Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 81 / 175 oldal |
A vecsési tescoban nem mindegyiken van matrica. Ha láttátok volna, mennyire sürögtek-forogtak a hűtő körül a diákmunkás árufeltöltők...
Ennek csak a gyerek örül, szereti a vajkrémet. Így már azért én is örülök egy kicsit.
" alt="
">
" alt="
">Most az én megérzésemmel is szintén gondok vannak.
" alt="
">
" alt="
">
Medve szitén 4/0.
Csapnivaló a megérzésem!
Csapnivaló a megérzésem!
persze, mert tavaly a promóció indulása után is csak itt-ott lehetett kapni, most meg már jóval előtte
A medve nekem is rossz arányt mutat, 4/0, tavaly szinte minden beküldéssel nyertem, most meg nem akar sikerülni még egy sem.
Nem nyertem a Medvével feltöltést! Sííírok!!
" alt="
">
" alt="
">Ha mások nevében játszol, minimalizálni kell az elvárást velük szemben, mert különben bukta a nyeremény. Aki nem játszik, az nem figyel oda fontos részletekre, csak a sült galambot várja...
Liszolda,én,ha másnak játszom,csinálok az engedélyével másik mail címet neki,amit én kezelek,és a játékokat arra csinálom.vagy ellenőriztetem vele a emailfiókját.
de az első verzió a tutibb.de még így is ellenőrzöm mielőtt játszom.
de az első verzió a tutibb.de még így is ellenőrzöm mielőtt játszom.
Liszolda! nem nyernél nekem is wellnesst??
" alt="
">)))
" alt="
">)))Mindig másoknak nyerek
" alt="
">
" alt="
">Hihetetlen a sztori
" alt="
">
Nos két unokatesóimmal megdumáltam, hogy adják meg egy-egy olyan e-mail címüket, ahová a spameket küldik. Majd játszom a nevükben is ráérő időmben. Hátha nyerek nekik valamit....
Unokaöcsém nevében játszottam a port-on. Meg is nyertem az e-mail címével a fődíjat. Írtam neki messengeren, hogy nézze meg az e-mail-jeit, mert ha kapott értesítést övé a wellness fődíj. Akkor szól,hogy már kb másfél éve be se lépett az adott e-mailre. Aztán próbált hozzáférni a mailboxához, sikertelenül. Édreklődött, hogy hogyan tudna belépni. Kiderült, hogy már valaki más leregisztrálta a korábban használt mailcímét. így valaki vele azonos nevű és e-mail cÍmű kapta meg a nyerésről szóló értesítést.
Így tulajdonképpen nem nyertem. Illetve nem is én, hanem az unokatesóm nem nyert. Vagyis nyertem, de egy vadidegennek, aki valószínűleg azonnal kukába is küldte a kéretlen levelet, hogy nyert valami nyaralást.
Bár az se lenne rossz, ha legalább az az ismeretlen elmehetne nyaralni vele.
" alt="
">
Nos két unokatesóimmal megdumáltam, hogy adják meg egy-egy olyan e-mail címüket, ahová a spameket küldik. Majd játszom a nevükben is ráérő időmben. Hátha nyerek nekik valamit....
Unokaöcsém nevében játszottam a port-on. Meg is nyertem az e-mail címével a fődíjat. Írtam neki messengeren, hogy nézze meg az e-mail-jeit, mert ha kapott értesítést övé a wellness fődíj. Akkor szól,hogy már kb másfél éve be se lépett az adott e-mailre. Aztán próbált hozzáférni a mailboxához, sikertelenül. Édreklődött, hogy hogyan tudna belépni. Kiderült, hogy már valaki más leregisztrálta a korábban használt mailcímét. így valaki vele azonos nevű és e-mail cÍmű kapta meg a nyerésről szóló értesítést.
Így tulajdonképpen nem nyertem. Illetve nem is én, hanem az unokatesóm nem nyert. Vagyis nyertem, de egy vadidegennek, aki valószínűleg azonnal kukába is küldte a kéretlen levelet, hogy nyert valami nyaralást.
Bár az se lenne rossz, ha legalább az az ismeretlen elmehetne nyaralni vele.
elanor6 valami nagy nyeremény vár rád!
" alt="
">
Remélem rám is!
" alt="
">
" alt="
">
Remélem rám is!
" alt="
">doritos
ne kesergj,még engem se hívtak,pedig érzem hogy nyertem
" alt="
">-lol
ne kesergj,még engem se hívtak,pedig érzem hogy nyertem
" alt="
">-lol
Doritos, gondolod már minden nyertest értesítettek?
Nagyon szerettem volna a Playboy Energy játékon nyerni valamit, de sajnos nem sikerült
" alt="
">(
" alt="
">(Azt hiszem, itt az ideje, hogy én is panaszkodjak...
A 2010-es év nem az én évem, eddig még a garantáltakon kívül semmit nem nyertem.
" alt="
">
Az eddigi években júliusra már annyi mindent összenyertem, hogy abból válogattam az augusztusi szüli-névnapokra ajándékot, idén meg semmi.
" alt="
">
A Tomiban nagyon bíztam, rengeteg blokkot cseréltem, nagyon szerettem volna nyelvsuliba menni, nagyon csalódott vagyok, hogy az sem jött össze.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
A 2010-es év nem az én évem, eddig még a garantáltakon kívül semmit nem nyertem.
" alt="
">
Az eddigi években júliusra már annyi mindent összenyertem, hogy abból válogattam az augusztusi szüli-névnapokra ajándékot, idén meg semmi.
" alt="
">
A Tomiban nagyon bíztam, rengeteg blokkot cseréltem, nagyon szerettem volna nyelvsuliba menni, nagyon csalódott vagyok, hogy az sem jött össze.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Ancha--ne add fel!!!
Coop-balaton semmi.
Most egy időre befejezem a beküldős játékokat.
" alt="
">
Most egy időre befejezem a beküldős játékokat.
" alt="
">De hát ott az enyém amit majd bizniszelünk... cicák nem maradnak alagút nélkül...