nonem!
Az egyik 20 Milliót én is szertném

" alt="

">
Esélyt megadtam...kérlek, drága FORTUNA!
A mai lottóval 20 milliót szeretnék.
Elsősorban egészséget és békét mindenkinek a szeretteim körében

" alt="

">
Pénzt, utalványt, autót, nyaralást, wellnesst...de a kisebb dolgoknak is nagyon örülök.
Köszönöm az elmúlt évi nyereményeket Fortunának!
egy nyaralást vagy egy robogót:-D
Wellnesst és utazást, ha nem is annyit, amiről lejjebb ábrándoznak.

" alt="

">
Meg tudod te, mit szeretnék.
Kedves Fortuna!
Elsősorban egészéget szeretnék családomnak , a többit 2011-ben megnyerni szeretném.
Szia Susa! Jól érted.Csak néhány izgalmasabb:dzsungeltúra az Arany háromszög-ben /Thaiföld,Laosz,Burma határán/,Jézus életének színhelyei Izraelben,Koh Samui,New York,Ciprus,Dominikai Köztársaság,hajózás a Rajnán,Norvégia fjordjai,Disneyland,stb.Egy-kettő évente összejön,de olyan is volt,hogy hat külföldi utunk volt egy évben.
Üdv:moravia
moravia
76. nyereményút?
Ezt jól értem?
De nem irigylem, csak gratulálni tudok.
Sziasztok!Aki játszik,az nyer! A szerencse sokféle nyereménnyel megajándékoz minket,de szerintem a legcsodálatosabbak az utazások.Néhány napot eltölteni addig ismeretlen tájakon szeretteinkkel,kikapcsolódni a mindennapokból,látni és tapasztalni,megismerni idegen kultúrákat...,na ez az,amit soha seki nem tud elvenni tőlünk! Remélem,minél előbb jön a 76.nyereményút!...
Leejtettem a fényképezőnket a járólapra...Légyszi-légyszi-légyszi!!!
Én is januártól új helyre fogok járni dolgozni,és a buszt szívesen cserélném autóra.Köszi Fortuna,ha közbenjársz .hogy sikerüljön
Kedves Fortuna! Köszönöm az eddigi nyereményeket.Tudod mit szeretnék nagyon és azt is hohy kiknek.Légy szíves segíts,mert Nélküled nem megy.Köszönöm.
Kedves Fortuna!
Újra belekezdtem több "projektbe"
Szeretnék visszazárkózni az élvonalhoz.
Kérlek legyél mellettem több fronton is.
Köszönettel egy hódolód
Fortunácska
Egy autót szeretnék a fiamnak, hogy januártól tudjon dolgozni járni új munkahelyére. Nagyon szeretném......
valami szépet és jót

" alt="

">
Kedves Fortuna, valami szépet:-) köszi!
Kedves Fortuna! jól jönne egy kis pénz nyeremény. Légyszi intézkedj!
Mit nyert? Ha szabad tudni?
pufo!
Teljesült a kívánságod

" alt="

">
Gratulálok!!!
Kedves Fortuna!
Köszönöm!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások