600×800 kijelző, 2GB memória, Beépített wifi)
S.O.S
E-digital kupont keresek,van valakinek?
Persillel nyert E-book olvasó mit tud, milyen típusú? Köszi
bejcsi
Az otp oldalán meg tudod nézni, melyik fiók meddig van nyitva.
A mai utalás is csak hétfőn ér már célba, azt hiszem,
kivéve ha a netbankban a kártyádról utalsz kártyára.
Westend 20-ig, szombaton 18-ig
Kaposváron ,hova mennél ? Bpesten 16-ig ,változó
Sajnos nem .ha van e számlád akkor onan tudsz utalni
és nem tudod véletlen a bankfiókok ma meddig vannak nyitva?
OTP bem a péztáribefizetés ingyenes az
utalásért fizetni kel
Sziasztok! Nem szoktam utalni, segítsetek. Ha valaki otp-s és otp szlára utal, akkor bemegy az otp-be és ingyenesen lehet utalni. Vagy a netbankján keresztül kell utalnia, de az fizetős?
Sziasztok! Oriflame-ezik valaki közületek? És van esetleg felesleges 2 db almás-fahéjas szappanja - leginkább budapesti átvétellel?

" alt="

">
Sziasztok! Én olyan kedves fórumos társat keresek,aki segítene ajándék átvételben Békéscsabán! Köszönöm előre is!
tudom, hogy ez nem a reklám helye, de egy kis gyors segítségre lenne szükségem:
Megújult édesanyám honlapja, amit a hét második felében kezdek el fizetős hirdetésekben is reklámozni. Ha bármilyen hibát (elütést, valami hibásan jelenik meg, stb) találtok, kérlek jelezzétek, hogy még időben ki tudjam javítani:
http://www.kecskemetikalapos.hu/
köszönöm szépen!
Valakinek Libri, Líra ,Alexandra kupon esetleg nincs elfekvőbe ami még érvényesíthető ebben a hónapban?
Sziasztok!
Az NLCafe cipősdoboz akciót hirdetett nehéz sorsú gyerekek karácsonyára. Személyesen és postán is fel lehet adni, december 15-én 16-20 óráig várják a dobozokat az ajándékokkal, de munkaidőben bármely nap be lehet vinni, és a recepción leadni.
Kérlek, aki tud, segítsen, mert most még csak 7 doboz van és 99 dobozt várnak, ennyi az ovis (3-7 éves) és a kisiskolás (7-11 éves) összesen! Itt a link a részletekkel:
http://www.nlcafe.hu/advent_programok/20141127/ad
omanyozz-karacsonyi-ajandekot-nehez-sorsu-gyerekekne
k/
Ha vki "lapos" TV-t venne számlát szeretnék rôla. Mit kérsz cserébe?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások