Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 81 / 320 oldal |
Sziasztok!Aki játszik,az nyer! A szerencse sokféle nyereménnyel megajándékoz minket,de szerintem a legcsodálatosabbak az utazások.Néhány napot eltölteni addig ismeretlen tájakon szeretteinkkel,kikapcsolódni a mindennapokból,látni és tapasztalni,megismerni idegen kultúrákat...,na ez az,amit soha seki nem tud elvenni tőlünk! Remélem,minél előbb jön a 76.nyereményút!...
Leejtettem a fényképezőnket a járólapra...Légyszi-légyszi-légyszi!!!
Én is januártól új helyre fogok járni dolgozni,és a buszt szívesen cserélném autóra.Köszi Fortuna,ha közbenjársz .hogy sikerüljön
Kedves Fortuna! Köszönöm az eddigi nyereményeket.Tudod mit szeretnék nagyon és azt is hohy kiknek.Légy szíves segíts,mert Nélküled nem megy.Köszönöm.
Kedves Fortuna!
Újra belekezdtem több "projektbe"
Szeretnék visszazárkózni az élvonalhoz.
Kérlek legyél mellettem több fronton is.
Köszönettel egy hódolód
Újra belekezdtem több "projektbe"
Szeretnék visszazárkózni az élvonalhoz.
Kérlek legyél mellettem több fronton is.
Köszönettel egy hódolód
Fortunácska
Egy autót szeretnék a fiamnak, hogy januártól tudjon dolgozni járni új munkahelyére. Nagyon szeretném......
Egy autót szeretnék a fiamnak, hogy januártól tudjon dolgozni járni új munkahelyére. Nagyon szeretném......
valami szépet és jót
" alt="
">
" alt="
">Kedves Fortuna, valami szépet:-) köszi!
Kedves Fortuna! jól jönne egy kis pénz nyeremény. Légyszi intézkedj!
Mit nyert? Ha szabad tudni?
pufo!
Teljesült a kívánságod
" alt="
">
Gratulálok!!!
Teljesült a kívánságod
" alt="
">
Gratulálok!!!
Kedves Fortuna!
Köszönöm!
" alt="
">
Köszönöm!
" alt="
">Brise wellnesst - légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Köszönöm az eddigieket, de jó lenne, még ebben az évben nyerni valamit...
" alt="
"> igen!
" alt="
">Roxi, ha jól gondolom, akkor azt nagyon sokan szeretnék a fórumról!
" alt="
">
" alt="
">én már le sem merem írni mit szeretnék.
" alt="
">
" alt="
">Fortuna!
Amit pár sorral lentebb írtam... azt, ha holnap viszed véghez, én azt se bánom!!!
" alt="
">
Amit pár sorral lentebb írtam... azt, ha holnap viszed véghez, én azt se bánom!!!
" alt="
">Kedves Fortuna!
Kérlek gondolj ránk 23-án.! Köszi!
Kérlek gondolj ránk 23-án.! Köszi!
Kedves Fortuna!
Még én sem kértem soha semmit. De valami jó kis nyeremény jól jönne. Tudod Fortuna mit szeretnék, szeretnénk...
Még én sem kértem soha semmit. De valami jó kis nyeremény jól jönne. Tudod Fortuna mit szeretnék, szeretnénk...