borscs
Mégegyszer leírom:
"...3 alkalommal (3 egymást követő munkanapon) ..."
Vagyis: péntek, hétfő, kedd..
Stimmel a 3 munkanap, meg az 5 nap is.
Valószínű csütörtöki beküldés, pénteki sorsolás.
sziasztok!
hétfő óta én is rengeteget küldtem be..ma 10 után én is felhívom őket, akkor ugye már tudják nézni a tegnapi nyerteseket is?
ani-ha!
Igen,ezen: Pepsi - játszdvégig: 06-20-885 5515
Lehet, hogy nekünk kell hívni őket.
Holnap mindenesetre meg fogom kérdezni, hogy nyertem-e, pont ezekben a hiányos napokban küldtem be párat.
Az elérhetőségekben lévő tel.számon lehet érdeklődni?
ma fél 11kor hívták
délben hívta vissza őket és már akkor tárgytalan volt, de hát nem tudjuk bebizonyítani h nem hívtak annyiszor csak egyszer
Júliusban több időpont is szerepel 2x (pl. 17-én, 20-án, 22-én is stb.), ki tudja miért. Lehet, hogy ott is a kiértesítéssel bekavartak.
azt mondta a csajszi h sajnálja mert már van másik nyertes
sajnos a pontos dátumot nem tudom h mikor küldte. ha 3x hívnak akkor mi az h 5napja próbálták elérni??
Kovax, mit szeretnél a pepsiért, ha még aktuális?
Holnap leszek netközelben
Köszi
van egypár pepsi kodom cserére
Biztos, hogy csak egy számról hívják a nyerteseket?
A Tescos játék néhány nyertesét is több számról hívták...
15.
"A Nyerteseket a Szervező megbízottja legfeljebb 3 alkalommal (3 egymást követő munkanapon) kísérli meg a rendelkezésére álló mobiltelefonszámon felhívni. Amennyiben a Nyertes a három értesítési kísérlet egyike során sem fogadja a hívást, az adott 1 órához tartozó tartaléknyertesek egyike lép a Nyertes helyébe, a kisorsolás sorrendjében."
Akkor ezért nincsenek még nyertesek pl. múlt hét elején sem, ill. hiányosan.
Hogy ezek nem tudnak semmit normálísan lebonyolítani

borscs
Ez tényleg nagyon gáz. Én a helyetekben biztosan nem hagynám annyiban, az nektek jár!
Borcs:
Hánykor hívtak titeket?
Hát ez tényleg nagy igazságtalanság!
ma hívták a páromat, nem vette fel, egy óra múlva ráért és visszahívta őket. ekkor azt mondták h nyert volna egyet, csak már öt napja hívogatják és nem érték el ezért újrasorsoltak. soha nem volt nemfogadott hívása erről a számról, most volt először és vissza is hívta őket. ez nem a mi hibánk volt, de gondolom már nem tehetünk semmit

működik az oldal!

Andi ,és ha a majdnem 200ft os üditőitalok helyett spórolsz kicsit, akkor boltban megkapod ezt az mp3 lejátszót 19900 ft ért.
De már 10 ezer körül is kapsz mp3 lejátszókat, nem csak ez a Sony létezik.
De próba szerencse, csak ne vigyétek túlzásba! A kóla nem a leg egészségesebb ital! Kár ,hogy nincs gyümölcsleve a pepsi.co -nak, csak maró hatású szénsavas üditőik.
Mia!Együtt érzek veled.Első nap óta folyamatosan játszom,de semmi

A húgomnak meg egy kódból összejött.Pedig annyira szerettem volna én is egyet.
lassan a negatívba kell majd írnom, nem ide

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások